Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

zebra perde yazarsan çıkar herhalde çok pratikk storun biraz değişiği ama çok modern ve kullanışlı bişiiii
tabi arar kuzumm ben bu topiğin ve başağın neşe kaynağıydımm

bakacam şimdi
tabi canım sizi okudukça çok gülüyordum ben inşallah yine neşeleniriz

cam çok evde maaşallahhh...öle olunca bizde salona ve boş odamıza sadece güneşlik ve tül yaptırdık...diğer iki odada fon var sadece..kiracıyız sonuçta ya..

maşallah benim evin 2 katı ama bende isterdim öyle büyük bir evde yaşamayı temizliği zor olsada
gerçi şimdi oturduğum evin yarısıda cam
cam ve perdelerin temizliği bir günümü alıyor

walla eşyalarıda büyük eve göre aldık yarın bi gün başka eve geçsek naparız bilmem böle bi ev bulmak lazım ama şimdiki aklım olsa studıo daire yada 2 oda 1 salon yeter walla...

Son düzenleme:
saracım canım hoşgeldin
dumancım sende hoşgeldin
teldeyim şu anda 5 dk ya geliyorum

saracım hoşgeldinnnn nasılsın...başakdan duydum tüp bebeğe başlıomussun ....başladınmı?

seraycım evin güzelmiş maşallahh bende kiracıyım napalıımm
allahım kendi evimizi de almayı nasip eder inşallahhh...
alıntı yapmadım resimler kalmasın diyeee

kızım sen manyakmısın yavvv...
gideceksen git ne diye gizleniyonn,,,,
gizli konuşacak olsak buraya yazmayık dimi ama

kıymetini biliyorumm merak etme sen hadi git de yat
yok deli karı daha giremedim yataka tüfekhaneydi mutfaktı derken dolanıyom. yatana kadar bakim didim yazdıklarınıza.

zebra perde yazarsan çıkar herhalde çok pratikk storun biraz değişiği ama çok modern ve kullanışlı bişiiii
tabi arar kuzumm ben bu topiğin ve başağın neşe kaynağıydımm

başak diyince de dilin fırtlıyo neden sedilini eşşek arısı soksun.

yok deli karı daha giremedim yataka tüfekhaneydi mutfaktı derken dolanıyom. yatana kadar bakim didim yazdıklarınıza.

başak diyince de dilin fırtlıyo neden sedilini eşşek arısı soksun.

yatma bence takıl biznen accıkk
dilimi eşek arısı sokarsa gelemem bi müddet buraya ama yaaaaa:18::18::18:
(nasıl tehdit ama)

hangi ara geldinde gittin hem neden gizliden okuyon arkandan konuşuruz diyemi

sen diilde annem eroşun işi belli olmuyo baksana yüzüme kanka diyo arkamdan dil çıkarıyo.

serayım annem orası senin evinmi maaşallah amma büyük müş kuzum yaa sen o eve 5-6 tane çocuk yapsan süper olur. kızım 2 kişiye çok büyük o evvvvvvvvvvvvvvvv..

haa bende zebra perdenin kullanışını sorcaktım size kızlar almayı düşünüyomda. yıkanmıyomuş. siliniyormuş. temiz olurmuki öölee

seraycım evin güzelmiş maşallahh bende kiracıyım napalıımm
allahım kendi evimizi de almayı nasip eder inşallahhh...
alıntı yapmadım resimler kalmasın diyeee

çok saol canım benimmmm aminnn inşallahhh...çok düşüncelisinnn bende alıntı yapmayın demeyi unuttum diodumm

zebra perde ne yahuuuu

iyi nolsun hayat işteee
yaşayıp gidiyozzz
aynen 2. kez tekrar geliyoo :))
çıkamaz ooo birsürüde bahane sunmuş sözde mutfaktı tüfekhaneydi filan diye ama muhabbete de girdi valla perdeden filan :)

storlarda yıkanmıyooo ama rahat siliniyoo
zebranın malzemeside storla aynı

jaluzinin değişik hali
tek tipp modern ,rahat,kullanışlı
sil tamam bitti
tül gibi çıkart,yıka asmaya çalış kırışırsa ütüle,tabi asarken düşme riskini saymıyorum bilee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…