Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

başakçım yeşile yazdığıem smajımı hala okumadın annem dimi??
yeşilin hamilelik takviimini okudumm içim sızladı
20 haftalık olmuşşş
bebeğini gelişimini yazmışlar oby ve kilosunu
benim bebeğimde doğduğunda 320 gr ve 16,50 cm di
şimdik yeşilinkide o kadar olmuşşş
çokk içlendimm çook
bi bak yeşilin hamişlik takvimine benim bebeğim tam o kadardı

Son düzenleme:
hadiye kız sen niye hiç bana yazmıyon küsmüyüz

yok anam seni görmedimki ben seray die okuommm yanlışmı görüom görmedim annem azönce senin topike geldim geri döndüm döndüm okudum çok sayfaalr geçmiş giremedim yaa bayadır senide görmedim çıktım hatta nazemir de vardı ama sen yoktun nese nasılsın canım tam çıkıodum eşim başımd abeklio yarın burdaysan görüşürüz inşallah

Yüreğiniz doğan güneşi değil batan güneşi seçsin, çünkü doğan güneş elbet batacaktır ama batan gunes yeni umutlarla doğacaktır yarınki gunes sizler için doğsun canlarım ıyı geceler.ben yatar...öpüldünüz

yok bebeğim bırakırmıyım ben sizi hiç arada buluşunca kaçacak olsamda ebedii topiğim buraaa

Seelaam ben geldiiim ne kaynatmışsınız kız öyle ben yokkeeen özet geçin bakem ben yokken bi değişiklik benim bilmediğim bi mesele oldumuuu?

ntinde sorun olurmu hiçç giriyo başka topiklerde

baksennn yeni topik kumalarımız çıktı desene ozaman tmm canım sen istediğin gibi yap kız benim bilgilerimede bişi ekle ne yakıştırıosannn senn iiyisini bilirsinn .999hep bakıom aynı şeyler yazıooo tanıdıkça değiş kızzz ekleme yappp topik sahibi sen nasılsın topik sahibisin öle.999sevinçççç gelirseee de akşam geldi bekledi seni dieee olurmu benlen küsmesinnnn

farkettim acaba kaç kuruş ediom:))))hahah kız öle deme o taze annecikk üzmee benn seviom cadı madı ama seviommmm biliomusun benim yokluğumdan yararlanıp kankamı yoldan çıkarıodu

erenaycım haklıymışsın bacım satıcıymış bak yine sattı anasını:)))

tam üzerine ymuro yapıyon bebeeeeemmm
ne işin var kız

ben tanıyom kıs kankamı eski dostuk biz onunla

ben bişi yazmadımm

birisi benim adımı kullanarak yazmış kankacığımmm:18::18::18:
(bak ne kadann bozulmuşum ben)

puu utanmazlar kızzla duydunuzmu erenayefenin şifresi çalınmış yoksa erenayefe hiç dedikodu yapmazmışşş mışş mışş bende diorum başakımıızı kıskanan birilerimi var puhah

tabiside nazom ben yaparmıyım kankamın ardından ööle şeyler
kesin onuda başak yapmıştır kesinn
bu msjlara yorum bilem yapmıyorum smileyler duygularımı anlatıyo.

:88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::113::113::113:
biri benimi çağırdı
yooooooo küsüm sağa

kız sende bayağı ara bozucu çıktın heeee
döverim seni kankamla aramı açarsannn
tamam hadi bekliyoss arada seni
bak hadiş gördün mü arkamdan attı attı şimdide sana .ok atıyo

hmm evet aklıma gelmişti benm de. insan görünce üzülüyo ya. ama sana alıntı yap dedim msjı duymadınnn

iyide cadı bana nie küssün sennn hımm söle bakimmm kim düvdü seni kulağını çekim erenayefemiii bak erenaycımmm sen bana dedin arabozucu die karı bana küstü len naptım ben şimdiii yaff çıkçam çıkamıom kocam geldi hadi öpüldünüzz kızlarrr

iki dakkada çözdüm ben erenayııı saetennn hee atıooo atsınn atsınnn dönüşüm muhteşem olucakkk amaaaa

kızım biz didişi sonrada faturaıy araya girene keserizz
geçmişe bak oku girme araya...
ii yi gecelerrrrr

kim kimi sattı? kaça sattı? kelepirmi gitti? nooliy kız bunlar niye sana yükleniyolar kuzum bi yaramazlıkmı yaptın bakiim sen hee?

tatlım bence hayat sizin kanka olmanızı istemiyo hiç denk gelemiyonuz. bence ayrılın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…