Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kız ksel bugün gelmedi sen öğrendin mi bişiler

kuzum yaa dün speymle ilgili biissürü topiğe msj yazdım çoğu tiiye bile alıpta cevap veymemiiş adileeeer ee heykes bizim gibim sıcak kanlı konuşkan diil tabiii neyse bikaçı cevap veydi neyseki evet noymal yoldan hamiş kalma şansım vay ama çoğaltmak lazım tabi eşime içiymeye çalışıyom keçi boynuzunu ama içmedi suyunu pekmezinide nazlı içiyoo

hiç tutumadı bu taktikgördüm ben baka topiklere gittin . sara ablanın topikine slm verdin bize gelmedin

doğdu dğacak bebişin için affediyom senii. sen şimdi anlat bakimmm bebişiz az kaldı gelmesine
adı ne, neler aldın ona, beşik hazırmı

bengisu sen nasılsın canım,herşey yolunda inşallah?
eh sayılır canım yaa eşimin speymen tahlili sonucu çokta iyi çıkmadı 21 milyon çıktı hareketliliğide %60 off sayı az çıktı yaa çoğaltmasına çoğaltırım ben onuda bu ayki ilaçlar boşa gitcek gene benim yaa hemde yumurtam güzel gelişicekkeen

hmm sen yoğunsun yaniii bende aynı hiçbi değişiilkk yokk bende kodtora gitme hazırlıklarındayım haftaya gidecem bakalım neler olucek neler dicekk merak ediyomm
ööle işte
koy da bakak

başak yerleşince sende evinin resimlerini koyki görelim evini

ayyy can evimden vurdun şimdik yoksam seninle küsmştm.

inşallah pazartesi evimed uyuycğıma bende inanamıyom ve salı kocamla öğlene kadar rahatça uyuyacağıma da inanamıyom.

ben zati p.tesiye kadar herşeyimi çıkarcam sadece mobilyalar kalcak. kolaylık olsun diye.

yerleştikten sonrada albüm yaparım

ayy ben baktımm çok güzelleri tatlım ya ellerine sağlıkkkk

cnm profilimde war önceden koymuştum saten yenilerini haftaya eklerim.....inşallahh dr.a bebiş için gidersinizz ay negüsel olur ....bi sorun çıkmas inşallahh kuzummm ....bende geçen ay gittim rahim filmi çekildim temiz çıktı bu ay aşılama için bekledi bizi ama gitmedim bidahaki ay olmzsa gidicemmbende aşılama deneyelim 1 kerede

erenaycımdan başka slmımı alanda olmamış satenn neysee .....
öpüyorum erenaycım seni ...

tabii anam herkes bizim gibimi ayolll.

tatlım içir kocana zorla içmeden olurmu yavvvvv niiye naz yapıyo

allahım gönlüne göre versin güzelim benimm
oh kalkıcaksın evindesn sabahlığınla kahvaltını hazırlacayacaksın
uzun hevesli ve zevkli kahvaltı yapacaksınn
eşyalar yeni ohh misler gibi
eşini yollıcan işe ,yeni makinene yerleştireecksin bulaşığını
sonra evini toplıcan üspürcen yeni süpürgenle sonra yat akşama kadar kocişine yemek hazırlıcaksın yeni mutfakındaaa

ayy çok güzel olcek bize yaz bunları mutlaka

Son düzenleme:
kuzulay çıksakmı artıkın acabaa? :26::26: uykum geldide kocişimde kanepede üstü açık yattı kaldı garibim :26::26:

offff yazmammı yaaaaaaa
kocamı yolladıktan sonra yataka girip laptopumla kkya gircem saatlerceeeeeeeeeee.
sende iyice canımı çektirdinnnn
Allah ım hepimizin gönlüne göre versinnnnnn

tabii anam herkes bizim gibimi ayolll.

tatlım içir kocana zorla içmeden olurmu yavvvvv niiye naz yapıyo
evet şimdik kaldırcam yatağa götürmeden önce mutfağa sokcam zorla içircem öyle yatırcam kocişii
inşallah aşılamaya falan gerek kalmaz canım yaa kendiliğinden gelir inşallah bebişiin oh ne güzel biraz daha olmazsa bende çekincem bu gidişlee.. :26::26: yaa şu aşılamayı anlatsanıza bana bi yaa nasıl oliyidii belkim banada lazım olcaktaa? :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…