kaçma ALLAH'IN EMRİYLE GİT
evet şimdik kaldırcam yatağa götürmeden önce mutfağa sokcam zorla içircem öyle yatırcam kocişii
Inşallah aşılamaya falan gerek kalmaz canım yaa kendiliğinden gelir inşallah bebişiinOh ne güzel biraz daha olmazsa bende çekincem bu gidişlee.. :26::26: Yaa şu aşılamayı anlatsanıza bana bi yaa nasıl oliyidii belkim banada lazım olcaktaa? :26::26:
kocana kaçma istesin seni allahın emriyle diyo yaaniiio ne demek????????????
saat 24 ü geçince bende alıy yavaşlıyo da...
o ne demek????????????
Saat 24 ü geçince bende alıy yavaşlıyo da...
kaçmakta allah ın emri
ben geldim nihayet bitti ütü
kocana kaçma istesin seni allahın emriyle diyo yaaniiiçok espritüelde başak arkidişimiz anlamadın bilee
bak nazo anladıkaçan biliyo
bıyakmadınızki gideyimiçir kuzum içir hatta kalk şimdik içir hadi yatın uyuyun adamın boynu tutuldu kanepede
kocan gelcek şimdik biraz daha uzasaydıbütün ütüyü 1güne bırakırsan bööle olur hergün biras yapp ben mi öğretiyim kadınlığı
kocana kaçma istesin seni allahın emriyle diyo yaaniiiçok espritüelde başak arkidişimiz anlamadın bilee
hiççç bişey hazır değil canım,aklımızda olanlar kasamıza,pardon kesemize uymuyo,kesemize uyanları biz beğenmiyoz ama sağlık olsun deyip,kısmetimizde olan şeyi bi günde alırız diye biraz daha araştırıyozhiç tutumadı bu taktikgördüm ben baka topiklere gittin . sara ablanın topikine slm verdin bize gelmedin
doğdu dğacak bebişin için affediyom senii. sen şimdi anlat bakimmm bebişiz az kaldı gelmesine
adı ne, neler aldın ona, beşik hazırmı
eh sayılır canım yaa eşimin speymen tahlili sonucu çokta iyi çıkmadı 21 milyon çıktı hareketliliğide %60 off sayı az çıktı yaa çoğaltmasına çoğaltırım ben onuda bu ayki ilaçlar boşa gitcek gene benim yaa hemde yumurtam güzel gelişicekkeen
deli bu kız yaa çam devirdin ne taş atıyon şimdik nazoyaabak nazo anladıkaçan biliyo
kocan gelcek şimdik biraz daha uzasaydıbütün ütüyü 1güne bırakırsan bööle olur hergün biras yapp ben mi öğretiyim kadınlığı
herkes anladı hayret akıllı arkideşimiz eroş anlamdı bitek . Bide akıllı geçinir
hıh anlarım tabe sen beni ne sandın ben kaçın kurasıyımherkes anladı hayret akıllı arkideşimiz eroş anlamdı bitek . Bide akıllı geçinir
yaa öyle canım ama işte ya ulaşamazsa o speymleyden biyi yumoşaahiççç bişey hazır değil canım,aklımızda olanlar kasamıza,pardon kesemize uymuyo,kesemize uyanları biz beğenmiyoz ama sağlık olsun deyip,kısmetimizde olan şeyi bi günde alırız diye biraz daha araştırıyoz
isim konusu kesinlik kazanmadı desem,belki miraç olur,o geceye doğarsa
canım,üzülme,takılma,lazım olan tek bi tane,rabbim nasib etsin en kısa zamanda
deli bu kız yaa çam devirdin ne taş atıyon şimdik nazoyaanazoom bana aşılamayı anlatsana yaa lütfeeen ama benim çıkmam lazım sen yaz ben yarın okurum kselide görürseniz sorun kocasının spğeymenleyi kaçtı kaç oldu diyee? :26::26: hadi hoşçakalıın
kız zekamdan şüphen mi var??
bak geçen gazetede ne okuddm
çok rüya görmek IQ yüksekliğieden olurmuşşş
ben çok rüya görürümm bir gecede çeşit nerdeyse hemde hergün
evet şimdik kaldırcam yatağa götürmeden önce mutfağa sokcam zorla içircem öyle yatırcam kocişii
inşallah aşılamaya falan gerek kalmaz canım yaa kendiliğinden gelir inşallah bebişiinoh ne güzel biraz daha olmazsa bende çekincem bu gidişlee.. :26::26: yaa şu aşılamayı anlatsanıza bana bi yaa nasıl oliyidii belkim banada lazım olcaktaa? :26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?