Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

içir kuzum içir hatta kalk şimdik içir hadi yatın uyuyun adamın boynu tutuldu kanepede

içir kuzum içir hatta kalk şimdik içir hadi yatın uyuyun adamın boynu tutuldu kanepede
bıyakmadınızki gideyim evet gideyim bende aytıkın hadi sizde çıkın geç oldu akamdan sohbet edene soracam ben yarın amaa hadi yalaah deeeh sizde çıkın bensiz sohbet etmeyin neysem hadi iyi geceler kızlaar çok öpüyorum sizi hoşçakalıın

hiççç bişey hazır değil canım,aklımızda olanlar kasamıza,pardon kesemize uymuyo,kesemize uyanları biz beğenmiyoz ama sağlık olsun deyip,kısmetimizde olan şeyi bi günde alırız diye biraz daha araştırıyoz
isim konusu kesinlik kazanmadı desem,belki miraç olur,o geceye doğarsa

canım,üzülme,takılma,lazım olan tek bi tane,rabbim nasib etsin en kısa zamanda

bak nazo anladıkaçan biliyo
deli bu kız yaa çam devirdin ne taş atıyon şimdik nazoyaa nazoom bana aşılamayı anlatsana yaa lütfeeen ama benim çıkmam lazım sen yaz ben yarın okurum kselide görürseniz sorun kocasının spğeymenleyi kaçtı kaç oldu diyee? :26::26: hadi hoşçakalıın

kocan gelcek şimdik biraz daha uzasaydıbütün ütüyü 1güne bırakırsan bööle olur hergün biras yapp ben mi öğretiyim kadınlığı

daha cumartesi yaptım ütü sonra iki makina daha çamaşır yıkadım çıkanlarıda şimdi ütüledim
hem ben yıkadıkça ütülerim
biriktiripte lazım oldukça yapmam ütüyü
gardoraba elimi attımı istediğimi giyebileyim
sen daha sümüklü gezerken ben ev kadınlığını biliyordum

eşim geldi iyi geceler

herkes anladı hayret akıllı arkideşimiz eroş anlamdı bitek . Bide akıllı geçinir
hıh anlarım tabe sen beni ne sandın ben kaçın kurasıyım cin gibiyimdir şu gözlerime baksanaa
yaa öyle canım ama işte ya ulaşamazsa o speymleyden biyi yumoşaa belkimde onca zamandıy ondan olmadı desem benim yumuytadada vaydı sorun geçen ay bi güzel büyüdü 18 bulduydu bu ay dahada geçcek inşallaaah

canım yarın fırsat bulursam yazarım eşim evde çünkü belki giremeyebilirim ama cuma günü unutmazsam yazarım

kız zekamdan şüphen mi var??
bak geçen gazetede ne okuddm
çok rüya görmek IQ yüksekliğieden olurmuşşş
ben çok rüya görürümm bir gecede çeşit nerdeyse hemde hergün

ben çok rüya görürüm hatta bazen gördüğüm rüyalarda çıkar
demekki zekiliğim ondanmış:44:

inşallah gerek kalmaz ama olucağıda yok kısmet
aşılamayı bende tam bilmiyorum ama araştırmalarıma we dr.a sorduğumda aldığım cewaba göre eşinden alınan süpermenler yıkanıyo temizleniyo we şiringa yardımıyla senin yumoşlarının yanına bırakılıyo die biliyorumm acısız bi işlem sanırım :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…