ayy hadi hayırlısı belkimde o gecede doğarrrrrrhiççç bişey hazır değil canım,aklımızda olanlar kasamıza,pardon kesemize uymuyo,kesemize uyanları biz beğenmiyoz ama sağlık olsun deyip,kısmetimizde olan şeyi bi günde alırız diye biraz daha araştırıyoz
isim konusu kesinlik kazanmadı desem,belki miraç olur,o geceye doğarsa
canım,üzülme,takılma,lazım olan tek bi tane,rabbim nasib etsin en kısa zamanda
daha cumartesi yaptım ütü sonra iki makina daha çamaşır yıkadım çıkanlarıda şimdi ütüledim
hem ben yıkadıkça ütülerim
biriktiripte lazım oldukça yapmam ütüyü
gardoraba elimi attımı istediğimi giyebileyim
sen daha sümüklü gezerken ben ev kadınlığını biliyordum
Eşim geldi iyi geceler
kız zekamdan şüphen mi var??
Bak geçen gazetede ne okuddm
çok rüya görmek ıq yüksekliğieden olurmuşşş
ben çok rüya görürümm bir gecede çeşit nerdeyse hemde hergün
kız zekamdan şüphen mi var??
bak geçen gazetede ne okuddm
çok rüya görmek IQ yüksekliğieden olurmuşşş
ben çok rüya görürümm bir gecede çeşit nerdeyse hemde hergün
inşallah gerek kalmaz ama olucağıda yok kısmet
aşılamayı bende tam bilmiyorum ama araştırmalarıma we dr.a sorduğumda aldığım cewaba göre eşinden alınan süpermenler yıkanıyo temizleniyo we şiringa yardımıyla senin yumoşlarının yanına bırakılıyo die biliyorumm acısız bi işlem sanırım :26:
aynen anlattığın gibi ben acıyacak diye çok korkmuştum ama hiçte korktuğum gibi olmadı
neyse ben çıkıyorum iyi gecelr size
kızlar ben çıkıyorum,sonra görüşürüz
aynen mood un anlattığı gibi oluyo aşılama,ağrı acı gibi şeyler de olmuyo,korkulcak bişey değil
ay bende yapmak istiyom ama üstümde bi ağırlık varki sorma.oh oh sevindim rabbimmm tez zamanda tamamen ayağa kaldırsın sağlığına kavuştursun inşallah .bende çok yoruldum canım evimde çok eksiğim vardı tam takır kuru bakır misali market alışverişi yaptık yürüyerek geldik ama heryerim koptu eve geldim yemekti derken gün bitmiş yarında pazara gitçem ay ne akdar yooğun bi karıyım ben yaaa
bu sevinç karısı nerde yahhh ben geliom yok sonra bıdı bıdı anca çene çalıo gel kız buraya bakgiderim haaa
Kızlar nasılsınız giremiyorum evde değilim yatacam yatmadan birşey soracam dün ilişkiden önce preseed kullandım ilişkiden 20 en az yattım sonra 15 faland a duş aldım çıktıktan bi süre sonra bisi aktı sanırsam jel fazla gelmiş şimdi oruç tutacam birşey olurmu tekrar duş almadım şu anda evde kalmıyoruz
bu sevinç karısı nerde yahhh ben geliom yok sonra bıdı bıdı anca çene çalıo gel kız buraya bakgiderim haaa
erenayefeeeee nasılsn hatunnn kıss bakıorumda bizim topiktekileriii etrafına topladın bana cvp bile yazan yok (başak)
canım bebekle uğraşıom allahım esirgesin nazarlardan korusun çok tatlı bi gülüşü ömre bedel kızz demek benim olsaa hiç kucaktan indirmicemmm nasılda anlıo sevildiniii görsennn içimm gidiooo akşama kadar oynuorum ilgi istiyo o uyudunda iş yapıoruzz bacı iş bitermi hiç heryer heryerde aşağısı düzenlendi benim bura b..k a döndü bende yavaş yavaş yapıom ütüdü çamaşırdı bulaşıktı bide bebekel urğaşınca hiç bakamııom meşgale buldum sanırım kendime heheh sevinç duymasınnn
farkettim acaba kaç kuruş ediom:))))hahah kız öle deme o taze annecikk üzmee benn seviom cadı madı ama seviommmm biliomusun benim yokluğumdan yararlanıp kankamı yoldan çıkarıodu
ulan biraz anlayış gösterin beeeeee işim var yazamıyom ne biçim arkadaşalrsınız iki dakkada yüz laf ettiniz arkamdan beeee
vay anasını satıyım beeee
kız başoş ne diyooo bu karıı:)))bak vallah ben bişi dememişemm sevinç nerde yahhhh birazda ona sataşayımmm iii geldiii
ben hiç öle şey yapmam yanlış tanımışsın bikeremmm
yok kanki değil ama konuşuodukkk geliodu neden gemes oldu bilmiorum netinde mi sorun var acaba nese hayrılısı olsun
baksennn yeni topik kumalarımız çıktı desene ozaman tmm canım sen istediğin gibi yap kız benim bilgilerimede bişi ekle ne yakıştırıosannn senn iiyisini bilirsinn .999hep bakıom aynı şeyler yazıooo tanıdıkça değiş kızzz ekleme yappp topik sahibi sen nasılsın topik sahibisin öle.999sevinçççç gelirseee de akşam geldi bekledi seni dieee olurmu benlen küsmesinnnn
kızım biz didişi sonrada faturaıy araya girene keserizz
geçmişe bak oku girme araya...
ii yi gecelerrrrr
tatlım bence hayat sizin kanka olmanızı istemiyo hiç denk gelemiyonuz. bence ayrılın
bidaha da gelmiycem buraya yaeter artık geldiğimden beriiiii çıkarın benii listedennnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?