Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ayy inanmıyorum ablacımm çok sevndmmmmmm. senins evincinide tahmin edebiliyorum çok muhteşem bi günde aldın bebkleriniii

Allah'ım bu gecenin yüzüsuyu hürmetine bağışlasın onları sanaaaaa

dileğim anne olmak topicinde fink atıyor seninde bişiden haberin yok gümüş madalyamı altına çevirebilirsin

al annem çakma altın madalya sana ancak bunu hak ettin. pelinin oralarda gezdiğini niye söölemiyon banaaaaaaaaaaa

merhaba kızlar. bikaç günden beri giremedim. işlerim yoğundu. ve evde ki modem bozuldu. ben ve kızım iiyiz. bugün doktor kontrolümüz var. çok heyecanlıyım

canım merak ettim bende senii dün girmişin ama yazmdan çıkmışınn küstün sandımdı

Rabbim bazen çıkış yolu aradığımızda ama umudumuz olmadığında ummadık şekilde bir kapı açar ki hayretler içinde kalırız...

"elhamdülillah Ya Rabbii" deriz,

içimiz sevinçle dolar...

Biliriz ki rabbimiz bizi unutmuyor...

Rabbim hepmize ummadığımız zamanda kapılar açsın....

Kandiliniz mübarek olsun

saracımmm Rabbim seni ve bebeklerini korusun...bu mubarek günde umarım sıkıca tutunacak sana bebişlerin...bak bebişlerin dioz...ikiz olcak inşallahhh kandilinde mubarek olsun canım...öptümm..

slm kızlarrrr kandiliniz mubarek olsun...Rabbim dualarınızı kabul etsin...en kısa zamanda bebişle müjdelendirsin hepinizi...

evet olabilir kafam çok karışık benim
offf beynimimi bağlattırsam yerinde dursun diye
ben gtitim gümbürtüye desene nese benim daha bi kç fırın ekmek daha yemem gerek sanırım size yetişemem :)
bencede bize yetişeemezsin biz saç saça baş başa girişiriz biribirimize ama zarar gören araya giren olurrr
gördüm anam gördüm valla kendi kendini silcek listeden fazla dkunmaayal ım duygusal bu aralarrr yoksa sonra erenayefeside geldiii iksi bir oldumu hiç çekilmesler
niye kız bi koyu muhbbete dalsak varya tadımızdan yenmiyoss biz
ekmek kadayıfıynan gaymak gibiyizzz

sara ablam hayırlı olsunn
allahım kandillerin yüzü suyu hürmetine sana bağışlasın bebeklerini inşallahhh
9 ay sonra resimlerini görmek nasip olsun bizlerede..
ayy çok sevindimm, bu bebekler böle mubarek bi günde geldiya seni bırakmayacaklar inanıyorum

kızlaaar hpimizin kandili mübarek duaları kabul olsun,bugün Allah dualarımızı duyacaktır inş..
sara_28 inşallah bebişlerin sana tutunur güzel haberlerini alırız.

hatuşlar ben bu gece yokum. kendime ve size dua edicem. kur'an okuycam inşallah. yarın göüşmek dileğiylee. lütfen hepimiz bu gece birbirimize dua edelim.şunda paylaşmak istiyorum sizinle:

Kardeşinin gıyabında dua eden hiçbir mü'min yoktur ki melek de: "Bir misli de sana olsun" demesin Hadis-i Şerif

Son düzenleme:

Allah kabul etsin canım....

Allah kabul etsin canım benim Allah razı olsun...duaların kabul olsun...bende namaz kıldım yasin okudum...rabbim sesimizi duysun inşallahh....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…