merhaba kızlar
kızlar ben bebeklerimi aldım geldim
inşallah Allahın yardımıyla bana sıkı sıkı tutunurlar
herkesin regaib kandili mübarek olsun
Allah bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine hepimizin muradını versin
niyeymiş başak hanım kankamla arama girme biz buluşamasakta gönüllerimiz bir çatla patla emii
ağzına sağlık valla ohhhhhhhhhhh
sümüklü başakkkkk:18::18:
Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
sewinncc
niyeymiş başak hanım kankamla arama girme biz buluşamasakta gönüllerimiz bir çatla patla emii
merhaba kızlar. bikaç günden beri giremedim. işlerim yoğundu. ve evde ki modem bozuldu. ben ve kızım iiyiz. bugün doktor kontrolümüz var. çok heyecanlıyım
merhaba kızlar
evet olabilir kafam çok karışık benimayy hadi hayırlısı belkimde o gecede doğarrrrrr
anacım o zekanın çokluğundan değil kafanın karışıklığından oluyoo akıl bi gidiyo bi geliyo yerinde durmuyoki. Kız sen kanepe almştn nasıl memnunmusun
bencede bize yetişeemezsin biz saç saça baş başa girişiriz biribirimize ama zarar gören araya giren olurrrben gtitim gümbürtüye desene nese benim daha bi kç fırın ekmek daha yemem gerek sanırım size yetişemem :)
niye kız bi koyu muhbbete dalsak varya tadımızdan yenmiyoss bizgördüm anam gördüm valla kendi kendini silcek listeden fazla dkunmaayal ım duygusal bu aralarrr yoksa sonra erenayefeside geldiii iksi bir oldumu hiç çekilmesler
merhaba kızlar
bencede bize yetişeemezsin biz saç saça baş başa girişiriz biribirimize ama zarar gören araya giren olurrr
hatuşlar ben bu gece yokum. kendime ve size dua edicem. kur'an okuycam inşallah. yarın göüşmek dileğiylee. lütfen hepimiz bu gece birbirimize dua edelim.şunda paylaşmak istiyorum sizinle:
Kardeşinin gıyabında dua eden hiçbir mü'min yoktur ki melek de: "Bir misli de sana olsun" demesin Hadis-i Şerif
hatuşlar ben bu gece yokum. kendime ve size dua edicem. kur'an okuycam inşallah. yarın göüşmek dileğiylee. lütfen hepimiz bu gece birbirimize dua edelim.şunda paylaşmak istiyorum sizinle:
Kardeşinin gıyabında dua eden hiçbir mü'min yoktur ki melek de: "Bir misli de sana olsun" demesin Hadis-i Şerif
slmmm kızlarr nasılsınız
kımsecıkler yokmuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?