tam çingeneyiz yani
evet olabilir kafam çok karışık benim
offf beynimimi bağlattırsam yerinde dursun diye
bencede bize yetişeemezsin biz saç saça baş başa girişiriz biribirimize ama zarar gören araya giren olurrr
niye kız bi koyu muhbbete dalsak varya tadımızdan yenmiyoss biz
ekmek kadayıfıynan gaymak gibiyizzz
sara ablam hayırlı olsunn
allahım kandillerin yüzü suyu hürmetine sana bağışlasın bebeklerini inşallahhh
9 ay sonra resimlerini görmek nasip olsun bizlerede..
ayy çok sevindimm, bu bebekler böle mubarek bi günde geldiya seni bırakmayacaklar inanıyorum
yıkanıyomuu?inşallah gerek kalmaz ama olucağıda yok kısmet
aşılamayı bende tam bilmiyorum ama araştırmalarıma we dr.a sorduğumda aldığım cewaba göre eşinden alınan süpermenler yıkanıyo temizleniyo we şiringa yardımıyla senin yumoşlarının yanına bırakılıyo die biliyorumm acısız bi işlem sanırım :26:
canım biraz geç oldu ama cevap yazayım gelince okursun. benimde eşimin sipermi ml de 12.000.0000 du ve toplamda 48.000.000 di. olması gereken ml de 20.000.000 muş. ve en önemlisi ileri hareketli spermin olması lazımmış. bizde o yoktu ve sayı azdı. ama buna rağmen sonucu biliyosun tatlım içini ferah tut
neey sara hamişmi kalmıış tutunmuşmu bebişleriii?saracım hamişmisin anlamadım kıss bebeklerim demişsin hayırdırrr ikizmi gelioooo noluo biri bana anlatsın yaa
tşk ederim cnm bende bayıldım bu duaya sizlerle paylaşmak istedim...Moodcum çok güzelmiş yüreğine sağlık kandiliniz mübarek dualarınız kabul olsun sıkıntılarımızdan bu mübarek kandil hürmetine kurtulalım feraha çıkalım inşallah...
gülümmmmm inşallah sımsıkı tutunacaklar anneciklerine ikiz olma ihtimali yüksek sanırım ahh ne güsel olur hemde biri kız biri erkekmerhaba kızlar
kızlar ben bebeklerimi aldım geldim
inşallah Allahın yardımıyla bana sıkı sıkı tutunurlar
herkesin regaib kandili mübarek olsun
Allah bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine hepimizin muradını versin
yıkanıyomuu?nasıl yaani yıkanıyo sadece sağlamlayımı ayrıştırılıp öyle aşılanıyoo :26::26:
tşk ederim cnm bende bayıldım bu duaya sizlerle paylaşmak istedim...
tatlımmm sen hamiş kalmışsın yeni gördüm hayırlı olsunnnnn....
gülümmmmm inşallah sımsıkı tutunacaklar anneciklerine ikiz olma ihtimali yüksek sanırım ahh ne güsel olur hemde biri kız biri erkekçocukluğumdan beri istediğim tek şeydi ikizimin olması ama birini bile tutturamadık işte neyse allahım sağlıklı hayırlı bir ewlat nasip etsin inşallahhhhh.....ayy nasıl geçti işlem neler yaşadın biras bilgilendirirmisin .....
bende haziranda gidicem aşılamaya bu ayda tutmassa eğer
ewet ben öyle diye biliyorum daha garanti oluyor hemde ....
saracım hamişmisin anlamadım kıss bebeklerim demişsin hayırdırrr ikizmi gelioooo noluo biri bana anlatsın yaa
kızlar çok sevinçliyim hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimm Allahıma şükürler olsun bu akşam doktora gitcez:))
yeşilcim sağol bak sana ne diyeceğim şimdik
benim bebeğim doğduğunda seninki kdar dı tam 20 haftalıkk senin hamişlik takvimini okurken içim cızladıı
ve bir ayrıntı daha yazayım gülümm
benim bebeğim 320gr 16,50 cm doğdu
tam seninkide o kadar olmuşturr
allahım hayırlı doğumlar nasip etsinn....
merhaba kızlar
kızlar ben bebeklerimi aldım geldim
inşallah Allahın yardımıyla bana sıkı sıkı tutunurlar
herkesin regaib kandili mübarek olsun
Allah bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine hepimizin muradını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?