Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

dokunamazlar dimi tehditlerden dolayı çok korkuom biyerde tek yakalamasınlar:))kızzz ne dicemmm keşke sen geleydin komşum olaydı şimdi görümce çekilirmi yaa

dokunamazlar dimi tehditlerden dolayı çok korkuom biyerde tek yakalamasınlar:))kızzz ne dicemmm keşke sen geleydin komşum olaydı şimdi görümce çekilirmi yaa

valla işin zor bebeeeem ama mesafe koy ve mesafeni koru datlı dilinlen geçir gerekirse edebini bozma mahaller garısı gibim kavga etme yeter
he gız keşkem komşu olaydık

merhaba kızlar. bikaç günden beri giremedim. işlerim yoğundu. ve evde ki modem bozuldu. ben ve kızım iiyiz. bugün doktor kontrolümüz var. çok heyecanlıyım

valla işin zor bebeeeem ama mesafe koy ve mesafeni koru datlı dilinlen geçir gerekirse edebini bozma mahaller garısı gibim kavga etme yeter
he gız keşkem komşu olaydık

ahh ahh nerde ogünlerr kaynnanalar yine burda aşağıdalar ben kaçtım banyo yapıcam die yaptım saçımı kurulıcam

merhaba kızlar. bikaç günden beri giremedim. işlerim yoğundu. ve evde ki modem bozuldu. ben ve kızım iiyiz. bugün doktor kontrolümüz var. çok heyecanlıyım
canım benim yoklun hemen farkedilio hayırl haberlerinle gel emi kandilin mübarek olsun bu arada

hoşgeldin canım kandilin mübarek olsun bengisu fellik fellik seni aradı sana bişi soracaktı eşinin sperm sayısıylan ilgili :26: hade bakalım kızını görde bizede haber et

ahh ahh nerde ogünlerr kaynnanalar yine burda aşağıdalar ben kaçtım banyo yapıcam die yaptım saçımı kurulıcam

of yaaa onlar yüzünden giremiyon demüüü

saolun canlarım sizinde kandiliniz mübarek olsunnn. sperm testi mi yaptırmışlar merak ettimşimdi

saolun canlarım sizinde kandiliniz mübarek olsunnn. sperm testi mi yaptırmışlar merak ettimşimdi

evet canım düşükmü ne çıkmış 20 milyonmu ne dediydi sizinki kaç çıkmıştı diye merak ettiydi:26::26:
kocasıda nazlanıyormuş keçi boynuzu kürüne sinir olmuştu oda:26:

canım biraz geç oldu ama cevap yazayım gelince okursun. benimde eşimin sipermi ml de 12.000.0000 du ve toplamda 48.000.000 di. olması gereken ml de 20.000.000 muş. ve en önemlisi ileri hareketli spermin olması lazımmış. bizde o yoktu ve sayı azdı. ama buna rağmen sonucu biliyosun tatlım içini ferah tut

evet canım düşükmü ne çıkmış 20 milyonmu ne dediydi sizinki kaç çıkmıştı diye merak ettiydi:26::26:
kocasıda nazlanıyormuş keçi boynuzu kürüne sinir olmuştu oda:26:

ben yazdım gelirse söylersin artık görürsen canım. biz keçiboynuzuna başladığımız ilk ay oldu. yumurtlama testi kullandım. ve ilave olarak preseed jel kullandım. üstüne bide sevgi kattımmmm. şimdi sefasını sürüyorumm kızımın :)))

ohh maşallahhhhhh rabbim yeterki istesin olmayacak hiç bişe yokkkkk

başak pelin67 çarşamba günü dileğim anne olmak diye bir topiğe yazmış ama buraya gelmiyor artık neden bilmem çıkmadan onuda yazayım dedim

nazo seni anan benim içinmi doğurdu bilmiyomki sağolsasın pelini buldum sayende

merhaba kızlar

kızlar ben bebeklerimi aldım geldim

inşallah Allahın yardımıyla bana sıkı sıkı tutunurlar

herkesin regaib kandili mübarek olsun

Allah bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine hepimizin muradını versin

hatunlar nassınız bakemmm yeni bebiş haberleri yokmuuuuuuuuuuuuuuu
bizde yok tatlım şimdilik ama olacak az kaldı. sende yokmu bişiler.

ttalım bu arada senin bilgilerin arada kaynadı kusura bakma. ayrıntılı olarak seni öğrenebilirmiyim tekrarrr
bu arada herkesin kandili mübarek olsun.
aminnnnnnn
günaydınn kızlarrr kandilinzz mübarekk dualarınızz kabul olsun inşalahh..
aminnnnn canım avatarın ne hoşşşşşş
aminnnnnnn inşallah duralarımız kabul olsunda inşallah bir an önce bebişlerimiz dolsun göbüşlerimizeeeeeeeee
rabbim şu kandilin yüzü suyu hürmetine ver rabbim bu topikteki herrrbikeslereeeeeeeeee
aminnnnnnnnnnnnnn
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
karışmayın başoşumaaaaaaaaaaaaaa
sorma sevnç yaa dün bunlar ben,m üstüme öyle çok geldiki keşkem sende olaydınniye gelmedinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…