Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

doğru söze ne denirrr:42::42::42: ama sen şimdi silme olurmu?söz ver bana bakimmm bırak idare et doğumdan sonra sil doğumdan öncede silsin kayınannen :D:D

merak etme tatlım doğumdan sonrada silmem. 3.kat biraz yüksek korkarım ben. içini ben dışını benim gözetitimde kocaya sildiririm:21:

iste onu diyorum yaa..kafaya takdim baya. o yuzden bu ay sondur canim..pkom ilerlemesin diye yapdim 6 ay onceki tedavimi, simdide bebek icin....sende sorunlar neydi ?

bende yumurtlam sorunu vardı cnm.
3yıldrı evliyim ve hiç korunmamıştım.

bende 10aylık evliyken doktora gittim . 1yıldolsun öyle gel dedi.

1yıl dolduktan sonra tekrar gittm 2kez klomen tedavisi gördüm. sonuç alamadık. sonra bıraktım tedaviyi.

1yıl sonra tekrar gittim yine klomen +çatlatma iğnesi kullşandım. yine olmadı.

sonra bidaha gitmedim doktora .

böyle tedaviye ara vermemin nedeni evdeki sorunlardı. kaynanamla yaşadığımız için çocuğum olmasa belkide daha iyi oiur diye düzgün tedavi görmedim.

en son tedaviyi bıraktıktan 3 ay sonra falan hamile olduğumu öğrendim tatlım. çok şükür Rabbim olmayanlara da nasib etsin.

ama sorun etme bu kadar daha çok yeni evlisin. çevrenden baskımı yapıyola

fıstıklarrrr ben namazımı kılayım gelmeye çalışırım yine oluymuuu;) geç olunca şeytana uymayım...öpüldünüzzz:54::54::54::54: gelemezsem şimdiden ii geceler tatlı rüyalar Allah a emanet olunnn

canım ıyı aksamalr ben yarın sabahtan gıtcem hormon testlerını yaptrmaya yarın evde olmam gıremem sıteye senı unuttum sanma :)lısteye eklersın bnı de cnm bebısıne de kendınede ıyı bak dua ederken bana da et olurmu senın duan kabul olur

canım eklerim ama bilgilerini ver önce. unutma bizi bol bol gellll. tamam dua edicem sana da:1::1:

olsun kız yazık o da nsan ayy kıyamam . Ne kadar veriyon 1günlük 100tl

benim evim minicik cnm o yzden 80 tl ye anlaştık.ayrıca tabeekii bende kıyamam valla ellerine sağlık evi mis gibi yapmış,hem kız camları silmesin sakın diye ben annemi iyice tembihliyorum,içerden siliyo sadece, bizim ev 11.kat,allah korusun başı döner filan, valla 40 kere arıyorum annemi camları silmesin sakın diye... şaka yapıom bennn

bende yumurtlam sorunu vardı cnm.
3yıldrı evliyim ve hiç korunmamıştım.

bende 10aylık evliyken doktora gittim . 1yıldolsun öyle gel dedi.

1yıl dolduktan sonra tekrar gittm 2kez klomen tedavisi gördüm. sonuç alamadık. sonra bıraktım tedaviyi.

1yıl sonra tekrar gittim yine klomen +çatlatma iğnesi kullşandım. yine olmadı.

sonra bidaha gitmedim doktora .

böyle tedaviye ara vermemin nedeni evdeki sorunlardı. kaynanamla yaşadığımız için çocuğum olmasa belkide daha iyi oiur diye düzgün tedavi görmedim.

en son tedaviyi bıraktıktan 3 ay sonra falan hamile olduğumu öğrendim tatlım. çok şükür Rabbim olmayanlara da nasib etsin.

ama sorun etme bu kadar daha çok yeni evlisin. çevrenden baskımı yapıyola

Hm.anladim canim..bizde hayir hic cevre baskisi yok, tabi ki aileler cocugumuz olsun istiyor ama sorun eden yok esim dahil..bir benim sorun yapan..asiri cocuk sevgimden ileri geliyor belkide..ayrica esimde de hiz ve morfolji sorunu var..takiyorum iste kafaya.bende zaten bu ayki tedaviden sonra oluruna burakacam.

fıstıklarrrr ben namazımı kılayım gelmeye çalışırım yine oluymuuu;) geç olunca şeytana uymayım...öpüldünüzzz:54::54::54::54: gelemezsem şimdiden ii geceler tatlı rüyalar Allah a emanet olunnn

Alah kabul etsn cnmm bende kılmadım yaa beklettikçe insan eriniyo. şeytanda< üstüme biniyooo:47::47::47:.

seray gitmişken bende giiyim birsdan gelirim

Back
X