Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kalbi durdu 14 haftalıkken

23 yasımdayım henuuz 7 aylık evlıyım

3 ay once kurtaj oldum bu ılk denememız ama bakalım aslında ben bu ay 2 kez adet gordum yanı dogum kont hapı kullanım ama sadece 2 gun sonra bıraktım bı kanamam oldu cekılme kanaması dıye dusunuyorum cunku doktoruma soylememıstım hap kullandıgımı o da rahmınde ıncelme ve kıst var dedı pcolusun dedı. onemlı bısey degıl dedı hormonla alakalı falan dedı moralımı bozdu yınede hayırlısı

ah canım yaa çok üzüldüüm çok geçmiş olsuun :50::14: inşallah bu sefer hamile kalırsında sağlıklı bi şekilde kucağına almak nasip olur bebeişinii :16::16: dahada yeni evliymişsin sende ne ara hamile kaldında sonrada pkolu oldun anlamadım amaa :26::26: bendede pko var ve 1 senedir bebişim olmadı pko başlarda adet düzensizliği gaz hamişlik belirtileri gibi o dediğin belirtileri aynen yapmıştı bendede oyüzden ümidini kırmak istemem ama çokta ümitlenme :50: çünkü pkoluyken tedavi görmeden hamile kalması zor oluyo ben 4 aydır klomen tedavisi görüyorum bi geçen ay 18 milimi buldu sanırım yumoşum bu ayda bakalım dahada büyüycek inşallah ve hissediyorum 1-2 aya gelcek bebeğim allahın izniylee :16::16::16:

gene sizinkinin sayısı iyi sayılırmış yaa bizimkinde 21milyon çıktıı üstelik ayrıntılı yazmamışlar yaa toplamda o sanırıım çok aaz :14::26: neyseki hareketliliği iyi bunada şükür yaa bizimki sorma içmiyo keçiboynuzu suyunu pekmezinide zor içiriyom cins bizimki biraz yeme içme konusunda :14: neysem sen neler yidirip içirdiydin pekii? kuzum bu arada testi devlette ayrıntılı yapmamışlar bizim sayı düşük gibi geldi bana bide biraz sperminde iltihap var sanırım önce ilaç kullanması gerekcek antibiyotik vercek sanırım doktor acaba o kadarcık iltihapla hamiş kalma şansım varmıdır neyse bak tahlil sonuçlarını aynen yazıyom canım sen yorumla artıkın :26:
volüm 1.5 cc
mikroskopi 5-6 lokösit nadir eritrosit
hareketli %60
hareketsiz %40
sayı 21 000 000

canım bak volüm 1.5 muş yani toplamda 21.000.000 x 1.5= 31.500.000 sperm var tabi sayı çok önemli değilmiş ileri hareketlilik önemliymiş. gerçi bizde oda yoktu ama. keçi boynuzu yedi kocişşş. domates çok faydalıymış canımmmm. ballı fındıklı muzlar yaptımmm.

:55::55::55::55::55::55::55:bide kocaya kaçtın

abboowwww lafta sokarmış :9::9::9:

Höönk :53::53: nerden biliyon len AFP uE3 falan yaa şaştım kaldım maaşallah hakkattende bilmediğin yok yaa yoksam netten bulup bulup bizemi yazıyon öyle şeylerii :19::19: ense kalınlığı ultrasondamı ölçülüyo pekii? ne gülüyonuz nerden bilem yaa daha önce çocukmu yaptıım :14::14::17::17: Cazgır karı seni baş edememişler senle hiç :1::1:

biliyokta konuşuyok :19::19: amniyosentez bilem oldum canlı canlı karnımdan su aldılar hamileyken :110: 1 doğum 3 kürtaj bırakta bilek o kadar :110:

günaydın kızlar

herkese mutlu pazarlar

canım sanada mutlu pazarlar napıyon bakem bebüşlerimiz iyimi sen iyimisin bol bol dinlenip çok iyi besleniyon demüüüü:24:

kız başoşşşşşşş evde taşımıyormuşsunuz bugün nirelerdesin bakem :20::20:
yoksa halvete girdin çıkamadınmı :21::23::17::32::32:

anammmm bende şimdi bu geveze karılar sayfaları ilerletmiştir iice açmasammı napsam bu saatte dedim amaa nerdeee :37::37::37::37::37:...nerdesiniz bakim sizzz:47::47::47::47:...herkes pazar gününün keyfini çıkarıo sanırımmm....:34::32::32::32::32:nese bende yatim bariii....

Son düzenleme:
belinayyyy yeşil ışık yakıosun bana ama nirdesin kıssss? :20::20::20::20: yatıom ben wallaaa...hadi ii geceler cnmm...öpüldünn :54::54::54:

günaydın kızlar herkese mutlu sağlıklı huzurlu ve güzelliklerle dolu bebek müjdelerile dolu bi hafta diliyorum

herbişeyler yolundamııı
umarım herşey yolundadır
ben çift çizgiyi gördüm canlarım
Allahım en kısa zamanda da isteyen herkese göstersin inşallahhhhhhhh:49::49::49::49:

Eklentiler

• $HPIM0013.webp
    $HPIM0013.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 21
herbişeyler yolundamııı
umarım herşey yolundadır
ben çift çizgiyi gördüm canlarım
Allahım en kısa zamanda da isteyen herkese göstersin inşallahhhhhhhh:49::49::49::49:

gözün aydın canım hayırlı uğurlu olsun allah sağlıklı bi gebelik ve doğum nasip etsin darısı başımıza

Back
X