Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

baktım sağol aydınlattığın için

benim ne fenalığımı gördün azıcık inatcıyımdır haksızlığa tahammül edemem önceden çekinirdim sesim çıkmazdı ama şimdi çekimserlik biraz gitti usul usulda olsa hakkımı savunurum sonracığıma işte şidilik bukadar ben fenamıyım şimdi söyle:27:

valla ben fenayım kabul ediyorum :17::17::17::17:

:18::18: yapmayalım barimeeee

canım aşağılara doğru in topiclerin ismi yokmu sıra sıra orda ilk sıradayız bak :51:

terbiyesiz karııııııııııı bakıyorumda kapris tavan yapmış :110:

boşuna kazaya kurban gitmeyelim şurda güzel güzel yazışıyoruz ALLAH muhafaza

fıstıklarrrr ben yatıommmm çok uykum geldiiii...kocişde uyuyooo...hepinize ii geceler tatlı rüyalarrrr...komacannn öpüldünüzzzzzzzzzzzzz:54::54::54:Allah a emanet olunnn meleklerrr :38:

Allah canını almayaa ne dıcem 112 ye adama sowerler valla gece gece :52:

bak acil servis arkadaşım ben bu saatte dayanamayı test yaptiiiydimdeeee
kocamda evde yoktiyyydideeeeeee
testte 2. çizgi silik çıktıydiideeeee
yalnız hastaneye gidEEmiiiim bi zahmet gelip götürüverseniz :17::17::17:

de bakim ne dicekler :9::9::9:

kız sonra sonucu yaz ha çatlatma biziiiii:21:

Son düzenleme:
valla ben fenayım kabul ediyorum :17::17::17::17:

ben biraz sessizim onun için bi tepki verdiğimde şaşırıyorlar sen neymişin diye

fıstıklarrrr ben yatıommmm çok uykum geldiiii...kocişde uyuyooo...hepinize ii geceler tatlı rüyalarrrr...komacannn öpüldünüzzzzzzzzzzzzz:54::54::54:Allah a emanet olunnn meleklerrr :38:

sende ALLAH a emanet ol tatlı rüyalar hayırlı geceler:54:

kızlar bende yavaş yavaş toparlanayım kociş sinirleniyorrrrr:9::9::9:
tek yatamazmış gözüne uyku girmezmiş :12::12::12:
herkese iyi geceler öpüyorum kocabatttt :54::54:

kız başak yarın kendini paralama haaaaaaaaaa:20::20::20:

hadi sanada iyi gecelr :54:herkesler tek tek dökülüyor bende çıkarım zaten eşim gelmek üzere

herkes çıkıyo maddemmm bende çıkıyorum canlar iyi gecelerr...başakcııım yarın için kolay gelsin size, bak öyle her işe atlama yorma kendini sen bebeğini taşıyosun o sana yeter tamam bırak evi başkaları taşısınn:54:
iyi geceleeeeeerrr:54::54:

herkes çıkıyo maddemmm bende çıkıyorum canlar iyi gecelerr...başakcııım yarın için kolay gelsin size, bak öyle her işe atlama yorma kendini sen bebeğini taşıyosun o sana yeter tamam bırak evi başkaları taşısınn:54:

iyi geceler canım hayırlı gecelr:54:

baktım sağol aydınlattığın için

benim ne fenalığımı gördün azıcık inatcıyımdır haksızlığa tahammül edemem önceden çekinirdim sesim çıkmazdı ama şimdi çekimserlik biraz gitti usul usulda olsa hakkımı savunurum sonracığıma işte şidilik bukadar ben fenamıyım şimdi söyle:27:

:55::55::55::55::55::55::55:bide kocaya kaçtın

okiii tam tahmin ettiğim gibimişşş...
:54::54::54:

vuyma bana vuyma vuyma başakcımmm :9::9::9::9:kıs ne bilem 1 falan yazıodur sandım yoksa bende öle düşündüm...bide neye göre sıralıo bilmiomda ondanda emin olamadım...ama en başta gördüm topikimiziiiii oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyy don sallama sütyen sallaaaa:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::87::87::87::87::87::87::87::87:
:92::92::92::92::92::92:evetttttttttt sütyen sallaaaaaaaaa

en çok yazışan topike üst sıraya geçiyo serayımmmm
ya hürremi görenler varmıı hamile olunca terk etti bizi haaaa:19::19:
evet bence de. kendimi kullanılmış gibi hisediyom. karının bizimle işi hamile kalana kadarmış:19:

merak etme kocam geldi yarın taşınamıyos adam yok dedi. sinirlerimi bozdu. hep bööle yapıyo zati.
mazdem kesin bişi yok ortada niye sevindiriyon:41::41::41:

okii annem önce bebğimmmmmmmmmmmmmmmmmm

Yaa geçmi kalmışıım tüh yaa gitmiş heykees neyse bende çıkayım bari gelen olmas sanırım bu saatten sonyaa :14::14:

kız bengisu öldürdün anam beni gülmekten kız ne parçası alması bebekten ikili testte ense kalınlığı ölçülüyor kan veriyorsun değerler bilgisayarda özel bir proğramda inceleniliyor down sendromu riski varmı diye 3 lü testte sadece kan veriyorsun
Anne adayından uygun gebelik haftasında alınan kanda ölçülen hormonlar gebelik testi bahsinden de tanıdığınız hCG (human chorionic gonadotropin) hormonu, büyük kısmı bebeğin karaciğerinden salgılanarak anne adayının kanına geçen AFP (alfa fetoprotein) hormonu ve uE3 (konjuge olmayan estriol) adlı hormondur. Bu hormonların anne adayı kanındaki değerleri gebelik haftalarına göre önemli değişiklikler gösterir.

bu arada hastane tantanasında yenidoğan ünitesinde arkadaşımın bebeği yatıyordu yoğun bakımda bizde ziyarete gittik prosedür gereği içeri almıyoruz dediler ok dedik koridorda beklerken birde baktım ki o prosedür bize geçerli tanıdıkları alıyorlar içeriye cıngar çıkardım hemşireyi dövüyordum güvenlik geldi baş hekim geldi bide polis ekibi geldi :9::9::9::9: ama başa çıkamadılar ertesi gün sağlık bakanlığına suç duyurusunda bulundum :8::8::8::8::8:

Höönk :53::53: nerden biliyon len AFP uE3 falan yaa şaştım kaldım maaşallah hakkattende bilmediğin yok yaa yoksam netten bulup bulup bizemi yazıyon öyle şeylerii :19::19: ense kalınlığı ultrasondamı ölçülüyo pekii? ne gülüyonuz nerden bilem yaa daha önce çocukmu yaptıım :14::14::17::17: Cazgır karı seni baş edememişler senle hiç :1::1:

ohh yakında bende senin yaptıklarını yapcam duşumu alcam gesmelere gitcemmmm:12::12::12:

annem napıyım ya bende çok üzülüyorum bebişime ama ben yapmazsam kim yapıcak. kimse yardım etmiyo.
kaynanam 5 camdan 3ünü sildi. bıraktı. koca evi mis gibi tek başıma yaptım ne hamarat karıymışım:6:

kimsenin bi yaralı parmağıma işemişliği yok:31:

bebişimle ikimiz yaptık hep. ama bebişim doğsun biraz zor severler onu. görümcem hep diyoki: bebk doğsun onu size vermem gece bile beraber yatarız

tabii tabii:35::35::35:bu saatten sonra n.h alırsın onu benden:41::41:

ayy cnm bidaha yaşaytmasın Rabbim kıyamam.

napiyim hadişko hanım kırk yılda bi geliyo diye madalyamı takçaktım.sarardı tabii yıldızları:51::51:

saracım ben hamileliğimin başlarında tam 4 kez şehirler arası yolculuk yaptım. tangır tungur yollardan geçtik hoplaya zıplaya. çok batmalarım oldu sancılarım oldu.

ama çok şükür hiç bişi olmadı. tabiiki senin durumun benden çok farklı ama şunu demek istiyorum

doğacağı varsa o tombişin hiiç bişicikler olmazz. korkma bence. Allah ol dediyse yolculukta yaşadığın çalkalmamı bozucak:20::20::20:
ooh git gez tabi tadını çıkar kendi evinin ve hamişliğin arkadaşlarını ağırla sen git onlara gezmeleree ooh hayat senin :16::16::46::52:

canımcım bana herşey güzel gözrünüyor ama yinede ikili testimizi yapalım dedi
sen başka özel hastanelerede sor test ücretini değişiyor çünkü:34:

canım ikiside kan testiyle yapılıyor ilahi hi,ç bebiştenparça alınırmı :)

canım Allah seni ve bebişlerini korur için rahat olsun ben çok yolculuk yaptım bilmeden hemde aynen sallana sallana Allahın izniyle hiçbişey olmicak pozitif düşün hep herşey güzel olacak inan çok faydasını göreceksin hep iyi olacak dee öpüyorum seni kocamannnnn:54::54::54::54:

ne bilem yaa gülme kız nerden bileyim been :19::63: sen yaşadında biliyon bana daha kısmet olmadı hamişliik:14::14: haa bu arada bugün kahve falına baktırdım bebişim olcakmış 3 şeyden sonra toplanma taşınmadan sonra mutlu haberi alcakmışım sarılıp mutluluk gözyaşı döküyomuşuz hemde oğlum olcakmıış dimekki malatyaya gidince hamile kalacam :46::46::16::16: Allahım sen büyüksün en kısa ve eeen hayırlı zamanda ver bebişimizii :16::16:bu arada falda erkek çıkınca neey ben kız istiyodum deyiverdiim o anki şaşkınlığımı görmeniz lazımdıı :60::60: yoksa evlat bu kızda olsa erkekte olsa sağlıklı olsun yeter yeterki bebişim olsuun :16::16:

yok kız erkek anneye düşkün olur oğlum benim için çıldırır babasını hiç sallamaz :9::9::9:
eyi git yaptırt özelde ev taşıyacam diye gününü geçirt tamammı:4::4::4:
eyi hade bakalım yarın iş çok desene kolay gelsin :31::31::31:
evet canım biz buna eğitim bilimlerinde elektra ve oedipus kompleksi adı veriyoruz hatta sizin için açıklamasınıda bulayım.. :1::1:
Elektra kompleksi
1. kızların ilk gördükleri, birlikte yaşadıkları erkek olan babalarına karşı bilinçaltında tanımsız bir aşk, sevgi, dürtü bulundurdukları ve ileride birlikte olacakları erkekte babalarının özelliklerini aramaları, babalarına benzer erkeklerle birlikte olmaları olarak tanımlanabilecek teori.

Oedipus kompleksi
1. psikanaliz teorisine göre erkek çocuğun annesine karşı duyduğu cinsel istek ve bu sebeple babaya karşı duyduğu nefret olarak tanımlanan davranış bozukluğu.
freud'un unlu teorisi. erkek cocuk kucuk yasta anne'ye asik olur, ruyalarinda onu gorer, pismanlik duyar vs. sonra ileriki yaslarda gider annesine benzeyen bir kadinla evlenir, olaylar gelisir filan. Hatta erkek çocuk bu dönemde cinsel organını kesecek sanıp korkar falan babadan :34::34:
başakı başka topikte yakaladımmmmm:47::47: tez kellesi vurulaaaaaaaaa:47:
nasıl sayılmazmıış hııh cezalısııın topikten biyere ayrılamassın seeen :19::19::63::63:

Back
X