günaydınn kızlarrr
günaydınn saracımm nasılsınn
herkese slm eder küçüklerimin gözlerinden büyükleriminde neresi denk gelirse öperim.inş sorunsuz ve güzel bi gün bizimle olur.
selam kızlarnasılsınız bakalım görüşmeyeli...ben giremiyodum bikaç gündür, bugün size güzel haberlerle geldim... ben 6 haftalık hamileyim...herşey kesinleşene kadar sölemek istemedim, malum hep bi hayal kırıklığı yaşadığım için... sizlerde burda bişey oldumu benim kadar üzülüyosunuz, o yüzden kalp atışını da duyana kadar kendim bile unuttum diyebilirim hamile oldugumu:)) dün akşam gittik çok şükür kalp atışını duyduk suana kadar herşey yolunda gidiyo,dualarınıza ihtiyacımız var kızlar... inşallah bu kez çok umutluyum herşey güzel olacak...
kızzzzzz hamile olduğun halde tek çizgi çıkarsa bozuk oluyomuş. çift çizgide bozuk olmuyomuş
kızzzzzz hamile olduğun halde tek çizgi çıkarsa bozuk oluyomuş. çift çizgide bozuk olmuyomuş
Aa kimse yokmu basak karisi tasindi zaaaaar
hadiskodan elimi ayagimicektim
canım benim ne güzel bi haber verdin inş sorunsuz bi hamielik geçirirsin bu mübarek 3 aylarda dileğim bebişin seni üzmeden gelir inş çok sevindim canım benim
selam kızlarnasılsınız bakalım görüşmeyeli...ben giremiyodum bikaç gündür, bugün size güzel haberlerle geldim... ben 6 haftalık hamileyim...herşey kesinleşene kadar sölemek istemedim, malum hep bi hayal kırıklığı yaşadığım için... sizlerde burda bişey oldumu benim kadar üzülüyosunuz, o yüzden kalp atışını da duyana kadar kendim bile unuttum diyebilirim hamile oldugumu:)) dün akşam gittik çok şükür kalp atışını duyduk suana kadar herşey yolunda gidiyo,dualarınıza ihtiyacımız var kızlar... inşallah bu kez çok umutluyum herşey güzel olacak...
hayırlı olsun bebegınız saglıklı ve hayırlı olsun ınsallah.. rabbım bana ve ısteyen herkese de en kısa surede boyle mutluluk yasatsın ınsaallah
günaydınn hanımlarr nassınızz duydunuzmu duman hamişşşşşşş
iyim tatlım sen nasılsın evt canım 2 gündr giremedim okuyaamadım 30 sayfadan fazla kaçırmışım yetişemiom hızınıza okumak bir meesele cvp yazmak bi mesele sabah görüşürüzz öpüldünzzzz
selam canım yeni geldimmm ama gidicem çok uykum var zor dayanıyorummm. iyiyiyim çok şükürr. sen nasılsın tatlımmm
günaydıııııııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaaar
selam seraycım nassın cnm?
iyiyim kuzucummmmm sen nasılsınnn bebişimiz nasılll?? rahat geçiriomusun barii hamileliğii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?