seraycım hoşşgeldin nasılsın tatlım özledinmi kıs beniii
iyiyiz tatlım ikimizde iyi gidiyo maşallah rahatım geçiyo cnm şimdilik bakalım ileri doğru nolur inşallah sonuna kadar böyle gider.
kızlar neden avatar resimleri çıkmıyo bilginiz varmı
hoşbuldukkk bebişimmmm ösledim tabi kıssss iyiyim ben sen nassın bakalımmm...
çok şükür canım iim kaçgündür ayrı kaldıkk özlem giderim die geldimmm
ohhhh maaşallaahhhh sizeee...allahın izniyle ii gidecek bebeğim gezionmu kıs hala ölee gezenti karıı
kızlar neden avatar resimleri çıkmıyo bilginiz varmı
hoşbuldukkk bebişimmmm ösledim tabi kıssss iyiyim ben sen nassın bakalımmm...
ohhhh maaşallaahhhh sizeee...allahın izniyle ii gidecek bebeğim gezionmu kıs hala ölee gezenti karıı
nasıl yaniii senin resmin görünüoooo
dumancımmmmmmmm hayırlı olsunnn nasıl sabrettin hayret walla maşallahh diyelimmm allah tamamına erdirsin gülümmm
kızlarr merhabalarr nasılsınız özledim sizleriii
hürcümmmm bebişin nasıl cnm sen nasılsınn görüşemiyoruz bayadırrr....hamişlik nasıl gidiyoo bebeğimm
sağol cnm geziom tabi neden olmasınhamişlik hastalık değildirrrrrrrr kısssaynen tam gaz devam yane anlıyacağın tatlım değişmedi dur şurda 2 haftam kaldı zaten okullar kapanacak bizim yaramazlar evde özgürlüğün tadını biraz daha çıkarayım bari dimi ama
hade beeeeeeeeeee bende görünmüyo walla kıs
dumancımmmmmmmm hayırlı olsunnn nasıl sabrettin hayret walla maşallahh diyelimmm allah tamamına erdirsin gülümmm
kızlarr merhabalarr nasılsınız özledim sizleriii
hürcümmmm bebişin nasıl cnm sen nasılsınn görüşemiyoruz bayadırrr....hamişlik nasıl gidiyoo bebeğimm
avatarın grünüooo şekerimmm benimde seninde senin bilgisayarı nbozulmuş at çöpe gitsin
bende iyim tatlm 2 gündür boynum kollarım we sırtım tutulmuştu kas gewşetici içe içe iyice gewşemişimiyiyimm moodcummm sen nasılsınn?
devam et kuzucummm walla gezmek güzeldirrrr...kapat geri aç kk yı
iyiyim tatlım sen nassın?ewet görüşemedik ya hamişlik güsel maşallah cnm bebişde iyi teyzesi
görünmüyo hala benim kıs yok be niye bozulsun bacım noldu bilmem düzelir heralde neden atayım kızım işime yarıyo benim şükürler olsun
bende iyim tatlm 2 gündür boynum kollarım we sırtım tutulmuştu kas gewşetici içe içe iyice gewşemişimdaha iyim bugünn
oyy teysesi yer onun totosunuu bilemmm maşşallahhh allah nazarlardan korusun ikinizidee tatlım
bende iyim tatlm 2 gündür boynum kollarım we sırtım tutulmuştu kas gewşetici içe içe iyice gewşemişimdaha iyim bugünn
oyy teysesi yer onun totosunuu bilemmm maşşallahhh allah nazarlardan korusun ikinizidee tatlım
amin cnm benim sağol allah sanada en kısa zamanda göstersin hemen hamiş kalırsın hayırlısıyla cnm rabbim o güzelgönlüne göre versin tatlım
ayy negüzell böle duaları duymakk ...inşallahh cnm benmmm rabbim hayırlısıyla göndersin bebişimii tez zamanda ...aminnn
kızzzzzz hadiskoooooooooooooooo
slmımı nie almıyon
ayy negüzell böle duaları duymakk ...inşallahh cnm benmmm rabbim hayırlısıyla göndersin bebişimii tez zamanda ...aminnn
kızzzzzz hadiskoooooooooooooooo
slmımı nie almıyon
geçmiş olsun canıımmmm ohhhh ii gevşemişsin bakalımmm...bende c.tesi içtim walla başım o kadar ağrıoduki minoset içtim bişi olmadı sonrada dolorex içtim...korka korka içtim ama napimmm anca öle geçti....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?