Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

seraycım hoşşgeldin nasılsın tatlım özledinmi kıs beniii

hoşbuldukkk bebişimmmm ösledim tabi kıssss iyiyim ben sen nassın bakalımmm...

iyiyiz tatlım ikimizde iyi gidiyo maşallah rahatım geçiyo cnm şimdilik bakalım ileri doğru nolur inşallah sonuna kadar böyle gider.

ohhhh maaşallaahhhh sizeee...allahın izniyle ii gidecek bebeğim gezionmu kıs hala ölee gezenti karıı

dumancımmmmmmmm hayırlı olsunnn nasıl sabrettin hayret walla maşallahh diyelimmm allah tamamına erdirsin gülümmm

kızlarr merhabalarr nasılsınız özledim sizleriii

hürcümmmm bebişin nasıl cnm sen nasılsınn görüşemiyoruz bayadırrr....hamişlik nasıl gidiyoo bebeğimm

kızlar neden avatar resimleri çıkmıyo bilginiz varmı

avatarın grünüooo şekerimmm benimde seninde senin bilgisayarı nbozulmuş at çöpe gitsin

hoşbuldukkk bebişimmmm ösledim tabi kıssss iyiyim ben sen nassın bakalımmm...

ohhhh maaşallaahhhh sizeee...allahın izniyle ii gidecek bebeğim gezionmu kıs hala ölee gezenti karıı

sağol cnm geziom tabi neden olmasınhamişlik hastalık değildirrrrrrrr kısssaynen tam gaz devam yane anlıyacağın tatlım değişmedi dur şurda 2 haftam kaldı zaten okullar kapanacak bizim yaramazlar evde özgürlüğün tadını biraz daha çıkarayım bari dimi ama

iyiyimm moodcummm sen nasılsınn?

hade beeeeeeeeeee bende görünmüyo walla kıs

devam et kuzucummm walla gezmek güzeldirrrr...kapat geri aç kk yı

iyiyim tatlım sen nassın?ewet görüşemedik ya hamişlik güsel maşallah cnm bebişde iyi teyzesi

avatarın grünüooo şekerimmm benimde seninde senin bilgisayarı nbozulmuş at çöpe gitsin

görünmüyo hala benim kıs yok be niye bozulsun bacım noldu bilmem düzelir heralde neden atayım kızım işime yarıyo benim şükürler olsun

iyiyimm moodcummm sen nasılsınn?

devam et kuzucummm walla gezmek güzeldirrrr...kapat geri aç kk yı
bende iyim tatlm 2 gündür boynum kollarım we sırtım tutulmuştu kas gewşetici içe içe iyice gewşemişim daha iyim bugünn

iyiyim tatlım sen nassın?ewet görüşemedik ya hamişlik güsel maşallah cnm bebişde iyi teyzesi

oyy teysesi yer onun totosunuu bilemmm maşşallahhh allah nazarlardan korusun ikinizidee tatlım

amin cnm benim sağol allah sanada en kısa zamanda göstersin hemen hamiş kalırsın hayırlısıyla cnm rabbim o güzel gönlüne göre versin tatlım

geçmiş olsun canıımmmm ohhhh ii gevşemişsin bakalımmm...bende c.tesi içtim walla başım o kadar ağrıoduki minoset içtim bişi olmadı sonrada dolorex içtim...korka korka içtim ama napimmm anca öle geçti....

amin cnm benim sağol allah sanada en kısa zamanda göstersin hemen hamiş kalırsın hayırlısıyla cnm rabbim o güzel gönlüne göre versin tatlım

ayy negüzell böle duaları duymakk ...inşallahh cnm benmmm rabbim hayırlısıyla göndersin bebişimii tez zamanda ...aminnn

kızzzzzz hadiskoooooooooooooooo
slmımı nie almıyon

ayy negüzell böle duaları duymakk ...inşallahh cnm benmmm rabbim hayırlısıyla göndersin bebişimii tez zamanda ...aminnn

slmımı nie almıyon

kız görmedim sayfaya döne döne okuom msnde arkadaşım dedikodu yapıdouk tüh yakalandımmı nee:))ben iiimmm sen nasılsın tatlım

kızlarrr ben çıkıorummm namazımı kılayımmm sonrada hastaneye gidicezzz...hepinizi öpüyorummm...kendinize çok ii bakınnn Allah a emanet olunnnn...

slmımı nie almıyon

dualarım sizinle cnm rabbim isteyen herkese bebiş versin inşallah karnınıza konsun en kısa zamanda

bende çıkıom kızlar öpüldünüzz muhabebt ederiz gelincee sevincede söleyin obeni gözden çıkardıysa bende de yei arayışlara geçerim hıh

allaha emanet cnmm bende içiyorum ama napalım hatta antidesrasana başladım kafamı rahatlatmak için allaha emanet ediyorum bende başka çarem yok kız artık napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…