Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Dumancm hayirli ugurlu olsun Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsinn
cnm tşk seninde hayırlı olsun inşallah hepimiz sağsalim tamamlarız 40 haftayı...

:) konuştuk canım sağolsun çok sevindi...

duman haırlı olsun annem ıns saglıkla kucagına alırsın

canım tşk ALLAH hepimize nasip etsin kucagımıza aldıgımız günleri.

esımın tarafından dugun oldu olalı hepsı hamıle kaldı cogu kucagına aldı bugunde daha dugunu bır sene olmadı kuzenın esı hamıle okadr uzuldum kı bı ben kaldım herkez sorup duruyo laf sokan sinir oluyorum aglamakk istyorumm

biz düşünmüyoruz daha de canım boşver sen millete ne Allahtan hayırlısı ne zamansa o zaman olsun boşver sen üüzlme hiç...

biz düşünmüyoruz daha de canım boşver sen millete ne Allahtan hayırlısı ne zamansa o zaman olsun boşver sen üüzlme hiç...

şimdi duydugum daha gecen dıyo dusunmuyoız dıye ben mal gıbı herkeze dusunuyrz tedavıye baslıyacaz dıyrm allahım ya kıskanmadım ama uzuldumm hatta agladım esım tarafı olmasa umrumda degıl ama bu tarafda ben kaldım sımdı hep laff sokacaklarr

sağol tatlımm ilk misafirim bereket getirtisn inşalah..

inşallah bi gün sizi de ağırlarım

başoşum yeni evin hayırlı olsun ooh sonunda kendi evine kuruldun keyfini çıkar iyi yapmışsın toplamadan kaçmakladaa oh olsun o kaynanayaa

aynen canım yaa bundan sonra böyle ..
3 senedir yapıyorum da ne oluyo.
çok kıymetimi bildiler sanki

Son düzenleme:

cnm boşver herşeyi herkesle paylaşmak zorunda diilsin bu seni üzer bak , ayrıca düşündükçe insan daha çokstres oluyo olmuyo

aynen tatlım Allah yardımcınız olsun. hele bi de yepyeni mobilyaların hasar görmesi insanın canını sıkıyo.

benimkiler aşağıdan yukarıya çıkarana kadarkendilerinden geçtilr

cnm boşver herşeyi herkesle paylaşmak zorunda diilsin bu seni üzer bak , ayrıca düşündükçe insan daha çokstres oluyo olmuyo

zaten takmıyrm artık dogru durut yatmıyrm nasılsa tedavı olacaz bakalım ılacmı ıgnemı bısıye baslayacamda canım lina kadın saglık merkezını biliyomusun

ana noluyo lan ben geçmişi okurken gözüme takıldı dumoş hamile misinnnnnnnnnn
evet cnm :)

zaten takmıyrm artık dogru durut yatmıyrm nasılsa tedavı olacaz bakalım ılacmı ıgnemı bısıye baslayacamda canım lina kadın saglık merkezını biliyomusun
cnm vaji için araştırıken duymuştum ama pek tutmadım ısınamadım oraya nedense...

sırasıda gelmişkennnn tebrik edim başakcımmmmm güle güle ağız tadıyla bir ömür mutlu sağlıklı bir yuvanız olsun bebişlerinizleee

sağol bebeğimmm önemli olan huzur gerçektende eşya mal mülk hepsi sonraki şeyler.

Allah seninde gönlüne göre kucağına da bebiş versinnnnnn

evet cnm :)

cnm vaji için araştırıken duymuştum ama pek tutmadım ısınamadım oraya nedense...

ay Allah ım çok sevindim yaa nasıl oldu ne zamn oldu adetinmi gecikti ayyyyyyy anlattınmı geçmişte ben bi geçmişe bakıyım geliyim. bu haber bana çok iyi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…