iyidir annem sen naıslsın
kızlarrr ben gider daha namaz kılcam uykum geliooo...hepinize ii geceler tatlı rüyalarrr...Allah gönlünüzde ne varsa onu versinn...öpüldünüzz...
gece kuşları napıonuzz bakennn naıslsınızzz
gece kuşları napıonuzz bakennn naıslsınızzz
ayyy tatlım çok yorucu bi aydı bu ayyy görümce geldi hayatım alt üst olmaya çoktan başladı ister istemezz burnumun dibindee
nasıl olalım iç güveysinden hallice
şaka tabiki iyiyim bu sıralar kafam rahat sen nasılsın
seni sormalı kaçakkkkkkkkkkk
bizler bildiğin gibiyizzz..reglin ne alemde kıss
seni sormalı kaçakkkkkkkkkkk
bizler bildiğin gibiyizzz..reglin ne alemde kıss
ben cıkıyorum kızlar herkeze iyi geceler
ay bende raahat olsun istiom olabilirmi sabah bi maratona başlıommm akşama kadar anca oturdummm kız gel yer değiştirelim ben senin evine geçim sen benim evime görümcem çokk iidir valla:))
ayy kaçakta olduk kaçmadım biyere zati sevinç hanım benii terkedicekmişşş bende yeni kanka arıom kankam olurmusn:))hahayt benimle evlenirmsiin der gbi oldu sevinç çatla patlaaa
yok ben böyle gayet rahatım
benimde 3 tane var görümce bir tanesi fenadır ama eşim bişey söyletmez o yüzden hiç bişey diyemez
ben cıkıyorum kızlar herkeze iyi geceler
benim görümce ne dediğini bilmez ama lafı gediğine sokarımmm oda mal kimin kalır öleee de evidme rahat değilim canımmm yemek yeniooo ben hazırlıom ben topluom ben yıkıom kırıcı olcamm bana yakışmazzzz çok yoruluommmm nese kocam gelcekmiş öpüğldün
iyi gejeler hepcinizee........
slmalr inşallah herşey yolundadır
benimde yarın ilk doktor kontrolüm var bakalım doktor ne diyecek keseyi görebilecekmi haydi hayırlısı?
tünaydın canım hayat güsel devam ediooo kendi adıma iyiyim sen nasılsıngünaydın kuzucuklarım nabersiniz hayat nasıl gidiyor bakalım?
slmalr inşallah herşey yolundadır
benimde yarın ilk doktor kontrolüm var bakalım doktor ne diyecek keseyi görebilecekmi haydi hayırlısı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?