Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

berineee nasılsın canım ben seni ilk kez gördüm bakıomda ben yokkene koyu sohbete sokmuşsun eferemmm yoklumu belli etme kız:)))

nasıl olalım iç güveysinden hallice
şaka tabiki iyiyim bu sıralar kafam rahat sen nasılsın

ay bende raahat olsun istiom olabilirmi sabah bi maratona başlıommm akşama kadar anca oturdummm kız gel yer değiştirelim ben senin evine geçim sen benim evime görümcem çokk iidir valla:))

seni sormalı kaçakkkkkkkkkkk
bizler bildiğin gibiyizzz..reglin ne alemde kıss

ayy kaçakta olduk kaçmadım biyere zati sevinç hanım benii terkedicekmişşş bende yeni kanka arıom kankam olurmusn:))hahayt benimle evlenirmsiin der gbi oldu sevinç çatla patlaaa

yok ben böyle gayet rahatım
benimde 3 tane var görümce bir tanesi fenadır ama eşim bişey söyletmez o yüzden hiç bişey diyemez

yok ben böyle gayet rahatım
benimde 3 tane var görümce bir tanesi fenadır ama eşim bişey söyletmez o yüzden hiç bişey diyemez

benim görümce ne dediğini bilmez ama lafı gediğine sokarımmm oda mal kimin kalır öleee de evidme rahat değilim canımmm yemek yeniooo ben hazırlıom ben topluom ben yıkıom kırıcı olcamm bana yakışmazzzz çok yoruluommmm nese kocam gelcekmiş öpüğldün

tamam canım iyi gecelr benimde işim var onları halledeyim ablam gelecek sabahtan

slmalr inşallah herşey yolundadır
benimde yarın ilk doktor kontrolüm var bakalım doktor ne diyecek keseyi görebilecekmi haydi hayırlısı?

benimde yarın ilk doktor kontrolüm var bakalım doktor ne diyecek keseyi görebilecekmi haydi hayırlısı?

inş canım görürsünüz minik bebişin kesesini bu haftada kese 5 mm oluyo ama tabi herkes göremiyo ben görmüştüm inş sende görürsün.

günaydın kuzucuklarım nabersiniz hayat nasıl gidiyor bakalım?
tünaydın canım hayat güsel devam ediooo kendi adıma iyiyim sen nasılsın

allahım hayırlısıyla göstersin yavrunu canım herşey yolunda gidicek stres yapma yeterkiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…