ii geceler canımmmm kendine ve bebişe ii bak Allah a emanet olunnn...öpüldünn
hatırlıyorum canımmm...hayırlısı olsun kuzucum...inşallah bidaha yaşamazsın...
ay yaaaaaaaa azcık geriden gösterirlerdi reklamdan sonra göstermediler uyuzlarrrrrrr
canım bir daha aynı şeyleri yaşamazsın inşallah
ii geceler canımmmm kendine ve bebişe ii bak Allah a emanet olunnn...öpüldünn
hatırlıyorum canımmm...hayırlısı olsun kuzucum...inşallah bidaha yaşamazsın...
ay yaaaaaaaa azcık geriden gösterirlerdi reklamdan sonra göstermediler uyuzlarrrrrrr
ne kadar şom ağızlıyım orada bitirdilerya birde üstelik gelecek haftanın fragmanınıda yayınlamadılar
ne kadar şom ağızlıyım orada bitirdilerya birde üstelik gelecek haftanın fragmanınıda yayınlamadılar
avrupasını açsana orası geriden gidiyor
bugün yayınlamadılaar yarın birgün mecbur yayınlıcaklarr ehehehehehehe
bugün yayınlamadılaar yarın birgün mecbur yayınlıcaklarr ehehehehehehe
yokki burdaaa yani uydu varda açık değil...kayınvaldemdeyimm...
ama ben şimdi merak ediyorum avrupasında devam ediyor
doğru walla zaten bir saatte özet yayınlıyolar millet nasısa seyreder...birde son sahnede reklam koyular bitince aynı sahne bizde öleebekliyoz
demokroside çareler tükenmez
netten filmin sonunu açıp bakarsın sende
boşver nazocum yaaaa avrupasındada aynı şey olacak...
ben beklemiom wallaaa 11 gibi girio reklama sonra finitooo...bakmam ...sadece sülümanın dediğini görmedim acep gösterirlermi die bekledim....
kızlarr süreklı ıdrarım varmıs gıbı tüfek haneye kosuyrm yok bı damla sinir ettı ya
slmmm moodcummm iyiyim ben sen nasılsın?
amiiinnnnnn
a.s hoşgeldin ben kendi adıma iyiyim sen nasılsın
walla bende beklemiyom kuzum bugün size takıldım diye reklamdan sonrasınıda gördüm..kocacım da erken yattı,sohbetiniz güzelmiş kızlar bende çıkıyorum iyi geceler hepinizeumarım tekrar görüşürüz..
sorma wallaaa...bende durmadan gidiommm...ama bi damlayla kalmıo tabiiihatta şimdi patlamak üzereyimm kalkamadım bitürlü wallaa...
1 aydr b öyleyim ya sinir oluym gecelerı boyle kac gundur corapla falan yatyorumm sımdı ıdelırecem ıdrar yaptıgım yer agryoooo
bende iyim kızlar
bişi sorcam sizlere ben 2 gündür sakinleştirici kullanıyorum ya eğer hamiş kalırsam da öğrendiğim an bırakıcam ama sonrasında bi sorun teşkil edermi acaba bebiştee:26::26::26:
fikri bilgisi olan warsa paylaşabilirmi acaba???
üşütmüşsün sen canım yaaa....ama sana tavsiyem bol su iç...yanma falan oluodur...bilirimmm ...çok su içince geçioo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?