Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

tünaydın canım hayat güsel devam ediooo kendi adıma iyiyim sen nasılsın

allahım hayırlısıyla göstersin yavrunu canım herşey yolunda gidicek stres yapma yeterkiii

Bende iyiyim canım akşam biraz kötü oldum istifar ettim yine ama şimdi iyiyim bu oğluş beni mahvediyo bi doğsun ben ona gününü göstercem.:52:

sara ablaaaaaaaaaaaaa inş bize 5 haziranda mutlu haberi verirsin. ALLAH herkesin yüzünü güdürsün.

Bende iyiyim canım akşam biraz kötü oldum istifar ettim yine ama şimdi iyiyim bu oğluş beni mahvediyo bi doğsun ben ona gününü göstercem.:52:

kızz deme ölee gününü göstercm die duyuyo seni gelmez bak çok bekletir sölim:)))bunlar en tatlı yanları keşke bende hamiş olsamda bende istifar etsem

sara ablaaaaaaaaaaaaa inş bize 5 haziranda mutlu haberi verirsin. ALLAH herkesin yüzünü güdürsün.

tüm isteyenlere versin bebişlerdennn oyyy o meleklerden bende istiyomm allahım nolur şu 3 ayların hürmetineee hayırlısıysa benimde arkadaşlarımında yüzünü güldürrr rabbim sanada kolay doğum nasip etsin canım

kızz deme ölee gününü göstercm die duyuyo seni gelmez bak çok bekletir sölim:)))bunlar en tatlı yanları keşke bende hamiş olsamda bende istifar etsem

içimden söylüyorum canım o duymuyo çaktırma:34:canım benim inş en kısa zamanda rabbim sanada nasip eder bu güzel duyguyu içinde bişiylerin kıpırdamasını.ALLAHIM büyük inş olur biran önce.

hacerimmmmmmmm taze hamiş ne yapıyosun bakalım.

sağolasın nikommmmm çok şükür iyiyim, haftaya pzt kan vericem günler geçmek bilmiyor sağlıklı olduğunu öğrenmek istiyorum biranönce:( kalp atışını bi duysam dünyalar benim olcak, bugün bi heyecan bi korku yaşıyorum:18: senin bulantın oluyomuş normaldir heralde dimi sıkıştırıyo seni yaramaz:) ayh sağlıklı olsunda katlanırsın nikom:49: sen ne zaman izine çıkcan iyi dayanıyon maşşallah:49::nazar:

iiyim canım sen nasılsın yah bi bulaşık yığıldı anlatamam çıkamadım mutfağımdann çok yoruldum havamı nedir beni yoran çok basıooo üzerime bi ağırlık çöktü

slmmm canım benimm nasılsın

napıon belişimmm göremiom artıkın seni kızz yine kendini hamilelik psikolojisine kaptırmaaa deli kızzz bak ben artık düşünmüommmm kırmızılar hop geliveriolar artıkın demekki havalardanmışşş ama inşallah hamişliktendir benimde bi görsen küçük abdestimi yapıomm bi kokuo bi kokuo koyu koyu yanma yok ama herhald üüşüttümm üşütüküz anam bizzzz

ayy benide saymış benidee heytt unutulmamışım ohhh yah biliom bensiz olmuooo ama denk gelemiosss canımm yoksa gerçekten benim geldiğim sıralar neka güsel muhabbetler oluodu

saycam tabiiii dün akşam burda olanları saymadım ama....;)

meresa die bi ilaç werdi dr. ama wermeden sordu zaten bebek warmı düşünyrmsn die fln düşünüyorum dedim..hamile kaldığın an bırak dedi bana ..ben şuan adetin 9. günündeyim cnm ....ahhh allah korur inşallah cnm yaa....

moodcummmm internetten bakim dedimde bişi daha buldum paylaşmak istedim....Forum Pediatri | Çocuk Doktoru | Prof.Dr. | Uzm.Dr. | Pediatri Portalı | Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Portalı, Çocuk Doktorları, Psikolog, Beslenme, Gelişme, Sağlık, Gebelik
hamileliğin ilk 6 haftasında etk,ilenmiyormuş bebek dr öle demişti daha doğrusu hamileliğinizi henüz bilmeden kullandığınız ilaçlar demişti nihayetinde en geç 5 haftalıkken öğreniyoruz. birinin yorumuda böle cnmm...banada dr öle demişti...

heee walla geçen ayda 3 gün geçmişti öle olmuştum...oda 28 iydi 30unda olmuştum...onun için test falan yapmıom...dahada olmazsam c.tesi yapcam testi...

hadişkooo sewinç nerelerde yaaa haberin varmı? nezle olmuştu nasıl oldu acepp?
bekle bakalım sabaha gelir belkide

valla canım en son hadişi terkedicem demiş hakket terketti beni zilli ay kıyamam nezlemi olmuşş bende günahını aldım da kız 3 gündür yok bişimi oldu acaba bende merak ettim he

Back
X