Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ay bende raahat olsun istiom olabilirmi sabah bi maratona başlıommm akşama kadar anca oturdummm kız gel yer değiştirelim ben senin evine geçim sen benim evime görümcem çokk iidir valla:))

ayy kaçakta olduk kaçmadım biyere zati sevinç hanım benii terkedicekmişşş bende yeni kanka arıom kankam olurmusn:))hahayt benimle evlenirmsiin der gbi oldu sevinç çatla patlaaa:39::39::39:

:2::2::2: ama ama amaa hastayım ben bi geçmiş olsun demedin :63:

aynen canım ya banyo yapıyorum bornozla geziyorum bi süre. hemen üstümü giymek zorunda kalmıyorm.

çok garip geliyor bana kendi evimde olmak huzurla oturmak. belki size tuhaf gelir söyldddklerim ama. 3yıl hapis yattım çıktım gibiyim:1: Allah ım kimsenin huzurunu eksik etmesin

aminnn huzuzr huzur huzurrrrrrr
halvete girdinmi kız 2 li test ne oldu :26::26:

bu arada sevinç neden gelmiyo yaaaaa:26::26:

sevinç annem gelirsen oku bunu:

ikili testimi yaptırdım için rahat olsun:16::16:

sağlık ocağından ardılar bugün beni. yarın için çağırdılar . kayıt yaptırıcam.

yani bunu da hallediyorum çok şükür.

seni özledim neden gelmiyorsun pis karııııııı:21::21:

ikilinin sonucu ne peki bu arada geçmişe hiç bakmıyorsun sanırım :110:
hastayık nezleyik dediydik :110:

adana :D:D

kıyamammmm yaaaa....oğlun nasıl o iyiyse sen daha rahat atlatırsın...

ilaç falan içiomusun yada bitkisel bişiler yap...ii bak kendineeee noluyyyyyyyyy :((

canım oliş biraz daha iyi onu tekrar doktora götürdüm antibiyotik başladılar boğazları kötü olmuş
dondurma yiyi yiye :110:
zati o gün kaptım şifayı acele acele evi temizledim terli terli duş aldım doktora git eve gel yemek yap derken :37:
ilaçta içiyorum canım bitkisel çay nane limon felan ama banamısın demiyor :26::26:
:2::2::2::2: sürekli bu şekilim :2::2:

seray bat gecikmiş senin ne oldu gelen giden varmı :26:
psikolojikmi acep hastane koşturmaca felan yoksa hamişmisin :26::26:

canım oliş biraz daha iyi onu tekrar doktora götürdüm antibiyotik başladılar boğazları kötü olmuş
dondurma yiyi yiye :110:
zati o gün kaptım şifayı acele acele evi temizledim terli terli duş aldım doktora git eve gel yemek yap derken :37:
ilaçta içiyorum canım bitkisel çay nane limon felan ama banamısın demiyor :26::26:
:2::2::2::2: sürekli bu şekilim :2::2:

erken başlamışsınız kıss dondurmayaa....ben donuyom hala walla az önce balkonda kısa kolluyla duramadım mesela...düşün yani adana bide....tekrar geçmiş olsun cnmmmm....Allah acil şifalar versin...

beni merak edenler etmeyenler :2::2: yarına düzelirim inşallah :2:
şimdi çıkıyorum canlarım ilaç içip yatacağım :2: hepinizi çok özledim
hadisko :2: gelde nane limon kaynat :110:

seray bat gecikmiş senin ne oldu gelen giden varmı :26:
psikolojikmi acep hastane koşturmaca felan yoksa hamişmisin :26::26:

ahhh ahhhh bi bilsem düşünmedimde hiç gecikene kadar hiç umudum yoktu çünkü 1 kerecik olduu:17::17: daha gelen giden yok....hayırlısı bakalım bekliom daha...

erken başlamışsınız kıss dondurmayaa....ben donuyom hala walla az önce balkonda kısa kolluyla duramadım mesela...düşün yani adana bide....tekrar geçmiş olsun cnmmmm....Allah acil şifalar versin...

saol tatlım kız yok ben dondurma yemiyomm burası maraşya bacım
oğlan dışarda kimin elinde görse istiyor bende canı çeker diye azıcık alıyordum
kapmış şifayı ben yemedim bu haldeyim bide yesem nolurki :26::2::2:

beni merak edenler etmeyenler :2::2: yarına düzelirim inşallah :2:
şimdi çıkıyorum canlarım ilaç içip yatacağım :2: hepinizi çok özledim
hadisko :2: gelde nane limon kaynat :110:

tamam kuzucummmm ii geceler tatlı rüyalarrr...şifa olsun en yakın zamanda iyileş inşallah cnmmm...hadişkoda pirelermi uçuo acep yoksam bulaşıklarlamı boğuşuo bilmemm...:34::34:

saol tatlım kız yok ben dondurma yemiyomm burası maraşya bacım
oğlan dışarda kimin elinde görse istiyor bende canı çeker diye azıcık alıyordum
kapmış şifayı ben yemedim bu haldeyim bide yesem nolurki :26::2::2:

amannn bişi olmasınnn canımm...yedirme bidaha boşver...ısınsın accıkk...

selamlar nasılsınız bakalım
geçmişe bakmadan selam verip hemen çıkıcam ablam var çünkü yarın akşama görüşürüz

Back
X