- 12 Şubat 2010
- 22.140
- 4.034
- 448
1 aydr b öyleyim ya sinir oluym gecelerı boyle kac gundur corapla falan yatyorumm sımdı ıdelırecem ıdrar yaptıgım yer agryoooo![]()
canım soğan kürü yapıyordun dimi sen iltihap söküyor zahir:26::26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 aydr b öyleyim ya sinir oluym gecelerı boyle kac gundur corapla falan yatyorumm sımdı ıdelırecem ıdrar yaptıgım yer agryoooo![]()
ay bende raahat olsun istiom olabilirmi sabah bi maratona başlıommm akşama kadar anca oturdummm kız gel yer değiştirelim ben senin evine geçim sen benim evime görümcem çokk iidir valla:))
ayy kaçakta olduk kaçmadım biyere zati sevinç hanım benii terkedicekmişşş bende yeni kanka arıom kankam olurmusn:))hahayt benimle evlenirmsiin der gbi oldu sevinç çatla patlaaa![]()
hadişkooo sewinç nerelerde yaaa haberin varmı? nezle olmuştu nasıl oldu acepp?
aynen canım ya banyo yapıyorum bornozla geziyorum bi süre. hemen üstümü giymek zorunda kalmıyorm.
çok garip geliyor bana kendi evimde olmak huzurla oturmak. belki size tuhaf gelir söyldddklerim ama. 3yıl hapis yattım çıktım gibiyimAllah ım kimsenin huzurunu eksik etmesin
:2::2::2::2::2: düzelemedim canım yaaaa olişte kocişte bende fena yakalandık :2::2::2::2:
bu arada sevinç neden gelmiyo yaaaaa:26::26:
sevinç annem gelirsen oku bunu:
ikili testimi yaptırdım için rahat olsun
sağlık ocağından ardılar bugün beni. yarın için çağırdılar . kayıt yaptırıcam.
yani bunu da hallediyorum çok şükür.
seni özledim neden gelmiyorsun pis karııııııı![]()
adana
kıyamammmm yaaaa....oğlun nasıl o iyiyse sen daha rahat atlatırsın...
ilaç falan içiomusun yada bitkisel bişiler yap...ii bak kendineeee noluyyyyyyyyy(
canım oliş biraz daha iyi onu tekrar doktora götürdüm antibiyotik başladılar boğazları kötü olmuş
dondurma yiyi yiye
zati o gün kaptım şifayı acele acele evi temizledim terli terli duş aldım doktora git eve gel yemek yap derken
ilaçta içiyorum canım bitkisel çay nane limon felan ama banamısın demiyor :26::26:
:2::2::2::2: sürekli bu şekilim :2::2:
seray bat gecikmiş senin ne oldu gelen giden varmı :26:
psikolojikmi acep hastane koşturmaca felan yoksa hamişmisin :26::26:
erken başlamışsınız kıss dondurmayaa....ben donuyom hala walla az önce balkonda kısa kolluyla duramadım mesela...düşün yani adana bide....tekrar geçmiş olsun cnmmmm....Allah acil şifalar versin...
ahhh ahhhh bi bilsem düşünmedimde hiç gecikene kadar hiç umudum yoktu çünkü 1 kerecik olduudaha gelen giden yok....hayırlısı bakalım bekliom daha...
beni merak edenler etmeyenler :2::2: yarına düzelirim inşallah :2:
şimdi çıkıyorum canlarım ilaç içip yatacağım :2: hepinizi çok özledim
hadisko :2: gelde nane limon kaynat![]()
saol tatlım kız yok ben dondurma yemiyomm burası maraşya bacım
oğlan dışarda kimin elinde görse istiyor bende canı çeker diye azıcık alıyordum
kapmış şifayı ben yemedim bu haldeyim bide yesem nolurki :26::2::2:
bi kereden bişi olmaz deme valla oluyyyy
haktan hayırlısı :26:
selamlar nasılsınız bakalım
geçmişe bakmadan selam verip hemen çıkıcam ablam var çünkü yarın akşama görüşürüz