Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bekle bakalım sabaha gelir belkide

valla canım en son hadişi terkedicem demiş hakket terketti beni zilli ay kıyamam nezlemi olmuşş bende günahını aldım da kız 3 gündür yok bişimi oldu acaba bende merak ettim he

bakalım kısmettt...öle okumuştum sanki oğlu hastaydı sonra hepsi nezle oldu sanırımm...bi gelsede haberdar etse bizi yawfff....ben namazımı kılayım cnmm...gelirim yine birazdann...öpüldün :54:

bakalım kısmettt...öle okumuştum sanki oğlu hastaydı sonra hepsi nezle oldu sanırımm...bi gelsede haberdar etse bizi yawfff....ben namazımı kılayım cnmm...gelirim yine birazdann...öpüldün :54:

tmm canım allah kabul etsin valla bende bilmiom nerdedir sevinççççç çık ortaya

iiide bacım bende çift çizgi gördüm hamiş değilmişim kişiden kişiye değişioo kaç günü geçmişkiii

ayy msjlara yanıt vermem gecikiyor. bu hatunun batı daha geçmemişti hadişimm daha 1 haftası varken test yapmıştı.

ben geçmişi okuyom

bende unutmuşum bugün tebrik etmeyi hatta alıntı yaptım doğum günümü kutlamış teşekkür ettim
evi için tebrik etmeyi unuttum yeğenim başımda ders sorup duruyodu,
eşim gelecek diye aceleyle bi buraya bakıp bitaraftanda hazırlanıyodum

biraz geç oldu ama başakçım hayırlı uğurlu olsun yeni evin maşallah misafirde ağırlayacan evinde
hemde biricik anneciğini:21:

evet cnm geç oldu:57:hadi seninki geç oldu. erenayınki hiç olmadı.

karı bana hiç hayırlı olsun taşınmışın felan demedi:19::19:

Slm kizlarrr cok uzun zamandir giremiyodumm nasilsinizzz varmi yeni hamislerrrr bu araaaa bende hamisim galiba cuma gunu beta hcgm 91.9cikti pazartesi ise yani dun 439.7 cikti haftaya kese icin gidicem dua edin insallah gorunur cok korkuyorum:18:

evet sen bayağıdır gelmiyosun kuzum başka topiklerde fşnk atıyodun:1::1:
çok sevindm Allah hayırlı uğurlu etsinnnn inşallah tamamına erdi,rsin

nie kimse gelmio yaaaaa gece kuşları illa 11 imi beklionuzzz...başakda geçmişi okuo 11de anca burda olur sanırım...:9::9::9:

aminnnnnn canım benimmmmm.....nasılsın kuzucummmm evinin tadını çıkarıosun ohhhh mis gibi wallaa;)

aynen canım ya banyo yapıyorum bornozla geziyorum bi süre. hemen üstümü giymek zorunda kalmıyorm.

çok garip geliyor bana kendi evimde olmak huzurla oturmak. belki size tuhaf gelir söyldddklerim ama. 3yıl hapis yattım çıktım gibiyim:1: Allah ım kimsenin huzurunu eksik etmesin

nie kimse gelmio yaaaaa gece kuşları illa 11 imi beklionuzzz...başakda geçmişi okuo 11de anca burda olur sanırım...:9::9::9:

yok annem bitti :1::1:ama şimdi çıkıcam yine gece gelirim maalesef kusura bakma. akşam ezanı okundu namaz kılıyım sonra karnışımı doyuriyim gelirim tatlım öpüyorum seniii

aynen canım ya banyo yapıyorum bornozla geziyorum bi süre. hemen üstümü giymek zorunda kalmıyorm.

çok garip geliyor bana kendi evimde olmak huzurla oturmak. belki size tuhaf gelir söyldddklerim ama. 3yıl hapis yattım çıktım gibiyim:1: Allah ım kimsenin huzurunu eksik etmesin

amiiinnnn canım benimmmm...çok sevindim senin adına...insanın kendi evi gibisi yokkk...nasılsın bebiş nasıl anneciğin nasıl?

yok annem bitti :1::1:ama şimdi çıkıcam yine gece gelirim maalesef kusura bakma. akşam ezanı okundu namaz kılıyım sonra karnışımı doyuriyim gelirim tatlım öpüyorum seniii

kıss burda yatsı okunacak nerdeysee ;) tmm canım burda olursam görüşürüzz...olmazsamda fazla gevezelik yapmayın zor oluo okumak wallaa :20::20::20::9::9::9:öpüldünn :54:

bu arada sevinç neden gelmiyo yaaaaa:26::26:

sevinç annem gelirsen oku bunu:

ikili testimi yaptırdım için rahat olsun:16::16:

sağlık ocağından ardılar bugün beni. yarın için çağırdılar . kayıt yaptırıcam.

yani bunu da hallediyorum çok şükür.

seni özledim neden gelmiyorsun pis karııııııı:21::21:

slm hadişko ve belinay...nasılsınızzz?geçmişe daldınız heraldee....bende çıkcam geri çok uykum var....öpüyom hepiniziiii :54::54:

sewinçcimmmm yazamadım akşam geçmiş olsun canımmmm....kendine çok ii bak...öptümm:54:

saol tatlım daha geçemedi yaaa boğazım yanıyoo burnum şıpır şıpırr :2::2::2:

selam kızlar:3::3: nasılsınız bakalım görüşmeyeli...ben giremiyodum bikaç gündür, bugün size güzel haberlerle geldim... ben 6 haftalık hamileyim...herşey kesinleşene kadar sölemek istemedim, malum hep bi hayal kırıklığı yaşadığım için... sizlerde burda bişey oldumu benim kadar üzülüyosunuz, o yüzden kalp atışını da duyana kadar kendim bile unuttum diyebilirim hamile oldugumu:)) dün akşam gittik çok şükür kalp atışını duyduk:nazar::nazar: suana kadar herşey yolunda gidiyo,dualarınıza ihtiyacımız var kızlar... inşallah bu kez çok umutluyum herşey güzel olacak...

:16::16::16: ayyyyyyyyy canım benim kader arkadaşım çok sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah :nazar::nazar: hele bat vermemende varmış bişiler :1::1: canım yaaa darısı benimde başıma inşallah umut oldun valla bana herşey yolunda gider inşallah dualarım seninle pıhtıdaşım :1::1:

esımın tarafından dugun oldu olalı hepsı hamıle kaldı cogu kucagına aldı bugunde daha dugunu bır sene olmadı kuzenın esı hamıle okadr uzuldum kı bı ben kaldım herkez sorup duruyo laf sokan sinir oluyorum aglamakk istyorumm:14::14::14::14::14:

üzülme Rabbim sanada verecek ben inanıyorum :34:

Back
X