Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

valla keyfim yerinde ablam vardı dün gelmişti bugün gitti
birde okullar kapansa daha çok sevinicem

çocuğun yok ama okul derdin var seninde dimi??
benimde eltimin 3 yaşındaki küçük oğlu bende
çok ağladı peşimden bende aldım getirdimm 2 gündür benle kalıyorr
evde çocuk olması iyi oluyor ya yalnız kalmıyorum en azından

mood cum hoşgeldin tatlım yah kızlar hep takma isimlerinizle yazıom tuhaf oluo uzun zamandır muhabebt edios isimlerinizi bahşedin artıkın

evet canım ya görüyosun düştüğüm halleriii
gözden çıkardı beni bu kanka denilen kadınn
ne yapayım bilmemkiii
başka kankamı arayayımm diyosunn
bakiim özür dilerse affederin onu kıyamam yinede ben ona...
a.s canım iyilik valla bende mecbur olduğum için yapacam yoksa hiç canım istemiyor ama seni heveslendirdiysem ne güzel

aaaaa ben başkası iş yaptımı çok heveslenirimmmm

kız arama aradığın kanka burda koş koşşş daha ne duruon o benim kankamı yoldan çıkarmaya çalıştı kendine kanka yapçaktı baktı çok sadık kankamdan yüz bulaamdı hahahaha ço kseviom ben bu kızları yaaa

iyiki doğdun hadiskooooo,iyiki doğdun arkadaşımm yeni yaşın isteklerinle buluştuğun mutlulukla geçireceğin nice yaşların başlangıcı olsunn
allah hayırlı etsinnn

canım benimmmm bak ben çok ağlak bi karıyım yine duygulancam sabahın köründe arkadşaım aradıı hem konuşuo hem yazdığı doğumgünü yazısını okutuo ağlamamak için zor tuttum düşün uzağım hepsinden çok güselll hatırlanmakkk sevilmek inşallah canım arkadşım hepimizn mutlu bir yılı olsun yaşlandık napsakki kızz

hadi temizlende gel tabi geldiğinde dağılmazsak sohbet ederiz

bak görümceyi sevmiyon bide ince insanmış yinede
doğum günün kutlu olsun inşallah yeni yaşında istediğin herşeye kavuşursun birdahaki doğum gününde kucağında bebeğinle kutlarsın

bazen iyi oluyorda bazen de özgürlüğümü özlüyorum birde ablamın çocuklarıda vardı 3 birden kafamı şişirdiler
valla onların yüzünden çocuk özlemi çekemiyorum bu iyimi kötümü bilemedim:44:

nazom nasılsın canım yorulmuşsun baya otur dinlen az izin verdim hadiii

yok canım yorgun değilim ablam gidince biraz kestirdim zımba gibiyim

ama ben o olmadan arkasından iş çevirmiyim hele bakiim eğer kendini affettirmesse o zaman düşünürümmm(başak annem çok yalnız kaldım ben yaa ondan sataşıyom sana)

kız saolsun iyiler de bazen ne dedini bilmiooo şimdi benim yaşadıkalrımın aynısını yaşayınca hayaın gerçekleriyle karşılaşınca hakvermeye başladı içinde olmayınca anlamıordu sadece bu bşrde kayananlar zırtpırt gelemye başladılar aşağıda da olsalar yine de rahat edemiomm sorun bu canım inşallah öle olucak bakalım kısmet belkide bunun üzerinehediye olur bu ay bllimi olur canım dileklrrn için ayrıca tşk ediorum

mood cum hoşgeldin tatlım yah kızlar hep takma isimlerinizle yazıom tuhaf oluo uzun zamandır muhabebt edios isimlerinizi bahşedin artıkın

sen kısaca naz de bana zaten adımın kısaltılmışı

bende hevezlenirim ama yapmam gereken zamandada yapasım gelmez

ama ben o olmadan arkasından iş çevirmiyim hele bakiim eğer kendini affettirmesse o zaman düşünürümmm(başak annem çok yalnız kaldım ben yaa ondan sataşıyom sana)

kızzz sen bu karıyı sevionnn annemm dön annem affet sen onu sataşmayalım üzülüom sonra başakcım annem kankana bi slm verde rahat uyusun

bazen iyi oluyoda yalnız kalmaya alışkın olunca da kafa şişiyo dediğin gibi...

neyse idmanlı oluyozz barii...
valla bilmem ben buzluğa girip kendimi bikaç yıl dondurmayı planlıyomm
yaşım henüzz 25 ama gidiyo su gibi yıllarr

ben 26 oldum kızz kocamışım anam kocama sölimde değişsin beni son kullanma tarihim geçmiş benimm tühhh

kızlar ben kaçayımm,çocuk uyuyacak aama beni bekliyo yatağını hazırlayayım azıcıkta bulaşığım var onu toplıyımm belkimm gelirim yinee....

iyi fikir bendemi yapsam menopaza girmeden
hatta benle dalga geçiyorlar ne bulsam donducuya attğım için kendinide dondur diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…