canım o zaman profilimden albüme bak
ya işte yeni evimde iğrenç eşyaları gösterime sununc a evimin güzelliği de belli olmuyo. ben konuyu komşuya da göstermeye deutanırım. boş olsa bu kadar utanmam yani. neyse halıları kaldırdım zati bi ara kocama çingenelik yapıp koltukları da çıkartıcam. sen napıyon işin gücün varmı
başakcım ben yatıyorum
gerçi sohbet te edemedik ama ben bu gece acildeydim canım,suyum mu geldi n oldu anlamadım,gelen bişeyler oldu ama
neyse şu an tetikte bekliyorum böyle
son dakika!!!
belinaysu hatun kişinin tkb nin arkasından dedi ve kodu yaptığı tespit edilmiş,
seray hatunun da bu dedikoduya yandaşlık yaptığı tespit edilerek,
yaptıkları aşırı saygısızlıktan ötürü 1 ay susma , 2 ay yazma CEZASINA ÇARPTIRILARAK, 3 ay hapis ve sonunda kellelerinin vurulmasına karar verilmiştir...
ayrıca; seray hatunun aleni şekilde tkb yi protesto ettiği ve bu ayıbı ceasurca tkb ye ve halka duyurduğu gözlemlenmiş olup,
seray hatunun kellesi vurulduktan sonra halka teşhir edilmesine karar verilmiştir... TKB
SAYGILI VE DAİMİ MÜDAVİMLERE SAYGILAR
başakkk ne ara geldın ne ara gerı cıktın yabi slm verir insan
ya ben yokken laf atıodun gelmio die bide sarartmışsın beni sevincin madalyalarınıda al hıh :)canım haşta olmuşlar
oy kıyamam çok geçmiş olsun canımmmm benimmmmmm hemen çorba yapıp gelimm
kıs demiş olmam lasım ay bidaha diyin geçmiş olsn annem çabuk gel
sen başaka dionda okumuon oda ikili testin sonucunu yazdı haala soruon deli karı
kaynatım kızz çorbada yaparım iyilieştiririm oyy burnuda sümüklü sümüklü şimdi :)))
kız benim yırtık var 12 yaşımdan buyana ameliyat için erken dedilerdi 7 yıl romatizma die başladığım penisilin iğnesi yemiştim sağ bacağım 3 senede aynı taraftan 2 kez şişti diz kapağım su aldılar içinden şırıngayla sen hemen bi gitt şişmeden
sevince kaynatırım sana daha töbe yok kaynatmm elime düşersin kızım sen)))
allah seni emiiii deli bu karııı duyurulurrrr
iyilik canım sen nasılsın hayat nasıl gidiyor.
canım senle tanışamadık sanırım yeni görüyom seni burda hayırlı olsun canım ah darısı bizimde başımıza inşallaaahSlm kizlarrr cok uzun zamandir giremiyodumm nasilsinizzz varmi yeni hamislerrrr bu araaaa bende hamisim galiba cuma gunu beta hcgm 91.9cikti pazartesi ise yani dun 439.7 cikti haftaya kese icin gidicem dua edin insallah gorunur cok korkuyorum:18:
bencede hıh iyi oluyo onlaraaaynen canım yaa bundan sonra böyle ..
3 senedir yapıyorum da ne oluyo.
çok kıymetimi bildiler sanki
tahmin edebiliyorum zaten ay yaa kıyamamki ben mobilyalarımaaaaynen tatlım Allah yardımcınız olsun. hele bi de yepyeni mobilyaların hasar görmesi insanın canını sıkıyo.
benimkiler aşağıdan yukarıya çıkarana kadarkendilerinden geçtilr
çok geçmiş olsun canımmm...Allah yardımcın olsunnn...hayırlı doğumlar nasip etsinn...
aşk olsun başakcımmmmm....sen bizi 2 ay yazma cezası ve en kötüsü 3 ay hapis cezasına çarptırıosunda biz cazgırlık yapıp yazarsakda ayrıca bi ceza olacakmı ?hem bide gelcem dediydin amaaa...
kıssss biz cezalıyızzzz ne yazıonnn
hadişko sende ceza alcannn deli bu karı duyrulur dedinnnn yandın wallaaa başak görmesinnnn :18::18::18:
ay inşallah saracım yaa güzel haberlerle gel bizeeeinşallah senin bebişlerin ikisi birdende tutunmuştuuuur
teşekkür ederim cnm 5 haziranda da senden güzel haberler alırız inş...
basak kendıne ceza versın annemYiyim onun cezasını Kendı soz verıp gelmıyo ustelık gelıyo slm vermeden gidiyo:99:
canım bak iğne kullanınca seninde herşey yolunda gidecek inan oğluna kardeş gelecek sonra:) tabi korkular hiç bitmez ben çok tırsıyorumm:18::18:ayyyyyyyyy canım benim kader arkadaşım çok sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah hele bat vermemende varmış bişiler canım yaaa darısı benimde başıma inşallah umut oldun valla bana herşey yolunda gider inşallah dualarım seninle pıhtıdaşım
geçmiş olsunnnnn iyi dinlen iyileş gel ok...beni merak edenler etmeyenler :2::2: yarına düzelirim inşallah :2:
şimdi çıkıyorum canlarım ilaç içip yatacağım :2: hepinizi çok özledim
hadisko :2: gelde nane limon kaynat
hemende harcadın kızlarrrrıııııı
son dakika!!!
belinaysu hatun kişinin tkb nin arkasından dedi ve kodu yaptığı tespit edilmiş,
seray hatunun da bu dedikoduya yandaşlık yaptığı tespit edilerek,
yaptıkları aşırı saygısızlıktan ötürü 1 ay susma , 2 ay yazma CEZASINA ÇARPTIRILARAK, 3 ay hapis ve sonunda kellelerinin vurulmasına karar verilmiştir...
ayrıca; seray hatunun aleni şekilde tkb yi protesto ettiği ve bu ayıbı ceasurca tkb ye ve halka duyurduğu gözlemlenmiş olup,
seray hatunun kellesi vurulduktan sonra halka teşhir edilmesine karar verilmiştir... TKB
SAYGILI VE DAİMİ MÜDAVİMLERE SAYGILAR
canım gözün aydın çok sevindimAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin pozitif olmaya çalış iyi düşün bu sefer hiçbişey olmicak Allahın izniyle
günaydınnn kızlarrr
hadısko amelıyat olmadınmı annem ben gıttım emar cekıntılr yırtık var dedı amelıyat ama olmak erken dedı bı dok daha gittim evde 300 defa hareker verdı cok zordu acıdı yapmadım dün gece cok agrıdı ayakta fazla kalınca agrı yapıyo ne yapam
Hadisko erenay duman slm kızlar nasılsınız
kıslar naberrr???
nasılsınızz ???
keyfiniz yerindedir inşallahhhh
selamlar anca gelebildim işleri halledip ama biraz durup çıkıcam ütü yapmam lazım çünkü nasılsınız bakalım görüşmayeli
yok annem ben zaten çok hareketli gacıydım voleybol çok oynadım beni rahatsız edici tek yanı var oda oturup kalktımda kırt kırt ses çıkarması okadar şişme yok çok şükür boğaz anjiniyle başlamıştı adını 3 yıl sonra koyabildiler ancakkk ameliyat yaptırmadım kontrol altında tutuldum tedavim bitti iğnem bitti çok şükür çok iiimm
kıysan napçaktın acaba
kuzum evimin düzeni yeni yeni oturuyor. bende yeni yeni kı.ımın üstüne oturuyorum
annem var misafirim biliyosun. yarın da babam gelicek. misafirlerimi deyolcu ettikten sonraaaaaaaaaa
keyifte benim kahya daaaaaaaaaaabu aralar mazur gör beni
sağol canım inşallah temiz çıkar evet.
doktora ense kalınlığını sordum normal dedi. inşallah sorun yoktur.
bak içine doğan doğru çıkmış kardeloş doğurmak üzereymiş
benimde kaykeytom vargerçi benimki de bana bi yudum su vermez cazgır o biraz
sen biraas daha sık gel sana 3 değil 5 adet kırmızı yıldız takıyım annemmmm
hahayttt kankeytonu sevsinler seninnnnnVİRÜSbenim kankeytom senin kankeytonu çiğ çiğ yerrr üstüne yetmez çiğ börek çiğ köfte yapar löpür löpür götürür hıh
canım çok sağol inşalahhhh
serayla konuşurken araya niye sıkıştırmaya çalışıyon güzel tebriklerini.
insan ayrı bir mesajda özel olarak yazar.senden özel bişiler beklerdim kanka olarak
sağol canımcım. fotolarını koyucaM AMA salona börülcenin koltuklarını ve halısını koyduk. iğğğğrençç oldu. salona girmek bile istemiyorm. sanki börülcenin evine giriyormuşum gibi hissediyorm. onları tez zamnda çıkartıcam evden. o yüzden evimin resimlerini koyarken biras utanabilirim.
en güzel yerim yatak odam.
bide bebişe düşündüğümüz bi oda var orası da çok güzel çünkü bomboş
inşallah bundan sonra evde en güzel keyif nasıl yapılır diye sohbetler yaparız
alayımm anam sevincin canı varrr nasılsa bana madalyonlarından bidene verir zaaar...çok geçmiş olsun canımmm...Allah yardımcın olsunnn...hayırlı doğumlar nasip etsinn...
aminnnn
aşk olsun başakcımmmmm....sen bizi 2 ay yazma cezası ve en kötüsü 3 ay hapis cezasına çarptırıosunda biz cazgırlık yapıp yazarsakda ayrıca bi ceza olacakmı ?hem bide gelcem dediydin amaaa...
kız bu çok fena hele hamiş olnca ikiye tek görüo yaaa bizi iiice cılız bişi gördü herhalddd
kıssss biz cezalıyızzzz ne yazıonnn
hadişko sende ceza alcannn deli bu karı duyrulur dedinnnn yandın wallaaa başak görmesinnnn :18::18::18:
aldınmı cevabını hanfendi sexbasak kendıne ceza versın annemyiyim onun cezasını kendı soz verıp gelmıyo ustelık gelıyo slm vermeden gidiyo:99:
kankeytosuna bak sen şunun yere göğe sığdıramıodu bide seni kavgada olmaz böle şelerrr yapılmaz bide can ciğer kankası gel kız sen bizim kankamız ol bırak bu karıdan daha hayır gelmes sana iikidakkada satıoookız başak sana çok pis kızdımm heee
niye 1.sayfadaki tanıtım yazımı değiştinn...
heee??? niye??
kocamı silmişsin ordann...
canevimden vurdun beniii
çok alındımmm....
ayrıca nerdeyse hergün uğruyorum ama hala sarıyımm
onu hiçç anlamadımmm
yoksam sen beni gözden mi çıkarttın??
iyim bebişim sen nasılsın bugün doğumgünümdü sabah kalktım neşeli eşim baktım hiç oralı olmuo bi öpücükle doğumgünümü kutlasa bile yeterdi sinirlendim bukadarmış değerimiz dedim hiçbişi istemiorum senden bi kutlsan yeterdi dedim indi çıktı indi çıktı aşağıya pastamı almışlarrrkıslar naberrr???
nasılsınızz ???
keyfiniz yerindedir inşallahhhh
Hadisko erenay duman slm kızlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?