- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 44
kıysan napçaktın acaba
ben dedıkodu yapmadım tamam mııı sen sadece yoksun bana diyosun aksamları gel kendın yoksun sabah gelıyom kımse yok gece gelıyom yok sınır oldum bende
hatta hamıssın dıye sana kıyamamıstım bıle
sağol canım inşallah temiz çıkar evet.başakcım hayırlı olsun testin inş sonucuda iyi çıkar canım. kardelen daha doğurmamış off çok korkuyorum bende ama iyi 38 haftaya gelemek üzere suyu daha vrmış çok iyi inş bende gelebilirim. dün sol kasığıma acayip ağrı girdi korktum eşimde diyoki daha 2 ay var ama korkuyorum.:18:
benimde kaykeytom varya ben yokken laf atıodun gelmio die bide sarartmışsın beni sevincin madalyalarınıda al hıh :)canım haşta olmuşlar
sevince kaynatırım sana daha töbe yok kaynatmm elime düşersin kızım sen)))
canım çok sağol inşalahhhhs.a kızlarrrrrrr..... nbrsinizzz
başakcmmm sonucn tmz çıkar inşallhhh
serayla konuşurken araya niye sıkıştırmaya çalışıyon güzel tebriklerini.pis dedikoducu iyi bak geçmişe serayla konuşurken yazdım ben allah haıyrlı etsin diye manyak kankaaaaa....
sağol canımcım. fotolarını koyucaM AMA salona börülcenin koltuklarını ve halısını koyduk. iğğğğrençç oldu. salona girmek bile istemiyorm. sanki börülcenin evine giriyormuşum gibi hissediyorm. onları tez zamnda çıkartıcam evden. o yüzden evimin resimlerini koyarken biras utanabilirim.başakçımm evinin tadını çıkartmaktan bana ilgi göstertmiyosunnn...
evinin yerleşmiş halinin fotolarını ekle de görelim nasıl olmuşşş...
allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsinn kankamm...
slmlar annecikler veya anne adayları
herşey gönlünüzce olsun
canım heralde gitmedi sana özelden yazdıydım benim nette sorunlu
31 yaşındayım 2.5 yıllık evliyim 1 kızım arkasından 1 düşüğüm var şimdide yeniden hamişimmmmmm
canım bu kadar tatllımmmmmmm bu arada evinin ilk halini bilem ben hiç görmedimm
arkadaş olursak görebilirsin cnm. bilgiler için sağol. peki 2. bebiş için olmamasını gerektiren bi sorun var mıydı. yoksa 2. bebeği istedikten bi süre sonra kendiliğinden hamiş mi kaldın
yok yok hiç bir sorun yoktu
kendiliğinden kaldım birazda tarçın bal çörekotunun faydası var diyorum ben
10 gün yapacağıma da yanlışlıkla 12 gün yapmışımmmmm kesin tuttu yani benceeeeeeeee he he
canım benim seni eklemiş olmam lazım şu anda arkadaşız biliyorum ben
birde hani hep diyor ya 2. gün başlanır 12. gün bırakılır diye ben onu 2 . gün başlanır 12 gün yapılır bırakılır diyor sanıyom
yaptım bitirdim çok güzel sonra bir topikte birisi demişki 10 gün yapılıyor demi demiş
anaaaa bir hesapladıydım jeton düştü ama iş işten geçti ama çok şükür kaldım hamiş mutlaka etkisi olmuştur diye düşünüyorum tatlımmmmmmmm
kıysan napçaktın acaba
kuzum evimin düzeni yeni yeni oturuyor. bende yeni yeni kı.ımın üstüne oturuyorum
annem var misafirim biliyosun. yarın da babam gelicek. misafirlerimi deyolcu ettikten sonraaaaaaaaaa
keyifte benim kahya daaaaaaaaaaabu aralar mazur gör beni
sağol canım inşallah temiz çıkar evet.
doktora ense kalınlığını sordum normal dedi. inşallah sorun yoktur.
bak içine doğan doğru çıkmış kardeloş doğurmak üzereymiş
benimde kaykeytom vargerçi benimki de bana bi yudum su vermez cazgır o biraz
sen biraas daha sık gel sana 3 değil 5 adet kırmızı yıldız takıyım annemmmm
canım çok sağol inşalahhhh
serayla konuşurken araya niye sıkıştırmaya çalışıyon güzel tebriklerini.
insan ayrı bir mesajda özel olarak yazar.senden özel bişiler beklerdim kanka olarak
sağol canımcım. fotolarını koyucaM AMA salona börülcenin koltuklarını ve halısını koyduk. iğğğğrençç oldu. salona girmek bile istemiyorm. sanki börülcenin evine giriyormuşum gibi hissediyorm. onları tez zamnda çıkartıcam evden. o yüzden evimin resimlerini koyarken biras utanabilirim.
en güzel yerim yatak odam.
bide bebişe düşündüğümüz bi oda var orası da çok güzel çünkü bomboş
inşallah bundan sonra evde en güzel keyif nasıl yapılır diye sohbetler yaparız
tabiiki canım biz elimizden geleni yapıcaz gerisini Rabbime bırakacaz o ol demeden hiç bişey olmazzzzzzzzzzz
canım o zaman profilimden albüme bakbu arada biz arkadaşız canım baktım çokdan arkadaş olmuşuzzzzzz
olsun canım bak evindesin kafan rahat artık biraz rahatlayınca atarsın evden onları da oohhhh!!!!!
niye utanacakasın anlmadımkii buradki herkes durumu biliyo canım benim ben senin olan yerleri merak ediyomm
aynen ev temizlik keyif muhabbetleri var artıkk
kıysan napçaktın acaba
kuzum evimin düzeni yeni yeni oturuyor. bende yeni yeni kı.ımın üstüne oturuyorum
annem var misafirim biliyosun. yarın da babam gelicek. misafirlerimi deyolcu ettikten sonraaaaaaaaaa
keyifte benim kahya daaaaaaaaaaabu aralar mazur gör beni
sağol canım inşallah temiz çıkar evet.
doktora ense kalınlığını sordum normal dedi. inşallah sorun yoktur.
bak içine doğan doğru çıkmış kardeloş doğurmak üzereymiş
benimde kaykeytom vargerçi benimki de bana bi yudum su vermez cazgır o biraz
sen biraas daha sık gel sana 3 değil 5 adet kırmızı yıldız takıyım annemmmm
canım çok sağol inşalahhhh
serayla konuşurken araya niye sıkıştırmaya çalışıyon güzel tebriklerini.
insan ayrı bir mesajda özel olarak yazar.senden özel bişiler beklerdim kanka olarak
sağol canımcım. fotolarını koyucaM AMA salona börülcenin koltuklarını ve halısını koyduk. iğğğğrençç oldu. salona girmek bile istemiyorm. sanki börülcenin evine giriyormuşum gibi hissediyorm. onları tez zamnda çıkartıcam evden. o yüzden evimin resimlerini koyarken biras utanabilirim.
en güzel yerim yatak odam.
bide bebişe düşündüğümüz bi oda var orası da çok güzel çünkü bomboş
inşallah bundan sonra evde en güzel keyif nasıl yapılır diye sohbetler yaparız
tabiiki canım biz elimizden geleni yapıcaz gerisini Rabbime bırakacaz o ol demeden hiç bişey olmazzzzzzzzzzz
Canım bende çörekotu karışımı yapmıştım hakkaten vesile oldu çok şükür inşallah herkes yapar kıslar yapın sizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?