sana da dualarımız kabul olsun inşgünaydınnnnnn
günaydın canım nasılsın
hayırlı cumalarr
hepimizin canım sanada günaydın naslsıngünaydın hatunlarum hayırlı cumalar buğün ne dileğiniz varsa kabul olsun.
aminnnnnnnnnnn cnm nasılsın?
sana da dualarımız kabul olsun inş
hepimizin canım sanada günaydın naslsın
hürcü mhoşgeldin annem nasılsın
aminnnnnnnnnnn cnm nasılsın?
sana da dualarımız kabul olsun inş
hepimizin canım sanada günaydın naslsın
hürcü mhoşgeldin annem nasılsın
iyiym canım senlede uzun zmaandır laklak etmioduk
iyiyim canım sen nasılsın dün biraz sancım oldu korktum regl sancısı gibiydi bugün iyiyim sen nasılsın bitanem?
iyidir canım sen nasılsın bu arada dün dogum gününmüydü eğer öyleyse iyiki dğgdun canım doğum günün kutlu olsun.
HADİ YA CNM DOKTORU ARADINMI?NEDEN OLMUŞ YORULDUN HERALDE AMAN DİKKAT ET KENDİNE TATLIM.BNE İYİYİM CNM SAĞOL MAŞALLAH
aramadım herşeyde ortalığı karıştırsam gel hastaneye diyecek yok alttan bakacaklar yani ortalık karışır. bugün iyiyim ama bugünde oğlum sağ tarafımı kemiriyo sanki ağırlığı hep sağa veriyo vuruyo bana
KISSSS OĞLAN SAĞDAMI SENİN HADİ YA BENİMDE SAĞDA BİRAZ GÖZ SEYİRMESİ GİBİ HAREKETLENME VARDA YİNE PRENSİM GELİYO HERALDE
halvet olmuycak galiba bu gidişle. salı günü yine doktora gittim ama yine halveti sormayı unutmuşum
doktordan onay almadıkça koca ikna olmuyo
haklısın wallaa ama napalımmm idare edicezzz bebişi için hele bi doğsun sen görürsün başak bize ceza vermeyi
ben 26 oldum kızz kocamışım anam kocama sölimde değişsin beni son kullanma tarihim geçmiş benimm tühhh
anam sizi durdurmak mümkünmü. cazgırlık yapıp yazacağınız kesin zaten. hadişkoda alacak zati ceza suyu iyice ısındı
GÜNAYDIN GÜNAYDIN GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN TATLI HATUNLAR NASILSINIZ?HERKESE HAYIRLI CUMALAR.ALLAH HEPİMİZİN DUALARINI KABUL ETSİN İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHH HERŞEY GÖNLÜNÜZE GÖRE OLSUN.!!!!!!!!!!!!!!KARNINIZ BEBİŞLE DOLSUN
GÜNAYDIN HAYIRLI CUMALAR KIZLAR ALLAH GÜNAHLARIMIZI AFFETSİN DİLEKLERİMİZ KABUL OLSUN İNŞALLAH
günaydınnnnnn
hayırlı cumalarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?