Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

aminnnnnnnnnnn cnm nasılsın?

iyiyim canım sen nasılsın dün biraz sancım oldu korktum regl sancısı gibiydi bugün iyiyim sen nasılsın bitanem?
sana da dualarımız kabul olsun inş

hepimizin canım sanada günaydın naslsın

hürcü mhoşgeldin annem nasılsın

iyidir canım sen nasılsın bu arada dün dogum gününmüydü eğer öyleyse iyiki dğgdun canım doğum günün kutlu olsun.

HADİ YA CNM DOKTORU ARADINMI?NEDEN OLMUŞ YORULDUN HERALDE AMAN DİKKAT ET KENDİNE TATLIM.BNE İYİYİM CNM SAĞOL MAŞALLAH

Kızlar ben çıkıyorum ütülerim var yapayım akşamada düğüne gidicez Grşrüz kocaman öpüyorum sizikendinize iyi bakın beni özleyin bacılarrrrrrrrrr:79::79::79::79::79:

HADİ YA CNM DOKTORU ARADINMI?NEDEN OLMUŞ YORULDUN HERALDE AMAN DİKKAT ET KENDİNE TATLIM.BNE İYİYİM CNM SAĞOL MAŞALLAH

aramadım herşeyde ortalığı karıştırsam gel hastaneye diyecek yok alttan bakacaklar yani ortalık karışır. bugün iyiyim ama bugünde oğlum sağ tarafımı kemiriyo sanki ağırlığı hep sağa veriyo vuruyo bana

KISSSS OĞLAN SAĞDAMI SENİN HADİ YA BENİMDE SAĞDA BİRAZ GÖZ SEYİRMESİ GİBİ HAREKETLENME VARDA YİNE PRENSİM GELİYO HERALDE

KISSSS OĞLAN SAĞDAMI SENİN HADİ YA BENİMDE SAĞDA BİRAZ GÖZ SEYİRMESİ GİBİ HAREKETLENME VARDA YİNE PRENSİM GELİYO HERALDE

dr lar bebişer sol tarafı seviyo diyo bide yatarkaen sola yatın derler ama benimki hep sağdan vuruyo erkek çocukları erken kımıldarmış hayırlısı canım kız oğan sonuçta senin olacak ama tabi kız olsa fena olmaz tabi abileri rahat bırakmaz kızı herşeyine karışırlar.

başooşş baban geldimi kız gözünaydın ne güzellll
testin sonucu temis çıkar inşallah
özledim kız hepiniziiii

hadişkom saol tatlım zati sende olmasan kimse bana bakmaz çorbayı içtim saol annemmm

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canımmmmm sanada hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr saol saol saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…