Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

selam tatlım iyiyim sen nasılsın kocişim geç gelecek diye komşuda yemekteydim çayımıda içtim geldim sağolsunlar

nasıl olim cnmmmm belirsizlik öldürüo beni o kadar...onun dışında iiyim Allaha şükür....ohhhh afiyet bal şeker olsun cnm benimm....

slm annem nasıl oldunn

iyim kuzum sen nasılsın

kızlar yenı nevresım aldım onu serıyodumm kırmızı kırmızı cok gusel kocsım gelınce sabaha hazır olsun

ayyy hayırlı olsun canım kırmızıya bayılırım hade bakalım uğurlu gelir inşallah bakarsın bebiş yaparsınız
bende daha iyiyim çok şükür :2:

nasıl olim cnmmmm belirsizlik öldürüo beni o kadar...onun dışında iiyim Allaha şükür....ohhhh afiyet bal şeker olsun cnm benimm....

teşekkürler tatlım evet belirsizlik çok kötü yaaa bende geçen ay 11 gün felan geciktim evde ki testtede ikinci çizgi silik çıkınca hastaneye koşmuştum kanda çıkmadı :97:
bekle bekle öldüm neyse geldide rahatladım gelecekse bekletmeden gelse bari diyor insan :97:

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 2 ziyaretçi)
sewinncc, belinaysu+, gaye2007, mood+, ferh, seray0307+

ziyaretçinin birisi kesin başak karısıdır teftişe çıkmıştır

ayyy hayırlı olsun canım kırmızıya bayılırım hade bakalım uğurlu gelir inşallah bakarsın bebiş yaparsınız
bende daha iyiyim çok şükür :2:

reglıme 10 kaldı ay artık bu saaten sonra yada tutunmustur sıpa kırmızı bende cok severım

kızlar yorgan alcm sole mevsımlık hangı marka onerırsınız

mood+, belinaysu+ nasılsınızzz kızlarrr

mood sen nasılsın canım sesin çıkmıyor

iyim kızlar kociş ewde hayatı izliyoruz beraber ama sayfa açık gelip sigara içerken bi bakıyorummm
sizler nasılsınızz...

seraycmmm içini ferah tut gülümm inşallah geç döllenmedirr sonu mutlu çıkarr ...

sewinçççççç gülümm geçmiş olsunnn iyileştinde gesmeleremi gidiyonn aferin sanaa

slm annem nasıl oldunn

iyim kuzum sen nasılsın

kızlar yenı nevresım aldım onu serıyodumm kırmızı kırmızı cok gusel kocsım gelınce sabaha hazır olsun

iyiyim cnmmm bildiğin gibi...ohhhh hayırlı olsun nevresimin güle güle uyuyun hayırlayın bakalımmmm

neden oluomuş peki bişe dedimi dr?

kuzum tets yapsana bı belkım bebgın senledır

yaptım cnmmm çıkmadı kandada yaptırdım oda çıkmadı halada gelmedi kırmızılar...

reglıme 10 kaldı ay artık bu saaten sonra yada tutunmustur sıpa kırmızı bende cok severım

kızlar yorgan alcm sole mevsımlık hangı marka onerırsınız

canım yataşııı öneriyorum benim var çok memnunumm
bu arada tutunmuştur inşallah kız hade bakalım rast gele

seraycım doktor mevsimsel dedi önemli bişi yok dedi

mood cum iyileştim anam alt komşum saolsun yalnız bırakmak istemedi

Son düzenleme:

insallah canım yaaa benimde tek umudum geç döllenme olması...bazı şeler okuyom harbiden varmış geç döllenme...ama kafama takılan ayın 10unda olan bi ilişkiydi bidahada olmadı o zamandan bu zamana geç döllenmemi olur acaba?

canım geç döllenme benim başıma gelmişti anam günüm geçti evde test yaptım çıkmadı
kan testi yaptırdım çıkmadı bu olaylardan 8 gün sonra kan testi yaptırdım o zaman çıkmıştı

ama 10 mayıstan bu yana çıkardı diye düşünüyorum :26: yinede Allah bilir tabi
spermler yeri geliyor 3 gün yaşıyor içeride Rabbimin işine akıl sır ermez hayırlısı olsun canım

krıstalın yorganı nasıl acep sevıns g.g. varda cıft kısılık 1 alanada 1 bedava 9 :44::44::44: kaıltelımı acaba

:26: bilmem hiç duymadım canım
ama yataşınkini alırsan gerçekten ömürlük diyorlarya yıka sık kullan misali

burda yatas nerde satıyolar acaba:26: netten yatas yazdımda cıkmadı yada ben goremedım benım uyku setım yok aldıgım nevresım uyku setı gıbı dıyorum bıda nevresım alcm bu sekılde bıde mevsımlık mıkrobıl yorgan degısık degısık serıım

sevinçcim saol paylaştıgın bilgiler için ...

kızlar ben namaz kılmaya gidiomm...çamasır sercem bide gelirim işim bitince.oki...gelemezsem şimdiden ii gecelerrrrr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…