canımcım seni göreyimde hayırlayayım dedim evini sonra geçmişi çok okuyamıyorum ama denk gelemedik
adaşım önce sağlık sonra huzur mutluluk neşe parabebişinle ve en güzelinden en gıcırından yeni eşyalarla oturmayı nasip etsin rabbim size
evet başakcım kayanana mağdurları topiki
evet canım öyle gibi gözüküyo ama katlanırım sonu güzel olsundasen naspıyosun yerleştinmi iyie evine?
evet canım yarleştim artık pc başında oturabiliyorum. rahatladım. bundan sonra yiyip içip yatıcam inşallah göbüş büyütcem.
eski eşyalar olsa da baya baya şirin bir ev olmaya başladı gözümde
senin yuvan orası tabee güzel gözükür gözüneeehuzurla oturursun inşallahhhh...
inşallah canım evet huzur var ya ondan öyle. bi ara fotolarını koyucam bakarsınız.
tatlım ben çıkıyorm şimdi nmaz kılıp gelicem .
tpikin hatunları da duyarlar beni inşalllah bu akşam toplanalım 23te falan . özledim sohbetiniziiiiiiiii
inşallah canım evet huzur var ya ondan öyle. bi ara fotolarını koyucam bakarsınız.
tpikin hatunları da duyarlar beni inşalllah bu akşam toplanalım 23te falan . özledim sohbetiniziiiiiiiii
he bi sen eksiksin başak karısı pardon cadısı
maşallah canım iyiymişsiniz. Arabanız hayırlı olsun güle güle binin bizde araba arıyoruz kesemize göre bulamadık daha darısı başlarımıza
canım hayırlısı insan yinede bir umut bekliyor dimi. Seninkisi stresten bence canım bekle bakalım
günaydın canım hayırlı cumalar soğan kürü ne alemde:26:
sewinçcimmmm sen nasılsın kuzumm
acaba çorbanın içinden ne çıktı?
a)kıl
b) taş
c) saman çöpü
d)hepsi:120::120::120:
sevincim sağol annem babamda geldi. alışıyor insan kalablığa onlar gidince çok üzülürüm.
neyseki yenie vin heyecanı var. daha çeşit çeşit geceliklerimle gezicem evimde. hatta tilotla
kankalara bak ellerinden gelse bi kaşık suda boğacaklar
geldim kuşum :) benden güzel haberler var bebişim iyi maşallahhhyani bi sıkıntı yok..çok fena midem bulanıyo sadece kusuyorum kusuyorummm açım ve sürekli midem bulanıyo napcam böyle
hadiskoooo doğum günün kutlu olsun tatlım nice yaşlara...
yazıkk o sevinç kaynanyı da yer
cnmmmmm nasılsın bebısın nasıl evı toplayabıldınız mı.. sızı unuttum sanmayın sakın acayıp grıp olmusum yatıyorumm haber vermek ıcın gırdım.. hepınız allaha emanet olun kızlar dıkkat edın havalar hasta edıyo ınsanı.. ozellıkle hamıle olanlar cok dıkkat etsın kendıne.. ıyı aksamlarr
bırakım ah 5 gun ne ıctım sabah aksam hazırlamakdan sıkıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?