Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sevinçcim saol paylaştıgın bilgiler için ...

kızlar ben namaz kılmaya gidiomm...çamasır sercem bide gelirim işim bitince.oki...gelemezsem şimdiden ii gecelerrrrr...

ne demek tatlım Allah kabul etsin hakkımızda hayırlısı ne olursa olsun üzülmek yok ok :13:

ev tasıyom bahanesıyle gelmıyodu bakalım rahata kavusacak mısafrlerı gıtsın gene gelmese sorarız

evet soralım ha bu arada ona bişi daha soracam nazonun 5 tane yıldızı var hani 5 yıldız yoktu
bizim neden yok kendi hiç yok piyasaada bahanesi bol onun yıldızlarını önce sarartalım sonrada söküp alalım
şişko karı

cok dikkatlisin neden bitek onun 5 yıldızı var acaba:26::26::26::26: koca totolu basakkkkkk gelmyosun ıste eskısı gıbı ben 3 ecedor burdayım nerdesın gecen gece 3 kadar burdaydım yoktunnnn silll yıldızlarını

heralde bu yazılardan sonra zaten cezalydım basak benı listedende sılerrr

kızlar benı koruyon bu koca totodan ( basak:)

hadi artık sende diyicen ütü yapacam yemek yapacam diye
hem ben geç saatte yapmayı seviyorum ütüyü, hemde 10 dan sonra elektirik yarı yarıya daha ucuz
ve keşke dötüm küçük olsaydı şu an küçültmek için uğraşmazdım

çok yorgunum zati canım gözümden uyku akıyo...biraz dua okuyup yatıcam size bakim önce bi dedim nasılsınız??

Allah kabul etsin canım okuda yat uyu ılık bir süt iç ohhhhhhhhhhhhhhh

hiç te bişi yapamaz gelsin bizde arkasından konuşmayak Alla alla

nazocum hoşgeldin canım

kızlar çıkıyorum ben kocişşş hadiiiiiiii diye bağırıyo
bensiz uyku girmezde gözüne

bu arada başak hanım 11 e randevu verdi gelmedi
artık gereğini yapın görürseniz

Allah kabul etsin canım okuda yat uyu ılık bir süt iç ohhhhhhhhhhhhhhh

hiç te bişi yapamaz gelsin bizde arkasından konuşmayak Alla alla

ceza kesip duruyo yok kellemeı kesecek yok yazma cezası nerdesın koca toto gelde topıkın basında dur

nazooo hosgeldınnn

gecende seraya söz verıp gelmemıs bece yıldızlarını alalım sonra sabah gelsın slm yazsın cay koyup buraları silsin aynı sekılde ögle aksam gece bunşarı yapsın bıze süreklı cay servısı yapsın 1 hafta topıkı boşş bırakmasın

cok mu agır oldu gebe ve koca totolu kadına

Son düzenleme:
Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 2 ziyaretçi)
sewinncc, belinaysu+, gaye2007, mood+, ferh, seray0307+

ziyaretçinin birisi kesin başak karısıdır teftişe çıkmıştır

biri bendim ziyaretçilerin tam açacaktım annemler aradı ablamla konuş kardeşimle konuş gelinle yeğenler annem derken anca gelebildim

reglıme 10 kaldı ay artık bu saaten sonra yada tutunmustur sıpa kırmızı bende cok severım

kızlar yorgan alcm sole mevsımlık hangı marka onerırsınız

sen yinede çelış ne olur ne olmaz bende geç döllenmeyle hamile kalmıştım hatta 6 haftalık olması gerekirken hesabıma göre,doktorda 4 haftalık çıktı geç döllenme olmuş dedi

nerde 5 yıldızım var anlamadım:44:

iyi geceler

ceza kesip duruyo yok kellemeı kesecek yok yazma cezası nerdesın koca toto gelde topıkın basında dur

nazooo hosgeldınnn

hoşbuldum

selamm

hayde kızlar ben çıkar iyi geceler

iyi geceler

biraz ağır oldu gibi sen cezasında bi indirim yap yazık zaten yeni evine taşınmış ne yaptığını bilmiyo sevinçten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…