Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

rabbim emeklerini boşa çıkarmasın canım
listeyide başak karısı hazırladı şimdi hamiş ya pek yüz vermiyor bize
bide kaynanadan kurtuldu evde balayı yapıyor

bak ne güzel hediyenide bulmuş oldun, doğumgününe ne aldın canım??

kaçaklar sizi yakaladım bende diyorum bunların ışıkları yanıyo ne yapıyıosunuz burda bensiz kız buranın bensiz tadımı çıkariyi akşamlar beydaglı diyet süper maşşallah eksileri gördüm bugün yaşasın yavrylarıma az kaldı kavuşmama

kız erkene mi aldınız çalışmaları çok sewindim walla ben eylülde biliyodum:))

rabbim emeklerini boşa çıkarmasın canım
listeyide başak karısı hazırladı şimdi hamiş ya pek yüz vermiyor bize
bide kaynanadan kurtuldu evde balayı yapıyor

ay çok sevindim benide alırmı acebekaç tane topige yazıyorum bunuda eklerim ne olucek yetişebilirmiyim bilmiyomkigruplara yazmaya

kızlar bu paşa yakalayınca fena dövüyo ama bana kıyamaz siz koruyun kendinizi dime paşammmm hoşgeldin canımmm seni gördüğüme çoook sevindim...

ay çok sevindim benide alırmı acebekaç tane topige yazıyorum bunuda eklerim ne olucek yetişebilirmiyim bilmiyomkigruplara yazmaya

alır alır ama o öle bir karı kiii başka topiclerde fink atıp buraya heç yazmazsan hemen listeden atar kovar hiç utanmaz

inşaallah hediye olarak bebeğinde gelir canım

inş kuzum inş en büyük hediye evladımız olur

2 .3 defa ıcıme sıktım gerıısı kaygınlastrcı bıgı kullandım korktum kimyasal dıye de bakalım inş vesile olur bacım ya tedavıye falan gerek kalmaz bu dok kucugum dıye gonderecek

kızlar ben 3 aylık hamileyim ama bu gün çok sancım var
canım korkma inş normaldır sancıların dok no yokmu arasan

kız erkene mi aldınız çalışmaları çok sewindim walla ben eylülde biliyodum:))

yok bebem korunuyoruz 75 düşersen hemen başla dedi işşallah azim ediyimde veriyim diyorum hem bilkiyosun hep yatıyorumya eylül en iyisi bebem o ilacı hem kilo için hemde yumurtalarım çogalsın diye veriyo çok rahat çatlarmış birde bakmışsın allah 2 tane vermiş ay tutmayın beni ozaman halayın başını ben çekerim haberiniz olsun

:81: hade bakalımmm inşallahhhhhhhhhh

hadi inşaallah kuzum..kız senden iyi kaçak mı olur ben bir kerelik yaptım işte ama seeennnn

kız belinayyy inşallah hade bakalım sen yinede çalış ihmal etme
9 gün varmış ama olsun

ne kadar kaldıki 75 e düşmene..ayy olurmu olur walla ikiz bebişler amaninnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…