ebe geldiğimde yemekler hazırdı bebeğim kaynana yapmış bişiler. emirler savurarak sağa sola sofrayı kurdurdu toplattı çaylar mevyeler havalarda uçuştu.günaydın canlarımmm nasılsınız bugünnn??
başakkk naptın akşam misafirlerine :)
kızlar rüyamda namaz kılıyodum
hayır olsunnnn
daha adet olmadım inşallahda olmam
benim tv yok ben tv izlemem hiç. sadece netten tivibu izliyorum arasıra.[QU
belli ki diziler le ilgin yokk cuma akşamları atv'de ki dizideki bir karaterin ağzından yazdım sana ama beni anlamadım bacım...neyse akşam kaldın mı uykusuz???
kızlar hepinize hayırlı sabahlar
dün akşam misafir vardı. uzaktan gelen akrabalar.
gece 4e kadar otrduk. tabii sohbetten geri kalmamak için bende oturdum yoksam çatlardım
4te yattık biz kocişle.sonra biraz da yaramazlık falan derken 4buçuk oldu saat.şu an sersem şapşal gibiyim 3.5 saatlik uykuyla duruyorum.
çok kötüyüm çooooooookkkkkkkkkk.
dünkü sohbetide kaçırdım. şu an geçmişi okumakla meşgul oluca
olsun kızzzııııııımm bizden önce hamile mi kalcaktın senn. beraber kalcaz öyle ayrı gayrı yok
abbas kim altındağ kim biri bana açıklasın
tamammm patronnnsizi bekliyorummm...fazla bekletöeyin ama olur mu?
ebe geldiğimde yemekler hazırdı bebeğim kaynana yapmış bişiler. emirler savurarak sağa sola sofrayı kurdurdu toplattı çaylar mevyeler havalarda uçuştu.
tabii bunalrı bir köle edasıyla ben yaptım.
ayyyy sinir oluyorum tuvaletleri gelse "başaaaaaaakkkkkk" diyolar.
bu evin gelini değil misin sen diyolar.
ben de sinirlendim "gelinsem köle miyim" dedim
sus kız sus şeytan kulağına........glmesin kırmızılarrrrr
liste güzel ama ekmeği iki dilim yapabilirsin,ben aynı listeyle zayıflamıştım 9 kilo kadar.:128:Erenaycım kahvaltı menünü yazıyorum hayatımm...
1dilim kepek ekmeği...
1dilim beyaz peynir(light)
1salatalık(çengelköy makbulü:))
1dometes(miniklerden varsa 3-4 de olabilir)
4-5 zeytin
sıcacık çay(şekersiz)
sen hele bi uyanda kahvaltıını yaptıktan 2saat sonra meyve faslın olacak...acıkmaya fırsat vermeden miden yine bişeylerle oyanlanacak..
önemli olan meyveyi yerken yanında ne tükkettiğin...bugün 5-6 adet fındıkla iki mandalina süper olabilir...
yerken zayıflıcan tatlım görücen:)
nasıl geçti cnm dün gece korktunmutatm cnm ısıne bak gecde olsa gel barı bakk ben korkuyorummmmm
sağol canım benim hoş geldnslm kızlarr topiginiz hayırlı olsunnnnnnn
bas annem bas böğerüne. bak gönlümüzden fışkıran sarı yıldızları kaptın. bu topike ilgini gösteriyorkkkıııızzzzz çok sevindim dün öğlen habire düşünüyordun nasıl yapcam diye, hadi bakalım.... evet geçmişi okumaktan şimdi yazdıklarımı anlamıyonnnn seni böğrüme sarmıcam bak sonra...
birini bana yollasana adres.... viriyim hemen yanibizim evde 4 tane var nerdyse banyoya bile koyacam yakında
inşallah cnm benim inşallahhhhhhhhhhhhh.iyi bari en azından yemekleri yapmış
öyle canım o evde gelin varsa köle var demek yapacaksınn bende 1 sene kaynanamların evi vardı altlı üstlü oturduk
yatmaya zor çıkıyodum evime ...en son meyve tabaklarıda yıkanır artık gidelim denir
cvp nereye napacaksınız
ayol karıkoca napar
evimede inemiyodum bide kahvaltıdan iniyodum yanına
ayy kurtuldum şükürrrr
darsı başına bacım en kısa zamanda kendi evine çıkarsın inşallahhh
günaydın cnmmmmmm nasln.herkeze hayırlı günler kızlar
liste güzel ama ekmeği iki dilim yapabilirsin,ben aynı listeyle zayıflamıştım 9 kilo kadar.:128:
peki 2dilim olsun:)nasılsa akşama kadar ekmek yok:)
ama akşam 1dilimden fazla ekmek yok,valla karışmam:)
yaa bişey diyim mi bence vücudumuz düzenli olarak beslendiğinde,zaten daha sağlıklı oluyoruz ve yağlarda o şekilde atılıyor..
şahsen 3-4 ay denedim bu programı..istediğim kiloya çoktan inmeme rağmen,sırf sağlıklı beslendiğim için kopamadım..
ama baktım yüzüm kaşık kadar oldu,bıraktım...hergün yeşillik,meyve,tahıl.sebze,köfte,tavuk.kuruyemiş,ohoo bide üstüne üstlük zayıflıyoruz:)
günaydın cewooo nasılsın kuzuuuuummmmmmGünaydın kızlaaarrrrrrrrrrrrrrrrrr
geçmişi okkuyom yaa gözüm patladıbasakkss kııızzz uyudunmu ???
sormadımmı seni yaaaaaaa sordum ya kızıımmm.bizde dün gece yanlızdık başak hanumm bizi soran yok
günaydım canımmmmmnasılsın?
günaydın cnmmmmmm nasln.
listedeki bilgini okudunmu hiç çok güzl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?