heee kız çenesiz karılar hep bir araya geldik çok önemli bişi yok kardelen geldi gitti doğumuna az kaldı çok heyecanlıyız
belinaydan çok umutluyuk inşallah hamiş kalacak bu ay
başak karısının kulaklarını çınlattık o kadar fazla bişi yok :26::26:
paşamm
kız ne vay halime oda gelsin topiki boş bırakmasın deli karı bizi burda göremeyince saydırmayı biliyor sıra bizde ama değilmi
hem kulağını çınlatıyoz belkim gelirmi diyeşaka maka özledik kız karıyı
karılar aklımdayken size bişi srocam. cevaplayın
çam. makineis ,için sıvı deeterjan kullanan varmı. kullanan varsa bana da önerin. ve beyazlar için ayrı renkliler için ayrımı kullanılıyor deterjan.......
bi sorum daha var. yatakınızda kocanızmı yoksam sizmi cam kenarında yatıyosunuz
günaydın kızlaaaaaaaaaaaaar
herkese güzel bi hafta olsun inşallah
hiiiiiç öylesine nette geziniyom
ayyyyyy canım menim taze anniş kulağa ne hoş geliyo mood cum inşallah bebeklerim benimledir canım
inşallah tatlım test kesinlik kazansın sonra yine yapacam
kendi çok uğruo yaa uğramayanı hemen kelle uçurcak yaaa bok atar artıkın.:)yacık kızzzz bırak onlar çıksın bareee üstüsteeçok seviom ben onları kocişim yolladı bana onları geçen gün msnden karşılıklı oturuoz kayınannem eşim ben msni açsana dedi bunu yolladı buarada saatin bayağ bayağ geri kalmış dicem ama en azından günde iki kez doğruyu gösterio nie karşılaşmadık hiç bahane bulmayalım lütfennnn
inşallah canımmmm hayırlısıyla doğru zamanda sağlıklı bi şekilde bebişler göbüşe gelsin inşallahhhh
amin inşallah cnaım
ama başakkk bugün pazarrrr...ben hep görüodum belinayı hakkını yemiyelim şimdii
hemide manken gibi maşallah koca toto dion bana ya allah bilir sen nasıl totolusundurHayirlisi canim
Maasallah canim gozunaydin
Hiiiiiiiihhhh
Sen ole san ben resmimi koydum herkes gordu fistikk gibiyim yiyosa sende koy daha yuzunu goremedikkkkk
burdayım annemde sen özlettin kendini çok ara verme bidaha pikniğe benide götürseydin top oynardıkkk hıh konuşmamam lasımdı aslında evi hiç sorma kaynanalar çocuk bahanesiyle 2 güne bir geliolar of ya of huzurum kalmadı(ferdi tayfur)dinler oldum artıkınhadişkom kankankiştoö nirelerdesin canım evde durumlar ne alemdeee
başoşş annenler gittimi kızzz evinin keyfini sürüyonmu tilotla geziyonmu dikkat et üşüme haaa
canımm inşallah olucakkk çok sevindim kist kolay yakıolar bişiler yapıolarrr onunda tedavisi var sen şimdi olucak bebeğini düşünn içinde hep rahat olsun zatenkızlar geçmişe baktım kimse merak etmemiş
ben dün doktora gittim
yumurtalarım oluşuyomuş ama çatlayamadığı için kist olmuşş br yığın kistim var artıkınn
neyse doktorum tüp bebek uzmanı olmuşş içim rahatladıı
ilacımı içmeye başladımm bat yakındır
siz merak etmesenizde ben bilgilendireyimm dedimm
neyse görüşmek üzere...
allah var melek melekk.ayyy seni nasıl defederiz bi 1 kişye saldırıos sen maşallah hepimize saana yetişebilmemiz mümkünmü haşabaşımızın üstünde yerin var annem aşk olsun neden almayalaım. nu sevinç karısı abartıyo biras sankim çok gaddarmışım gibi
ne istiyo bu karı benden yaaaa Hasbinallahhhhhhhhhhhhişiniz gücünüz bana saydırmak. çokmu seviliyorum yoksam beni defedip topiki ele mi geçirmeye çalışıyonz
benden diilde bi TKB var. ondan korkuyolar. yoksam bben işi yapmıyom:101::101::101:
seni rezil senii karıştırırım tabiii kankama laf sületmeyince karştırıo oluoss blendır oluossayy sevinç karısı beni amma gaddar tanıttın rezil rüsva oldum ortalığı karıştırdın. bide iki kişisinz siz. sen olmasan hadiş karıştırıyo ortalığı. nası yetişcem size. benm kankada yok
aa tuzlayımda kokma
kokuşmu karı:)tuzla tuzlaa turşu niyetine bozulmayasın
nazo bilgiler için sağol
işlerim bitsin karşılaşırsak ben size sorcam
kuşum kistlerin hayırlı olsun. ben seni merak ettim ama sen derme çatma okumuşundur
yarın gidiyo misafirlerim. henüz tilota geçemedim. yarından sonra geçicem. sonra gelsin halvetlerrrrrr
:118::118::118:
sizin dükkandan habreim yok neden sakladın.
sağol annemmmmmm Allah gönlüne göre versin. sen çatlak bi karıya benziyon takılsana bize
yoksa halvet acı oluvv.9hadi kocanı kızdırma iyi gecelr
kızlar ne yapınuz bakalım?
iyiyiz tatlımmm sen nettirion gare
allah razı kardesimaa tuzlayımda kokma
nazo bilgiler için sağol
işlerim bitsin karşılaşırsak ben size sorcam
kuşum kistlerin hayırlı olsun. ben seni merak ettim ama sen derme çatma okumuşundur
yarın gidiyo misafirlerim. henüz tilota geçemedim. yarından sonra geçicem. sonra gelsin halvetlerrrrrr
:118::118::118:
sizin dükkandan habreim yok neden sakladın.
sağol annemmmmmm Allah gönlüne göre versin. sen çatlak bi karıya benziyon takılsana bize
kız çok kiloluyum altında kalma kıyaman sonrabaşımızın üstünde yerin var annem aşk olsun neden almayalaım. nu sevinç karısı abartıyo biras sankim çok gaddarmışım gibi
ne istiyo bu karı benden yaaaa Hasbinallahhhhhhhhhhhhişiniz gücünüz bana saydırmak. çokmu seviliyorum yoksam beni defedip topiki ele mi geçirmeye çalışıyonz
benden diilde bi TKB var. ondan korkuyolar. yoksam bben işi yapmıyom:101::101::101:
çam. makineis ,için sıvı deeterjan kullanan varmı. kullanan varsa bana da önerin. ve beyazlar için ayrı renkliler için ayrımı kullanılıyor deterjan.......
aa süper evet kadın kısmısı kapıya yakın yatmalıselam cnm ben sivi deterjan kullaniyorum omonun ki renkli beyaz ayri ama persil ve tursil ayni ben memlunum diger sorunu da cevaplayayim kocam cam kenarinda yatiyor ben oda kapisina yakin yatarim gece cocuk kalkarsa diye
evet nikocum ya zaman çabuk geçiyo. 3.5 aylık olduk artık.başakkkkk vayyyy beee daha hamileyim dediğini yeni hatırlıyorumbaksana 4 cü ayına girecen maşallah göbüşünde çıkmıştır şimdi benimki çıkmıştı çünkü ben hiç dar giyinmedim çocuk rahat gelişsin ayyyy ne güzelll bi topik oldu burası bebişli
sende bizdensen sevindim. o zaman bilgilerini verde listeye ekleyelim tatlım.allah razı kardesimbende sizdenim haberini olsun
persil iyi diyolar canımben kullanmıyorum reklamlarda top varya oda iyi degilmiş iyi olan başka deterjan herkeze hayırlı günler bende eymenimi kalça çıkıklıgına götürücem yegenimi işşallah birşey çıkmaz bu arada ben korunuyorum canım ilçalar yüzünden eylül ekim gibi bebege vesile olucem ondan yane:18::18:bu arada merak ettim sen kaynananla birmi oturuyodunda ayrı eve çıktın:44::44::44:kızlar güzel bir hafta diliyourm hepinize
peki cnm hangi deterjanı öneriyorsun sıvı olarakcnm bende renlilere ayrı beyazlara ayrı deterjan kullanıyorum..hatta siyahlara da ayrı kullanıyorum....sıvı olarak beyazlara omo renklilere persil siyahlara ise woolite 3lü korumayı kullanıyorum ...tawsiye ederim ...
yatakımızdada kocişim cam kenarında yatar bende de kapı tarafında yatarım ....ondanda çok memnunum
işte ben bu saatte burdayımmmmmm
anca bu saatlerde gelebiliyoummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
napiyim gündüz annemle çay içiyos sohbetediyosssss
gelip senle çenemi yarıştırcam sevinç karısı.
yarında gelemem. ama salı günü burdayım artıkın . arkamdan konuşanlar. söz verip verip gelmiyo diyenler.
aklımın bi köşesindesiniz sizi asla unutmıycam. seray belinay hadiskooooo sevinçç arada nazoda sıkıştırmış lafını
neyse gün olur devran dönerelbet bi gün buluşacağızzzzzzz bu böyle yarımmmmm kalmayacakkkkkk
hepinizindeeeee gözünde yaşşşşşşşşşş
"aman başak yapma başak" yalvaracaksuınızzzzzz
sana emanet ediyorum ki topikin kurallarınca ilgilen misafirlerimizle diye.
sen çençen bana saydırıyon. sordunmu yeni misafirlerimize listeye eklenmek işsterlermi. bilgilerini alalımmmı. heyy heyyyyyy sevinç seninle ben napçam daha topiki emanet edemiyom sana
ama tilotlu
sevinçten iltifat duydum
çençen çingene gibisinnn
tosbalar yesinseni de kocan kurulsun sendenvirüslü karı.
hasta hasta tppike geliyon herkesi hasta etcen. çaya bardağa dokunma bari köşede otur
ayy sevinç karısı beni amma gaddar tanıttın rezil rüsva oldum ortalığı karıştırdın. bide iki kişisinz siz. sen olmasan hadiş karıştırıyo ortalığı. nası yetişcem size. benm kankada yok
sorma karnı burnunda karı bilem bendwen çok geliyo. nben haketmiyom burası silin beni listeden
kardeloşum Allah kurtarsın tatlımmmmm
korunuyosan ne işin var annem aramızda. biz halvetler sonuç verecekmi sohbeti yapıyos burda..
burda korunmak yasak
benim kadar başına taş düşe sevinç senin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?