Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

benim kadar başına taş düşe sevinç senin.

işte ben bu saatte burdayımmmmmm

anca bu saatlerde gelebiliyoummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

napiyim gündüz annemle çay içiyos sohbetediyosssss

gelip senle çenemi yarıştırcam sevinç karısı.
yarında gelemem. ama salı günü burdayım artıkın . arkamdan konuşanlar. söz verip verip gelmiyo diyenler.

aklımın bi köşesindesiniz sizi asla unutmıycam. seray belinay hadiskooooo sevinçç arada nazoda sıkıştırmış lafını

neyse gün olur devran dönerelbet bi gün buluşacağızzzzzzz bu böyle yarımmmmm kalmayacakkkkkk

hepinizindeeeee gözünde yaşşşşşşşşşş

"aman başak yapma başak" yalvaracaksuınızzzzzz

karılar aklımdayken size bişi srocam. cevaplayın

çam. makineis ,için sıvı deeterjan kullanan varmı. kullanan varsa bana da önerin. ve beyazlar için ayrı renkliler için ayrımı kullanılıyor deterjan.......

bi sorum daha var. yatakınızda kocanızmı yoksam sizmi cam kenarında yatıyosunuz

selam cnm ben sivi deterjan kullaniyorum omonun ki renkli beyaz ayri ama persil ve tursil ayni ben memlunum diger sorunu da cevaplayayim kocam cam kenarinda yatiyor ben oda kapisina yakin yatarim gece cocuk kalkarsa diye

hiiiiiç öylesine nette geziniyom

ayyyyyy canım menim taze anniş kulağa ne hoş geliyo mood cum inşallah bebeklerim benimledir canım

inşallah tatlım test kesinlik kazansın sonra yine yapacam

bişi buldunmu bariiii:)

kendi çok uğruo yaa uğramayanı hemen kelle uçurcak yaaa bok atar artıkın.:)

Hayirlisi canim

Maasallah canim gozunaydin

Hiiiiiiiihhhh

Sen ole san ben resmimi koydum herkes gordu fistikk gibiyim yiyosa sende koy daha yuzunu goremedikkkkk
hemide manken gibi maşallah koca toto dion bana ya allah bilir sen nasıl totolusundur

hadişkom kankankiştoö nirelerdesin canım evde durumlar ne alemdeee

başoşş annenler gittimi kızzz evinin keyfini sürüyonmu tilotla geziyonmu dikkat et üşüme haaa
burdayım annemde sen özlettin kendini çok ara verme bidaha pikniğe benide götürseydin top oynardıkkk hıh konuşmamam lasımdı aslında evi hiç sorma kaynanalar çocuk bahanesiyle 2 güne bir geliolar of ya of huzurum kalmadı(ferdi tayfur)dinler oldum artıkın

canımm inşallah olucakkk çok sevindim kist kolay yakıolar bişiler yapıolarrr onunda tedavisi var sen şimdi olucak bebeğini düşünn içinde hep rahat olsun zaten

başakkkkk vayyyy beee daha hamileyim dediğini yeni hatırlıyorum baksana 4 cü ayına girecen maşallah göbüşünde çıkmıştır şimdi benimki çıkmıştı çünkü ben hiç dar giyinmedim çocuk rahat gelişsin ayyyy ne güzelll bi topik oldu burası bebişli

allah var melek melekk.ayyy seni nasıl defederiz bi 1 kişye saldırıos sen maşallah hepimize saana yetişebilmemiz mümkünmü haşa

seni rezil senii karıştırırım tabiii kankama laf sületmeyince karştırıo oluoss blendır oluoss

hadi kocanı kızdırma iyi gecelr
yoksa halvet acı oluvv.9

allah razı kardesimbende sizdenim haberini olsun
kız çok kiloluyum altında kalma kıyaman sonra

persil iyi diyolar canım ben kullanmıyorum reklamlarda top varya oda iyi degilmiş iyi olan başka deterjanherkeze hayırlı günler bende eymenimi kalça çıkıklıgına götürücem yegenimiişşallah birşey çıkmaz bu arada ben korunuyorum canım ilçalar yüzünden eylül ekim gibi bebege vesile olucem ondan yane:18::18:bu arada merak ettim sen kaynananla birmi oturuyodunda ayrı eve çıktın:44::44::44:kızlar güzel bir hafta diliyourm hepinize

cnm bende renlilere ayrı beyazlara ayrı deterjan kullanıyorum..hatta siyahlara da ayrı kullanıyorum....sıvı olarak beyazlara omo renklilere persil siyahlara ise woolite 3lü korumayı kullanıyorum ...tawsiye ederim ...

yatakımızdada kocişim cam kenarında yatar bende de kapı tarafında yatarım ....ondanda çok memnunum

selam cnm ben sivi deterjan kullaniyorum omonun ki renkli beyaz ayri ama persil ve tursil ayni ben memlunum diger sorunu da cevaplayayim kocam cam kenarinda yatiyor ben oda kapisina yakin yatarim gece cocuk kalkarsa diye
aa süper evet kadın kısmısı kapıya yakın yatmalı

tatlım sen şimdik omonun sıvısını mı kullanıyosun. omonun renkli ve beyaz olmak üzere 2 çeşiti var.

ama persil ve tursil her ikisine de kullanılıyor. anladım canım. çok sağol
evet nikocum ya zaman çabuk geçiyo. 3.5 aylık olduk artık.

göbüşüm çıkmaya başladı fark ediyorum artık. çok harika bi duyguymuş göbeğin çıkması.

burda karılara haber vercektim göbeğim çıktı diye ama unuttum hep.

bu arada bende dar giyinemiyorum artık. göbeğimi sıkmıycak şeyler giymem gerekiyo
sende bizdensen sevindim. o zaman bilgilerini verde listeye ekleyelim tatlım.

evet cnm kaynanamla oturuyordum 3 yıldır. daha 1 hafta oldu evime çıkalı.

o yüzden yerleşme işleriyle uğraşıyordum. pek fazla gelemiyorum
peki cnm hangi deterjanı öneriyorsun sıvı olarak

bu arada cevabın içinde sağol sende kapı kenarında yatıyosun çok güzel

şunu öğrenmeye çalışıyorum arkadaşlar. evimize taşınınca yatağımızın şekli şemali konumu değişti haliyle. ve bi süre eşimle nerde yatıcağımızı bilemedidk.

bi gün eşim cam kenarında yattı, bi gün ben cam kenarında yattımm.

düşündümki acaba kadın ne tarafta yatsa daha iiy olur. sonra sööle bi fikir geldi.

kadın kapı kenarında yatarsaq kahvaltıya rahat kalkabilir, koca kadından su isterse rahat kalkabilir vs vs

doğru yere yatmak isteddim

Son düzenleme:

abooooo başakk kısss ben bu haftadan sonra olmam heralde evimize geçersek internet yok olsa zaten hep burdayım bilion yanee

walla görümcem kullanıo memnun ama kayınannem beğenmemiş ....ben hiç kullanmadım...kocişim cam kenarında yatıo aslında nası desem kapıya en yakın o yani öle alıştık biz walla...her türlü kolayca kalkabiliom yerimden zaten...bizim yatagın başucundada cam var kocişin yattıgı taraftada...genelde o uyuyamaz kalkar gider tv izler geri gelir öle daha rahat oluo ...bizde öle yanii

kızlarrrrr buarada kayınbabam çıkıo yarın hastaneden...şimdi gidip kocişle karşılamak için ''welcome home büyük reis'' yazısı alacaz sonrada evi temizlicemm...görüşürüzzz...öpüom hepiniziiii

yürrüüü ancak gidersinnnnnnnn

ama tilotlu

sevinçten iltifat duydum

çençen çingene gibisinnn

tosbalar yesinseni de kocan kurulsun sendenvirüslü karı.

hasta hasta tppike geliyon herkesi hasta etcen. çaya bardağa dokunma bari köşede otur

sorma karnı burnunda karı bilem bendwen çok geliyo. nben haketmiyom burası silin beni listeden

kardeloşum Allah kurtarsın tatlımmmmm

korunuyosan ne işin var annem aramızda. biz halvetler sonuç verecekmi sohbeti yapıyos burda..

burda korunmak yasak

benim kadar başına taş düşe sevinç senin.

korunmak neden yasakmış bende korunuyom alla alla bekçisimisin

diyorum başkada bişi demiyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…