ah canım yaa o yumurtalarla spermler başa belaa zaten benimkilerde zor büyüyoo tembellik var ayrıca eşiminde sperm sayısı sınırda vallaa 21milyon çıktıarkadaslar aranizda hamile kalmakta zorluk cekipte agnucaston tb yada hayit yada herhangi bir yontemle hamile kalan varmi sizlern yorumlari daha öemli yumurta buyumeme sorunum varbenim ilglen$nz cok mutlu olurum birde eşimin spermleri hareketsiz ne yapmamız lazım tecrübeliler lütfen yazın
korunuyosan ne işin var annem aramızda. biz halvetler sonuç verecekmi sohbeti yapıyos burda..
burda korunmak yasak
iyi o zaman ben gelmeyim aranıza...hem ben bebek istemiyor değilim canım..benim 6 sı kürtaj 1 i de kendiliğinden düşmek üzere 7 canım gitti..en son kaybımdan sonrada gözüm çok korktu ve çok yıprandım artık uzunca bir süre korunmayı düşünüyorum tabi RABBİM e büyük konuşmuyorum insan ne yaşayacağını bilemez..herşeyin hayırlısı olsun..çizelgenden gördüğüm kadarıyla hamilesin RABBİM hayırlı ve sağlıklı bir bebek ve doğum nasip etsin...
SEWİNCC,DUMANIM,SERAY güzel düşünceleriniz için size teşekkür ederim...
bende alanyadan katılıyorum ama artıkın bizde gelcez o taraflara tayinimiz malatyaya çıktı haziran sonunda taşınıyoz bakalım ooof off çok gözümde büyüyo taşınmak :18::18:evt canım yeniyim hoşbuldum yaşım 28 4.5 yıllık evliyim 5.seneme girdim 6 haftalık bir düşük birde aşılamayla kimyasal gebelik geçirdim adanadan katılıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
bende alanyadan katılıyorum ama artıkın bizde gelcez o taraflara tayinimiz malatyaya çıktı haziran sonunda taşınıyoz bakalım ooof off çok gözümde büyüyo taşınmak :18::18:bende henüz tık yok yaa 1 yıl oldu evleneli hiç korunmadık iyikide korunmamışız baksana ne gelen vaar ne giden pkos var bende ne yazıkki yumoşlar tembel çıktı neyseki sen hamiş kalabiliyomuşsun dilerim bu sefer sağlıklı ve kendiliğinden tez zamanda olur bebişiin
ayyyy ne güselll yaaaa bende okuyodum biara ama kaldı walla tekrar başlıcam ama....bir çocuk sevdim i mi izlion yoksam sende...hee kısss merkezede çıkmamış heralde yakın bi ilçesinemi gideceniz...
tamam canım iyi geceler sonra görüşürüz hoşçakaaalkızlar ben çıkıyorum kocam geliyomuş herkese iyi geceler görüşmek üzere
beydağlıı nirdensin sen kız tanışamadıydık senleniyi o zaman ben gelmeyim aranıza...hem ben bebek istemiyor değilim canım..benim 6 sı kürtaj 1 i de kendiliğinden düşmek üzere 7 canım gitti..en son kaybımdan sonrada gözüm çok korktu ve çok yıprandım artık uzunca bir süre korunmayı düşünüyorum tabi RABBİM e büyük konuşmuyorum insan ne yaşayacağını bilemez..herşeyin hayırlısı olsun..çizelgenden gördüğüm kadarıyla hamilesin RABBİM hayırlı ve sağlıklı bir bebek ve doğum nasip etsin...
SEWİNCC,DUMANIM,SERAY güzel düşünceleriniz için size teşekkür ederim...
ay amin canım inşallaaaahinşallah canım rabbim dualarımızı kabul etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın hepimiz tez zamanda hamile kalıp sağlıklı bebişler getirelim dünyaya
o henüz belli diil kuzum yaa yeşilyurtla yazıhanmı neydi bi ilçesini yazdık 3te merkezde ceza evi yazmış bakalım nere çıkcak 15i gibi belli olcak bakalım off 15 günde ev bulupta ne ara taşıncaz biz yaa hemde görmeden evi nasıl tutcaaaz :18::18: oof off çok gözümde büyüyooo..ben bi ara accayip kitap okuyodum varyaa sabahlara kadar o hürremi falan 800 küsür sayfalık şeyi 3-4 gündemi ne bitirdiydiim şimdi geri başladım okumaya aradığım kitapları bulunca arkadaşım sağolsun almış
kızlar ben çıkıyorum kocam geliyomuş herkese iyi geceler görüşmek üzere
maaşallah yok yokmuş sendede haa :18::18: kan pıhtılaşması bebiş olunca hergün yediğin iğnelerle kontrol altına alınıyo canım üzülmecanım ben 3 bebegimi kaybettim 1 bebegim 20 haftalıktı erkek
sonra 7 sene sonra 2 ogluma hamile kaldım oda 18 haftalık
3bebegimide kızımı ömürümü yane 18 haftalık olarak kaybettim 29 mayısta geçen sene11 senelik evliyim diyetetyim 75 düşersen işşallah bebege vesile olucem eylül veya ekim gibi bebege vesile olucem işşallah bu arada kan pıhtılaşması var birde pko var rahim agzı açıklıgı var rahimim gene dikilicek igne kullanıcan pıhtılaşma için daaha aydınlatıcı olmadıysa sönra dönerim sizleretedavideyim 1 haziranda ilaç tedavisine başladım özgeçmişim bu canıms en yaz benim çıkmmam lazım sonra göürüşürz eşimle ilgilenmem lazım canım sonra görüşürüz kızlar iyi akşamlar bebeler sizle burda muhabbet varken eşimle muhabbet etmem lazım k.i.b
kıs görmeden nasıl tutacaksınız evi bi gidip bakın ondan sonrada eşyalarınız gelsin ...merkez cıksa bari yaa daha ii olur bence...bende o kadar fazla bağımlılık yok cnm kitaba karsı ama sürükleyici bi kitapsa okurum walla...bırakamam elimden ..
ii geceler cnmmm görüşürüzzz
bende zaten sürükleyici oldummu seviyorum canım yaa o halde sana demet altınyelekli oğlunun tüm serisini öneririm harika yaa özelliklede hürreme bayılmıştım ağzım açık okumuştum elimden düşürememiştimsonracığıma uçurtma avcısı ve gene aynı afgan yazarın bir kitabi daha vardı yaa onlarda fena diildi
Ben kaçıyom kızlar kocişi uyutcam başağın evine baktım çok tatlı yatak odasıyla banyosunu çok beğendim allah mutlulukla oturmayı nasip etsin inşallah genişleyen ailesiylehadi iyi geceler arkadaşlar yarın görüşürüz öpüldünüüüz
Iyi Aksamlar kizlar. size bi sorum olacak lutfen bilgisi olan ilgilensin, bugun adetin 14cu gunu klomen kullandim bu ay, vitamin falanda ..buggun ultrasona girdim yumoslar icin 13mm dedi sol tarafda, oysa bende hem sol hemde sag taraf feci agriyordu, sagda hic bi yomus yok dedi, bu aradaa2gun sonra gel dedi, 2gun sonra 18mm e kadar ulasa bilirmi yumoslar> boyla bir vakasi olan varmi ?
he çekiıok iştee anacım piknik yatar kızım sen çok kandırıon beniii:))hadişkom datlım ne yapacan başa gelen çekilirmiş çok yüz veripte tepene çıkarma
bir dahaki pikniğe beraberiz
ben şimdiden özledimkarılar nerdesiniz yawww neyse ben çıkıyom zalatamı yapayım ok görüşürük bugün dizim var gelemeyebilirim
özleyin beni anacımmmmm
kız sen totoları karıştırdın herhalde o totosu büyük olan bendimm sevinc 90+60+90,5seni napsınlar acaba kaçırıpta başlarına belamı yapsınlar.
zati görür görmez totondan korkarlar
hoşgelmiş sefa gelmiş ozamanslmmmm hoşgeldinnnn adanalı biri daha eklendii aramızaa
anammmmm deme kız bende trafiğin ordayımm denizli ile yeşilevler arasındayımotogarın arka tarafı fevzipaşa barkal olarak geçiyor
ben adanalı değilem kız adanada yaşıom ama sanırım adanalı oluıom yavaş yavaşevetttt biliommm oralarııı...burda sevinç var beydağlı var hadişko var adanalı hepiciği başka hatırlamıomm ama vardı daha sanırım
ben özlerim annem bırak o özlemesin 2 gün gelmeyelim bakk kimse ona yazmaz bile çokta özler hıho arkadaşta benimle aynı durumdaydı
özlemesen özleme beeeeeeeeee
bende iyiyim bu kadar adanalıyı arasan bir arada bulamazdın zaten
hoşbulduk cnaım nasılsın ben iyiym anca vakt bulabildim yarında evde olmıcamhadişko hoşgeldinnn nasılsınn?
hmm bende kullanıyorum klomen ama 2 günde ulaşmaz canım yaa 18e 14-15 anca olur heraldee :26: ama kaç günde adet olduğuna bağlı canım ben 33-35 günde adet oluyom benim öyle olsa geç yumurtladığım için 18i bulurdu meselaa yumurtlama gününe kadareğer geç yumurtluyosan sende umut var demektir fenaa gelişmemiş gene yumurtan doktoruna sor birde belki yanında sanada glukofen falan verir bide gğnde tek dozmu kullandın 2 dozmu ben 2 kere kullanıyorum meselaa ama gene gelişmemiş bu ay yaa minik kalmıış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?