Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ozaman şansın biraz düşük canım burda kapı gibi gacılarız biz önce bizimle rakibe olcen biz buranın bekçileriyizzz ahuhaha hoşgeldin memnun oldum

olsun kızzz nerde yaşıosan oralısın artık olcan tabiii Adanamız güzel wallaaa...

Basagim nasilsin/\ ? evinin resimlerinide gordum, ne guzelmis daha tam deyil ama hosdur cok guzel, saglicakla kullanasin bebeklerinle esinle birlikde..aa bana bir yardim et canim, sende klomen kullanmissin bilirsin her halde, bugun ultrasona girdim 14cu adetin, doktor moralimi bozdu iyice, 13mm olmus dedi yumurtan, 2gun sonra gel dedi bakalim buyumusmu, sence buyurmu bu en azindan 18mm catlama ignesi ola bilmem icin hmm?

canım ben o ilaçlaeı kullandım 2 kere çatlatma ignesi oldum fayda etmedi sogan kürüyle ogluma hamile kaldım benim kızımda dikiş atıldı gene durmadışimdi umudum gittigim doktor bakalım doktor pko yüüzndende rahim boyun kısalabilir dedi işim allaha kaldı artık doktor vesile

canım ben espiri yaptım tabiiki inşallah alınmadın:26:

ama bu kadar canının yandığını bilmiyordum. tabiiki alınırsın bu durumda.

sonuçta sende bizim yürüdüğümüz yolardasın afedersin aramıza katılmanı isterim

normalde çok tatlıyımdır ama bu maymuşluğu nası yaptım bilmiyom:78:

ya yatağın konumu fealn değiştiya nerde yatacağımı bilemedim. doğru karar vermek istedimbu arada koyu renklilerde pervol kullanıyosun ama normal renklilerde

başak karısı evin güzel olmuş daha ne istiyon güle güle otur gerekli yorumları yaptım resminide pc me kaydettim şükür gördük yüzünü
fena karı değilmişin

yüzümü niye kaydetti kızım. yoksa öldürceğin adamlar listesine mi koycan beni:18:

tamam cnm

büyür bence tatlım. büyüyebiliyor çünkü. canını sıkma hemen. streste etkiliyor. gelşmleeri yz

kızlar günaydın diyim öncelikle
başakçım canım evin çok güzel olmuşş
maşallah
kocaman evin ne güzel allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsinn.....
değmiş beklediğineee,,,,
ben bugün halı yıkayacağım gecede kocişim evde belki gelemem ama gündüz uğramaya çalışıcamm

bu arada akşam başıma neler geldi bi bilsenizzz
şimdik ,benim iyot hassasiyetim varya yani tuza ,
2 akşamdır misafirler varya çayın yanında çekirdek yiyos tabisi....:125::125:
ben gece bi kabardım hryerimde kocaman kocaman kabartılar çıktıııı:90:
çok kaşındilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrr kocişim çok korktuuu tabi bende:18::18:
az kaldıı acili boyluyodummmm:94::94:
neyse ki uzun kşıntı ve kolonya operasyonundan sonra sakinleştiii
neyse iyi günler arkadaşlarımmmm....

günaydın kuzum sende mi burdaydın gecmıse bakıyodum

gecmıs olsun canım kız tuzsuz cekırdek yeseydın ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…