evt canım yeniyim hoşbuldum yaşım 28 4.5 yıllık evliyim 5.seneme girdim 6 haftalık bir düşük birde aşılamayla kimyasal gebelik geçirdim adanadan katılıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
he çekiıok iştee anacım piknik yatar kızım sen çok kandırıon beniii:))
ben şimdiden özledim
kız sen totoları karıştırdın herhalde o totosu büyük olan bendimm sevinc 90+60+90,5
hoşgelmiş sefa gelmiş ozaman
anammmmm deme kız bende trafiğin ordayımm denizli ile yeşilevler arasındayım
ben adanalı değilem kız adanada yaşıom ama sanırım adanalı oluıom yavaş yavaş
ben özlerim annem bırak o özlemesin 2 gün gelmeyelim bakk kimse ona yazmaz bile çokta özler hıh
hoşbulduk cnaım nasılsın ben iyiym anca vakt bulabildim yarında evde olmıcam
ev hatunuyum bende canım 28 yaşındayım evliliğimde 4 yıl bitti 5.yılımıza girdik bir tane 6 haftalık düşük birde aşılamayla kimyasal gebeliğim oldu görünürde sorunumuz yok beklemedeyiz bebiş için
ekliycem seni
maaşallah yok yokmuş sendede haa :18::18: kan pıhtılaşması bebiş olunca hergün yediğin iğnelerle kontrol altına alınıyo canım üzülmerahim ağzı açıklığınıda dikiyolar sanırım bebiş düşmesin diye işin kötüsü o pko zaten nalet olası şey bendede var başımın belaası yumoşlar büyümek bilmiyo yaa ilaç tedavisi görüyorum bende canım klomen + glukofen şimdiye kadar çok işe yaramadı bakalım kısmet :26::26: aramıza bekleriz canım senide bundan sonra
dumancım hamişler için iç çamaşırı var alt üst atlet .ütyen hepicii var
ne gereği varsa boşa vakit kaybetmişsin
iyi o zaman ben gelmeyim aranıza...hem ben bebek istemiyor değilim canım..benim 6 sı kürtaj 1 i de kendiliğinden düşmek üzere 7 canım gitti..en son kaybımdan sonrada gözüm çok korktu ve çok yıprandım artık uzunca bir süre korunmayı düşünüyorum tabi RABBİM e büyük konuşmuyorum insan ne yaşayacağını bilemez..herşeyin hayırlısı olsun..çizelgenden gördüğüm kadarıyla hamilesin RABBİM hayırlı ve sağlıklı bir bebek ve doğum nasip etsin...
SEWİNCC,DUMANIM,SERAY güzel düşünceleriniz için size teşekkür ederim...
canım ben renkliler ve özelliklede koyu renkler için pervol kullanıyorum sıvı deterjan ve çokta güzel renklerini hiç bozmuyor çok güzel koyu renklerde bazen toz deterjan kalıntısı olabiliyo beyazlarda o fark etmiyo toz deterjan ariel kullanıyom tabi yumoşu hepsinede kullanıyom oda mis gibi kokutuyo ben sol cam tarafında yatıyom ne fark eder kız onu niye sorduun?
başak karısı evin güzel olmuş daha ne istiyon güle güle otur gerekli yorumları yaptım resminide pc me kaydettim şükür gördük yüzünü
fena karı değilmişin
canım ben 3 bebegimi kaybettim 1 bebegim 20 haftalıktı erkek
sonra 7 sene sonra 2 ogluma hamile kaldım oda 18 haftalık
3bebegimide kızımı ömürümü yane 18 haftalık olarak kaybettim 29 mayısta geçen sene11 senelik evliyim diyetetyim 75 düşersen işşallah bebege vesile olucem eylül veya ekim gibi bebege vesile olucem işşallah bu arada kan pıhtılaşması var birde pko var rahim agzı açıklıgı var rahimim gene dikilicek igne kullanıcan pıhtılaşma için daaha aydınlatıcı olmadıysa sönra dönerim sizleretedavideyim 1 haziranda ilaç tedavisine başladım özgeçmişim bu canıms en yaz benim çıkmmam lazım sonra göürüşürz eşimle ilgilenmem lazım canım sonra görüşürüz kızlar iyi akşamlar bebeler sizle burda muhabbet varken eşimle muhabbet etmem lazım k.i.b
sen yemek yapmayıda mı biliyon
gez tilotla gez daha halvet yapamamış
başakcmm
ewine baktımm hayırlı olsun tekrardan mutlu huzurluu bi şekilde ailenle yaşaman dileğiylee
Basagim nasilsin/\ ? evinin resimlerinide gordum, ne guzelmis daha tam deyil ama hosdur cok guzel, saglicakla kullanasin bebeklerinle esinle birlikde..aa bana bir yardim et canim, sende klomen kullanmissin bilirsin her halde, bugun ultrasona girdim 14cu adetin, doktor moralimi bozdu iyice, 13mm olmus dedi yumurtan, 2gun sonra gel dedi bakalim buyumusmu, sence buyurmu bu en azindan 18mm catlama ignesi ola bilmem icin hmm?
kızlar günaydın diyim öncelikle
başakçım canım evin çok güzel olmuşş
maşallah
kocaman evin ne güzel allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsinn.....
değmiş beklediğineee,,,,
ben bugün halı yıkayacağım gecede kocişim evde belki gelemem ama gündüz uğramaya çalışıcamm
bu arada akşam başıma neler geldi bi bilsenizzz
şimdik ,benim iyot hassasiyetim varya yani tuza ,
2 akşamdır misafirler varya çayın yanında çekirdek yiyos tabisi....:125::125:
ben gece bi kabardım hryerimde kocaman kocaman kabartılar çıktıııı:90:
çok kaşındilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrr kocişim çok korktuuu tabi bende:18::18:
az kaldıı acili boyluyodummmm:94::94:
neyse ki uzun kşıntı ve kolonya operasyonundan sonra sakinleştiii
neyse iyi günler arkadaşlarımmmm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?