Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

olsun kızzz nerde yaşıosan oralısın artık olcan tabiii Adanamız güzel wallaaa...
güselde ben hiç tadamıom hele sıcaklar çöktümü mersine kaçıcammm yada antalya

canım dikkat et sende yeme çekirdekkkk yeme deli karıııı bak iki dkka boş bırakılmaya gelmiosunnn

BAşakcım bende evini çok beğendim yazmayı unutmuşum
Allah güle güle ağız tadıyla oturmak mutlu mutlu yaşamak nasip etsin inşallah tatlımmmmmmmm

günaydın kadınlarım başakçım evin hayırlı olsun ALLAH sağlıklı mutlu oturmayı nasip etsin.

geçmş olsun kanka akıl edmedinmi tuzsuz yimeyi herşeyi benmi hatırlatcam kanka

dileklerin için sağol Rabbim sana da kendi evin olmasını nasib eetsn
başak güle güle otutyur evinde tatlım artık bol bol kocısının ütüsünü yaparsın
evet cnm benm inşallahhhhhhh
Allah güle güle ağız tadıyla oturmak mutlu mutlu yaşamak nasip etsin inşallah tatlımmmmmmmm
Allah razı olsun sennde gönlüne göre versn kuzum
günaydın kadınlarım başakçım evin hayırlı olsun ALLAH sağlıklı mutlu oturmayı nasip etsin.

çok sağol bebeğim hepimize inşallah. senn evin kiramıydı. sana da nasb etsn Rabbmmm

karılar foto yorumlarınızı tek tek okuyorm. cevap yazıyorummm. koymadğm bir oda daha vardı fakat fotoları çekerken kocam o odada oturuyordu. o yüzden o odanın fotolarını çekemedm.

pc ve kitaplarımı koyduğum . onuda koyarım bi ara. şimdik kkahvaltımı yaptım hastaneye gidiyom bebişe bakmayagelince görüşürükkkk

günaydın başakcım nasılsın hamişlik nasıl gidiyor,evinde hayırlı olsun bende böle geniş ev istiyorum çok güzel evin fıstık

karılar foto yorumlarınızı tek tek okuyorm. cevap yazıyorummm. koymadğm bir oda daha vardı fakat fotoları çekerken kocam o odada oturuyordu. o yüzden o odanın fotolarını çekemedm.

pc ve kitaplarımı koyduğum . onuda koyarım bi ara. şimdik kkahvaltımı yaptım hastaneye gidiyom bebişe bakmayagelince görüşürükkkk

geçmş olsun kanka akıl edmedinmi tuzsuz yimeyi herşeyi benmi hatırlatcam kanka

dileklerin için sağol Rabbim sana da kendi evin olmasını nasib eetsn
başak güle güle otutyur evinde tatlım artık bol bol kocısının ütüsünü yaparsın
evet cnm benm inşallahhhhhhh
Allah razı olsun sennde gönlüne göre versn kuzum

çok sağol bebeğim hepimize inşallah. senn evin kiramıydı. sana da nasb etsn Rabbmmm

günaydın başakcım nasılsın hamişlik nasıl gidiyor,evinde hayırlı olsun bende böle geniş ev istiyorum çok güzel evin fıstık

sağl cnm RABBİM GÖNLÜNE GÖRE VERSN İNŞALLAH SENNDE OLURR. HAMİŞLK GÜZEL ŞİMDİ DOKTORA GŞİDİYRM. MERK EDİYOM BEBİŞ NASIL. HEP GÖRMEK İSTİYM. ŞİMDİ ÇIKIYIM CNM ÖPTM SENİİİ

canım yha:) ne güzel inşallah bende görürüm bebişimi daha nasip olmadı minicik benim kuzum daha, cinsiyeti bellimi ne diyo doktor iyimiymiiş nasıl

canım yha:) ne güzel inşallah bende görürüm bebişimi daha nasip olmadı minicik benim kuzum daha, cinsiyeti bellimi ne diyo doktor iyimiymiiş nasıl

kesn bişi yok ama kız olablr demşti. hayrlısı bkalm. iyi çok şükür çok garip bişi onu izlemesi. hiç yerinde durmuyo eli kolu devamlı hareket halinde. inşllah sana sdanasib olur tatlım

evet canım malasef kira kayınbabamgilin bi gecekondusu var yıkılıp bina yapılacak işte orda ev düşecek bize ama gel gelelim hala bi yıkılamadı bakalım bişiyler yapacaz artıkın.

hahhahaahha ay çok komikti yaaa.. o yazıyı okuduğum gün kahkalarla gülmüştümmm
artık almamana çok sevindim.. hamile kaldığın için mi bahane ettin tatlım yoksa başka bir yöntem mi buldun kurtulmak için daha önceden? ben olaylardan biraz uzak kaldım anlat valla merak ettim

sizle sürekli takılamıyorum çünkü iş yoğunluğundan fazla giremiyorum kk ya.. sonra beni listeye alırsınız sonra da giremem kızarsınız atarsınız süründürürsünüz :))) bir de eşim de kızıyor kk da takılmama psikolojim bozuluyormuş zaten 1 aydır da yoktum başka şehirdeydim.. ama fırsat buldukça gelirim kızlar çok tatlısınızzz

güselde ben hiç tadamıom hele sıcaklar çöktümü mersine kaçıcammm yada antalya

canım dikkat et sende yeme çekirdekkkk yeme deli karıııı bak iki dkka boş bırakılmaya gelmiosunnn
yaa ama akılsız muamelesi etmeyin yaaa
ben bu kadar az tuz miktarının etkileyeceğini düşünmemiştim açıkçası..
neyse ucuz atlattım valla artık yemek tuzuma bile dikkat ederim
bnecede başıma muhafız dikilmeli benimm
dur demesi içinn
evet sen beni boşladınn bende intiharın eşiğine geldim tuzla intihar edicektimmm
allahım hepimize nasip etsinn
bekliyorum o resimlerideeee
kesn bişi yok ama kız olablr demşti. hayrlısı bkalm. iyi çok şükür çok garip bişi onu izlemesi. hiç yerinde durmuyo eli kolu devamlı hareket halinde. inşllah sana sdanasib olur tatlım

allahım bizede nasip eyle ya rabbim tekrardan bebeğimi içimde hssetmeyiiiii
allahım sağlıkla tamamına erdirsin kankammmm

Son düzenleme:
evet canım malasef kira kayınbabamgilin bi gecekondusu var yıkılıp bina yapılacak işte orda ev düşecek bize ama gel gelelim hala bi yıkılamadı bakalım bişiyler yapacaz artıkın.

hayırlısı olsun canım.. inşallah siz de en kısa sürede çıkarsınız bebeğinizle kendi evinize..

tatlım sana da çok geçmiş olsun çekirdekteki tuz insana az gibi geliyor ama ben de çok çekirdek yediğim zaman dudaklarım silikonlu gibi şişiyor..angelina julie ye dönüyorum

bebeğin yeniden gelecek canım inşallah hayırlısıyla.. yumurta çatlamaya ben denemedim ama bu kuru incirin içine havuç doğrayıp kaynatıp suyunu içiyorlar deneyen çoğu kişi işe yaradığını söylemiş bi araştırıp deneyebilirsin tedavin başlayana kadar.. doğal nasılsa meyve suyu gibi birşey.. zararı olacağını zannetmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…