güselde ben hiç tadamıom hele sıcaklar çöktümü mersine kaçıcammm yada antalyaolsun kızzz nerde yaşıosan oralısın artıkolcan tabiii Adanamız güzel wallaaa...
kızlar günaydın diyim öncelikle
başakçım canım evin çok güzel olmuşş
maşallah
kocaman evin ne güzel allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsinn.....
değmiş beklediğineee,,,,
ben bugün halı yıkayacağım gecede kocişim evde belki gelemem ama gündüz uğramaya çalışıcamm
bu arada akşam başıma neler geldi bi bilsenizzz
şimdik ,benim iyot hassasiyetim varya yani tuza ,
2 akşamdır misafirler varya çayın yanında çekirdek yiyos tabisi....:125::125:
ben gece bi kabardım hryerimde kocaman kocaman kabartılar çıktıııı:90:
çok kaşındilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrr kocişim çok korktuuu tabi bende:18::18:
az kaldıı acili boyluyodummmm:94::94:
neyse ki uzun kşıntı ve kolonya operasyonundan sonra sakinleştiii
neyse iyi günler arkadaşlarımmmm....
geçmş olsun kanka akıl edmedinmi tuzsuz yimeyi herşeyi benmi hatırlatcam kankakızlar günaydın diyim öncelikle
maşallah
değmiş beklediğineee,,,,
ben bugün halı yıkayacağım gecede kocişim evde belki gelemem ama gündüz uğramaya çalışıcamm
çok kaşındilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrr kocişim çok korktuuu tabi bende:18::18:
evet cnm benm inşallahhhhhhhbaşak güle güle otutyur evindetatlım artık bol bol kocısının ütüsünü yaparsın
Allah razı olsun sennde gönlüne göre versn kuzumBAşakcım bende evini çok beğendim yazmayı unutmuşum
Allah güle güle ağız tadıyla oturmak mutlu mutlu yaşamak nasip etsin inşallah tatlımmmmmmmm
günaydın kadınlarım başakçım evin hayırlı olsun ALLAH sağlıklı mutlu oturmayı nasip etsin.
geçmş olsun kanka akıl edmedinmi tuzsuz yimeyi herşeyi benmi hatırlatcam kanka
dileklerin için sağol Rabbim sana da kendi evin olmasını nasib eetsn
evet cnm benm inşallahhhhhhh
Allah razı olsun sennde gönlüne göre versn kuzum
çok sağol bebeğim hepimize inşallah. senn evin kiramıydı. sana da nasb etsn Rabbmmm
geçmş olsun kanka akıl edmedinmi tuzsuz yimeyi herşeyi benmi hatırlatcam kankakızlar günaydın diyim öncelikle
maşallah
değmiş beklediğineee,,,,
evet cnm benm inşallahhhhhhhbaşak güle güle otutyur evindetatlım artık bol bol kocısının ütüsünü yaparsın
Allah razı olsun sennde gönlüne göre versn kuzumBAşakcım bende evini çok beğendim yazmayı unutmuşum
Allah güle güle ağız tadıyla oturmak mutlu mutlu yaşamak nasip etsin inşallah tatlımmmmmmmm
günaydın kadınlarım başakçım evin hayırlı olsun ALLAH sağlıklı mutlu oturmayı nasip etsin.
günaydın başakcım nasılsın hamişlik nasıl gidiyor,evinde hayırlı olsun bende böle geniş ev istiyorum çok güzel evin fıstık
sağl cnm RABBİM GÖNLÜNE GÖRE VERSN İNŞALLAH SENNDE OLURR. HAMİŞLK GÜZEL ŞİMDİ DOKTORA GŞİDİYRM. MERK EDİYOM BEBİŞ NASIL. HEP GÖRMEK İSTİYM. ŞİMDİ ÇIKIYIM CNM ÖPTM SENİİİ
canım yha:) ne güzel inşallah bende görürüm bebişimi daha nasip olmadı minicik benim kuzum daha, cinsiyeti bellimi ne diyo doktor iyimiymiiş nasıl
geçmş olsun kanka akıl edmedinmi tuzsuz yimeyi herşeyi benmi hatırlatcam kanka
çok sağol bebeğim hepimize inşallah. senn evin kiramıydı. sana da nasb etsn Rabbmmm
abovvvv bu karı bizim sloganımızı bilem biliyo. kız sen niye takılmıyosun bize. sen benim kaynamın bıyıklarının olduğu topike gelmiştin dimi.
artık bıyıkını almıyom biliyon dimi
sende bizimle neşeyle yumurtlasana burda
yaa ama akılsız muamelesi etmeyin yaaagüselde ben hiç tadamıom hele sıcaklar çöktümü mersine kaçıcammm yada antalya
canım dikkat et sende yeme çekirdekkkk yeme deli karıııı bak iki dkka boş bırakılmaya gelmiosunnn
evet sen beni boşladınn bende intiharın eşiğine geldim tuzla intihar edicektimmmgeçmş olsun kanka akıl edmedinmi tuzsuz yimeyi herşeyi benmi hatırlatcam kanka
bekliyorum o resimlerideeeekarılar foto yorumlarınızı tek tek okuyorm. cevap yazıyorummm. koymadğm bir oda daha vardı fakat fotoları çekerken kocam o odada oturuyordu. o yüzden o odanın fotolarını çekemedm.
pc ve kitaplarımı koyduğum . onuda koyarım bi ara. şimdik kkahvaltımı yaptım hastaneye gidiyom bebişe bakmayagelince görüşürükkkk
kesn bişi yok ama kız olablr demşti. hayrlısı bkalm. iyi çok şükür çok garip bişi onu izlemesi. hiç yerinde durmuyo eli kolu devamlı hareket halinde. inşllah sana sdanasib olur tatlım
evet canım malasef kira kayınbabamgilin bi gecekondusu var yıkılıp bina yapılacak işte orda ev düşecek bize ama gel gelelim hala bi yıkılamadı bakalım bişiyler yapacaz artıkın.
yaa ama akılsız muamelesi etmeyin yaaa
ben bu kadar az tuz miktarının etkileyeceğini düşünmemiştim açıkçası..
neyse ucuz atlattım valla artık yemek tuzuma bile dikkat ederim
bnecede başıma muhafız dikilmeli benimm
dur demesi içinn
evet sen beni boşladınn bende intiharın eşiğine geldim tuzla intihar edicektimmm:60
allahım hepimize nasip etsinn
bekliyorum o resimlerideeee
allahım bizede nasip eyle ya rabbim tekrardan bebeğimi içimde hssetmeyiiiii
allahım sağlıkla tamamına erdirsin kankammmm
evet sara ablaaa inşallah hayırlı haberlerle gellllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?