tatlım sana da çok geçmiş olsun çekirdekteki tuz insana az gibi geliyor ama ben de çok çekirdek yediğim zaman dudaklarım silikonlu gibi şişiyor..angelina julie ye dönüyorum
bebeğin yeniden gelecek canım inşallah hayırlısıyla.. yumurta çatlamaya ben denemedim ama bu kuru incirin içine havuç doğrayıp kaynatıp suyunu içiyorlar deneyen çoğu kişi işe yaradığını söylemiş bi araştırıp deneyebilirsin tedavin başlayana kadar.. doğal nasılsa meyve suyu gibi birşey.. zararı olacağını zannetmiyorum
Burası konusu değil biliyorum ama bunun için konu açmak istemedim..her konuda sohbet ediyosunuz birbirinize danışıyosunuz..napıcam bilmiyorum kızlar benim yokluğumda ev mahvolmuş 1 ayda ben napıcam bilmiyorumbana biraz fikir verin gaz verin nolur?? ince temizliğimi 2 ay önce yapmıştım sonra 1 ay üstünden yaptım hep 2-3 günde bir.. yani zaten bahar temizliği yapıcam diye sallamıştım biraz..sonra apar topar şehir dışına gitmek zorunda kaldım..
geldiğimden beri temizliyorum 2-3 gündür ancak kabasını bitirebildim ve enerjim tükendi şimdi ince temizlik yapmam lazım ama ne psikoloji kaldı ne enerjioturdum ağladım resmen...
2 gündür kaç makina bulaşık çamaşır yıkadım sayamadım çoğunu ütüledim kaldırdım ama hala çok ütü var..evi toparladım şöyle bi süpürdüm sildim amaaa ;
YOLKLUĞUMDA;
ev 1 aydır süprülüp silinmediği için bütün yerler de seramik old. için derz araları kararmış tek tek ovulması gerek..
camları hep açık tuttuğu ve evin heryerinde sigara içtiği için perdeler kararmış yıkanacak..
balkonlar kapkara olmuş deterjanla 3-4 su yıkadım arınmadı(apartman sıcak su için yazın da kalorifer yakıyor bacadan kurum geliyor sürekli) balkonlar daha yıkanacak
camlar buzlu cam olmuş (bir de ben yokken çok yağmur yağdı ve kurumlar pimapenlerin aralarını karartmış) camlar pimapenler ince ince silinecek
kolayına geldiği için hep kızartma yapmış.. mutfak dolapları aspratör yerler duvarlar hep yağ içinde kalmış bir de donmuş onlarhepsi ovulacak yağçözlerle falan
fırında yemek çalışmaları yapmış fırın mahvolmuş o bile kaç saatlik iş.. fırın ovulacak
buz dolabında herşeyi dökmüş onlar kurumuş..ne yese menüyü bulaştırmış sebzeler çürümüş kurumuş yapışmışbuz dolabı tamamen buşaltılıp ovulacak..
halılar yıkanacak koltuk kılıflarımı gitmeden yıkamıştım onlar bile kirlenmiş tekrar.
evdeki bütün süs eşyası kapı çerçeve ıvır zıvır ince ince temizlenecek herşey toz içinde kalmış..
banyoyu gelir gelmez temizledim ama onunda duvarları var duşa kabinin ince ince ovulması var
gardrop ve diğer dolaplar(mutfak banyo dolapları çalışma odası) darmadağın olmuş bütün dolaplar boşaltılıp silinip yerleştirilecek
daha sayamadığım bir yığın ince iş var.. var oğlu var ben mahvoldum... kadın bile çağıramam bu halde kadından bile utanırım.. evim hiç hayatımda böyle olmamıştı..
nasıl becermiş bu kadar evi mahvetmeyi bilmiyorum
dediğim gibi 2 gündür toplama süpürme silme banyo wc bulaşıklar çamaşırlar uğraşıyorum ama felaket durum.. bütün psikolojim çöktü.. ben napim şimdi bu evi veeee
bu adamı
sevincin daha önceki muhabbetten eli çabuk biri olduğunu biliyorum.. diğerleriniz de eminim öylesiniz...
hadi hamarat eli çabuk pratik tez hatunnlaaaaarrrr, ben de yaptım mı çok hızlı yaparım evim temizdir çoğu zaman.. ama moralim bozulunca hiiiiiççç bişey yapamam.. geldim 2 gündür oturmuyorum bir ton temizlik yaptım ama hala çok beter durum.. o kadar bozuldu ki moralim.. çöktüm parmağımı oynatmak gelmiyor elimden şuan
bana bi akıl fikir pratik yollar söyleyin.. ya da gaza getirin nooolur bu şekilde duramıyorum da, ama kalkıp yapasım da gelmiyor..2 günde ne enerji kaldı ne istek
belki bana birşeyler söyler moral verirsiniz
hııı bir de ben 1 aydır yoktum diye şimdi bir sürü arkadaşım dostum beni görmeye evime gelecek..bir de herkesi yemeğe alırım sık sık.. bu işleri çok acil yapmam lazım
Burası konusu değil biliyorum ama bunun için konu açmak istemedim..her konuda sohbet ediyosunuz birbirinize danışıyosunuz..napıcam bilmiyorum kızlar benim yokluğumda ev mahvolmuş 1 ayda ben napıcam bilmiyorumbana biraz fikir verin gaz verin nolur?? ince temizliğimi 2 ay önce yapmıştım sonra 1 ay üstünden yaptım hep 2-3 günde bir.. yani zaten bahar temizliği yapıcam diye sallamıştım biraz..sonra apar topar şehir dışına gitmek zorunda kaldım..
geldiğimden beri temizliyorum 2-3 gündür ancak kabasını bitirebildim ve enerjim tükendi şimdi ince temizlik yapmam lazım ama ne psikoloji kaldı ne enerjioturdum ağladım resmen...
2 gündür kaç makina bulaşık çamaşır yıkadım sayamadım çoğunu ütüledim kaldırdım ama hala çok ütü var..evi toparladım şöyle bi süpürdüm sildim amaaa ;
YOLKLUĞUMDA;
ev 1 aydır süprülüp silinmediği için bütün yerler de seramik old. için derz araları kararmış tek tek ovulması gerek..
camları hep açık tuttuğu ve evin heryerinde sigara içtiği için perdeler kararmış yıkanacak..
balkonlar kapkara olmuş deterjanla 3-4 su yıkadım arınmadı(apartman sıcak su için yazın da kalorifer yakıyor bacadan kurum geliyor sürekli) balkonlar daha yıkanacak
camlar buzlu cam olmuş (bir de ben yokken çok yağmur yağdı ve kurumlar pimapenlerin aralarını karartmış) camlar pimapenler ince ince silinecek
kolayına geldiği için hep kızartma yapmış.. mutfak dolapları aspratör yerler duvarlar hep yağ içinde kalmış bir de donmuş onlarhepsi ovulacak yağçözlerle falan
fırında yemek çalışmaları yapmış fırın mahvolmuş o bile kaç saatlik iş.. fırın ovulacak
buz dolabında herşeyi dökmüş onlar kurumuş..ne yese menüyü bulaştırmış sebzeler çürümüş kurumuş yapışmışbuz dolabı tamamen buşaltılıp ovulacak..
halılar yıkanacak koltuk kılıflarımı gitmeden yıkamıştım onlar bile kirlenmiş tekrar.
evdeki bütün süs eşyası kapı çerçeve ıvır zıvır ince ince temizlenecek herşey toz içinde kalmış..
banyoyu gelir gelmez temizledim ama onunda duvarları var duşa kabinin ince ince ovulması var
gardrop ve diğer dolaplar(mutfak banyo dolapları çalışma odası) darmadağın olmuş bütün dolaplar boşaltılıp silinip yerleştirilecek
daha sayamadığım bir yığın ince iş var.. var oğlu var ben mahvoldum... kadın bile çağıramam bu halde kadından bile utanırım.. evim hiç hayatımda böyle olmamıştı..
nasıl becermiş bu kadar evi mahvetmeyi bilmiyorum
dediğim gibi 2 gündür toplama süpürme silme banyo wc bulaşıklar çamaşırlar uğraşıyorum ama felaket durum.. bütün psikolojim çöktü.. ben napim şimdi bu evi veeee
bu adamı
sevincin daha önceki muhabbetten eli çabuk biri olduğunu biliyorum.. diğerleriniz de eminim öylesiniz...
hadi hamarat eli çabuk pratik tez hatunnlaaaaarrrr, ben de yaptım mı çok hızlı yaparım evim temizdir çoğu zaman.. ama moralim bozulunca hiiiiiççç bişey yapamam.. geldim 2 gündür oturmuyorum bir ton temizlik yaptım ama hala çok beter durum.. o kadar bozuldu ki moralim.. çöktüm parmağımı oynatmak gelmiyor elimden şuan
bana bi akıl fikir pratik yollar söyleyin.. ya da gaza getirin nooolur bu şekilde duramıyorum da, ama kalkıp yapasım da gelmiyor..2 günde ne enerji kaldı ne istek
belki bana birşeyler söyler moral verirsiniz
hııı bir de ben 1 aydır yoktum diye şimdi bir sürü arkadaşım dostum beni görmeye evime gelecek..bir de herkesi yemeğe alırım sık sık.. bu işleri çok acil yapmam lazım
iyidir be kuzucummm keyfim pek yerinde güzel güzel yaşayıp gidiyomm
ahh canım benim işin çokk allah kolaylık versinn işin gerçektn bayağı çokmuşş
ama birkaç önerim olabilir sana
bu derz temizliği için mavi su diye bi madde var döküyosunn bekletip kuruluyosunn,tertemiz
ben evime taşınırken onunla temizlemiştim etkili bi deterjan
deterjancılar satıyorr hem kolay temizlersin hemde ovmak istemez balkonlar içinde pratik olur.....
süs eşyalarını da küvetini deterjanlı suyla doldurr içine yatır hepsini çıkarıp kurularsın çabucak temizlenir hepsiii
moralini bozma nasılsa çabucak temizlersinn,
bak ben camları şöle siliyomm
spreyli deterjan kutularına çamaşır suyu ve bulaşık deterjanını suyu karıştırıyorum camlara püskürtüyorum süngerle ovuyorumm ıslak bezle duruluyorum kuru bezle kuruluyomm
hem sık ssık bez yıkamam gerekmiyor hemde kolayca temizleniyorrr....
banyon içinde diyebileceğimm ben araba fırçasıyla ovuyorumm çamaşır suyuna batırıp batırıp fayanslları fırçalıyorumm
bekletip duruluyormmmm
benden öneriler bu kadar canımmm
eğer kafana yatan fikir varsa uygularsınn kolay gelsin şimdiden
ayy aynı andA yazışmışız kızzz
iyim sen nasılsınnnn
çok sıcaak buralar duş aldım oturuyorum şimdi
sen naptın dr.da nasıl geçti
çok sağol erenaycım.. bu mavi suyu ilk kez duydum güzel bişeye benziyor.. mavi su mu deyip alıcaz deterjancılardan? benim derz aralarım hiç kirlenmemişti şimdiye kadar eve ilk taşındığımda ben cifle tek tek ovmuştum canım çıkmıştı kaç gün:26: böyle pratik yolu varsa tam enayilik yapmışım vallaçok sağol bunu hemen söyleyeyim tazmanya canavarına akşam alsın gelirken..
süs eşyalarım için küvetim yok muslukta yıkıyorum kuruluyorum ben de.. ama çoğu ahşap süs eşyası gene silmek zorunda kalıyorum.. diğer önerilerin için de çok sağol canım..
offff o kadar sıkıldım ki 2 gündür canım çıktı ama hala felaket durum valla sorun yapmak değil de o morali yakalamak mesele galiba.. moral bozukken isteksizken de siz temizlik yapabiliyor musunuz kızlar? yapıyorsanız nasıl yapıyonuz bunun yolu nedir? yada kendinizi nasıl motive ediyosunuz kalkıp başlamak ve bırakmamak için?:26:
cnmm gerçekten işin zor ama kolayca üstünden kalkarsın biliyorumm ....senn yaparsın becerikli pratik hatunsunnn ...
benim ewim hiç bu kadar pislenmedi ama pislenmesede genelde büyük temizlik yaparken bütün anlattıklarını yaparım herşeyi elimden geçiririm ...
şimdi biraz dinlen rahatlaa bişiler iç fln ..sonrada bismillah de we işine giriş hemen bi sıralama yap mesela oda oda temizle we kapısını kapat temizlenen yerin en son mutfağa gir mesela en azından çat kapı misafir geldiğinde oturtucağın odan temizlenmiş olur....
şimdiden kolay gelsin sana cnmm
yardımım olursa ne mutlu bana
bu açık deterjan satan yerler varya onlardan alınıyorr derz için mavi su dersen verirlerr
en azından ben öyle alıyorumm
bende yapamam canım sıkkınken ama mood un da dediği gibi oda oda yaparsan hem daha rahat olur hemde düzenlice biter işinnn
evet canım haklısın moral bozuk olunca insan hiçbirşey yapamıyor ama şuanda da öyle bişey ki moralim bozuk oturayım diyecek bir ortam değil..
nasıl gaza gelip kalkmak lazım bilmiyorum:26:
bi daha mı uzun süre şehir dışına çıkacak olursam ben bu adamı derin dondurucuya atıcam
sevinç biz seninle daha önce başka topikte konuşmuşmuyduk pembig die bir arkadaşın topiği vardı aşkımız meyve versin die sanki ordan hatırlıyorum seni
off yaa canım çok sıkkın sara nın bebekleri tutunamamış
Haktan hayırlısı diyoruz ama üzülmemek elde değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?