Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

off yaa canım çok sıkkın sara nın bebekleri tutunamamış
Haktan hayırlısı diyoruz ama üzülmemek elde değil

ayyy tüp bebek miydi canım? allah yardımcısı olsun.. inşalllah doğal yolla gelir bebekleri yaa.. hiç belli olmaz bu işler bakarsın süpriz olur

sewinccim napıyosun aşkitom sen benim başıma gelenleri biliyon mu oku da halimi gör senin gaz verip yaptırdığın temizliklerden sonra neler oldu nelerrrr
kızlar 2 ay önce benim işler çok yoğundu sewinç beni gaza getirip gece yarısı deli gibi temizlik yapmama vesile olmuştu

bu arada maymuşun kim olduğunu anlamış olduk

ayyy canım çok geçmiş olsun
ben iyiyim bu arada sen nasılsın sabahtan beri koşturuyom valla

kız hayırlı haberlerle gel deli karıııı
ikilinin sonucunuda yaz gelince unuttum sanma

kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
nerelerdesin bakem sen

kesn bişi yok ama kız olablr demşti. hayrlısı bkalm. iyi çok şükür çok garip bişi onu izlemesi. hiç yerinde durmuyo eli kolu devamlı hareket halinde. inşllah sana sdanasib olur tatlım

başakcım bebişin cinsiyetini mi öğrencen yoksa.. ayyyy ne çabuk geçiyor zaman inşallah sağlıklı akıllı zeki mutlu hayırlı evlat olsun.. senin gönlünde var mı bişey kız erkek??

okuyorum kızzzzzzzzz

kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
nerelerdesin bakem sen

okuyorum kızzzzzzzzz

ay bebişim nerde olduğumu söyleyemem kayınvalidem çok acayiptir internette takılır.. kk da şüphelense bu bizim gelindir diye okur çözer dedektif gibidir kendisi
onun hakkında da bazen dert yanıyoz belli mi olur aman dertsiz başıma dert açmiim

sessaaa hemen o kacayı boşa evide yak

şaka kız şaka hemen kalk 3 tane süphaneke oku bismillah de işlere giriş
oda oda temizle bir odaya gir o odada yapılacak ne kadar iş varsa yap kapısını çek ve çık
hem bütün ev kaynamamış oluyor hemde daha pratik bir yöntem

cnm biran ewwel çekil derim ben rahim filmini ben çekildim atlattım çok şükürr ..
hakkımızda hayırlısı olsunnn

SARACIMADA ÇOK ÜZÜLDÜM HAKKINDA HAYIRLISI OLSUNNN .....
ALLAH SABIR SELAMET WERSİN CNMMMM ....

kalk ağzına bir naneli sakız at işe giriş önce wc banyo mutfak ve oturduğunuz odayı yap ki aniden biri gelince rezil olma sonrada diğer odalara gir tertemiz olur merak etme
aceyi dök balkona uzun fırçayla fırçala bir tane leke kalmaz

ay herkes bunu söylüyor ben galiba hep temizliği yanlış yapıyorum ben de hep önce evin bütün toplaması sonra bütün balkonları sonra bütün camlar perdeler sonra bütün süpürme bütün toz bütün silme hep böyle giderim.. galiba böyle olunca temizken kolay geliyor da ev zıvanadan çıkınca zor geliyor

bu sefer de öyle deneyecem bakalım ben de mi bi anormallik var bi de işte kalkıp o gazı bulmak lazım..

sağol canım iyiym
hayırdır niye koşturuyon kıs?
başak mı kovalıyo yoksamm

yok kız evimi süpürdüm sildim toz aldım
kocişimin en sevdiği yemeği yaptım mumbar dolması
sakatatı sevmeyen bilmez belim ağrıdı yawww

kalk evini temizle oturmuş işin nasıl biteceğini düşüneceğine

kız dünden beri balkonu gelip gidip dometoslamaktan zehirlendim zaten çıkmıyo anacım bizim kalorifer bacasından balkona kurum geliyor onlar 1 ayda yapışmış mı katılaşmış mı anlamadım kararmış valla çıkaramadım ama baya bi temizlendi 3-5 kez daha yapsam düzelir heralde .. moralim bozuldu kaç saattir oturuyorum valla :26:

ben her zaman oda oda temizlerim aniden birisi bile gelse razil olmuyorsun yoksa ev kaynamış oluyor insanın canı sıkılıyor iş bitmeyecekmiş gibi
sen benim yönteme bayılacan kızım cinslik bendeymiş dicen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…