Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

okumadım canım yaa,bi güncellesene,geçmiş çok birikmiş oluyo,genelde son yazdığım mesajın olduğu sayfayı okuyorum,kusura bakmayın nolur?

dolunaycım benim listemde sabah 2,öğlen 3,akşam 3 ve akşamdan iki saat sonra bir dilim ekmek(tercihen kepek ve dilim ufak olmak kaydıyla)vardı tabi et veya yumurta süt,yoğurt ağırlıklı beslenerek,sebzeyle dengeleyerek ayda iki kilo vermiştim ve daha fazlasını uygun görmemişti dr um,zaten bi süre bırakınca da ayda bi kilo vermeye devam etmiştim canım.

öyle canım ben dişimi gösterdim 1 senenin sonunda 2 sene görüşmedik sonra iyi yapıyosun dişini göstermezse tepene çıkıyolar
şimdi gayet iyiler benlee çünkü bişi diyemiyolarrr

tüfekhaneye mi gittin
ay ben bu hatuncuklarımı yerim yavv.
evdekilere de söyleme anlamaz lar.

inşallah hamilesindri cnm dualrımız seninle. ilk hamiş sen ol hediyeleri kap.
iyiyim tatlım sen nasılsınnnn

iyiyim canım sen nasılsınnn? nerdeki listedee 1. sayfadaki listede bişey göremedim ama :44:
1. sayfada cnm BU DA BİZİM LİSTEMİZ yaıyor cnm görmedin mi
yaww karacal nolur yaa enazından bi sütyen tak kız
sen de şu karının üstüne bi ceket hırka mırka bişi at.
dondu 1 aydır karı
cnm 1. sayfada

haklısın dengeli beslenince 1-2ayda bile farkı hissedebiliyor insan..
ben sonradan diyeti bozmama rağmen uzunca bi süre aynı kiloda da kaldım...hatta hala izlerini taşıyorum:)

ya zayıflayınca insan bile kendi kendine sexy geliyoo yaa:)bacaktaki 100gr fark bile hissediliyor...

Son düzenleme:
öyle canım ben dişimi gösterdim 1 senenin sonunda 2 sene görüşmedik sonra iyi yapıyosun dişini göstermezse tepene çıkıyolar
şimdi gayet iyiler benlee çünkü bişi diyemiyolarrr
sen de baya bi diş varmış demekki.
2 yıl görüşmediğinize göre:86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86:

Ohh maaşllah topik yine coşuyorrr!!!!
yeni arkideşleerrrrr gelin lütfeeeeennnnnnnn

günaydın kızlar ben de geliyorum aranızaa izin varmı :26:

benim de bi topik var bu konuda ama topikimdeki hatunlar çalışıyorlar arada uğrayıp kayboluyolar

bende çalışıyorum ama pc başında oldukça vakit geçiriyorum laf muhabbet lazım

baktım burası sıcak göründü bıcır bıcır herkes tam ağzıma layık yanii

kuzum hoş geldin safalar getirdn.
biz yeni gelenleri baş köşeye oturtuyos. dolunay kalk annem sen misafirimiz otursunn
burdaki kızların bende dahil feciii çeneleri var.
topikin açılış tarihine bak, bi de sayfalara bak canım benim.
biz her 100 sayfada 1 de parti yaparız.
bu gece büyük ihtimal parti varrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…