okumadım canım yaa,bi güncellesene,geçmiş çok birikmiş oluyo,genelde son yazdığım mesajın olduğu sayfayı okuyorum,kusura bakmayın nolur?nasıl geçti cnm dün gece korktunmu
sağol canım benim hoş geldn
bas annem bas böğerüne. Bak gönlümüzden fışkıran sarı yıldızları kaptın. Bu topike ilgini gösteriyor
Birini bana yollasana adres.... Viriyim hemen yani
inşallah cnm benim inşallahhhhhhhhhhhhh.
Bi acayip oluyolar gerçekten.
Bana kaynanam her zaman sen bu evin kzısın der.
Ama söz konusu ev işi olunca "başaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkk şunu yap başaaaaaakkkkkk bunu yap"
oturyoruz mesela. Kapı çalıyor kapıya bendan daha çok yakın olanlar varken herkes bana bakıyo.
Kocam bile dün gece herkesin içinde "sen gelin değil misin baksana" dedi
Valla bende "gelinsem köle miyim bakmıyorum" dedim.
Kalktı kocam baktı kapıyaa ohh canıma değsin.
Azıcık dişini göstermezsen tepene binerler vallah,
günaydın cnmmmmmm nasln.
Listedeki bilgini okudunmu hiç çok güzl
peki 2dilim olsun:)nasılsa akşama kadar ekmek yok:)
ama akşam 1dilimden fazla ekmek yok,valla karışmam:)
yaa bişey diyim mi bence vücudumuz düzenli olarak beslendiğinde,zaten daha sağlıklı oluyoruz ve yağlarda o şekilde atılıyor..
şahsen 3-4 ay denedim bu programı..istediğim kiloya çoktan inmeme rağmen,sırf sağlıklı beslendiğim için kopamadım..
Ama baktım yüzüm kaşık kadar oldu,bıraktım...hergün yeşillik,meyve,tahıl.sebze,köfte,tavuk.kuruyemiş,ohoo bide üstüne üstlük zayıflıyoruz:)
öyle canım ben dişimi gösterdim 1 senenin sonunda 2 sene görüşmedik sonranasıl geçti cnm dün gece korktunmu
sağol canım benim hoş geldn
bas annem bas böğerüne. bak gönlümüzden fışkıran sarı yıldızları kaptın. bu topike ilgini gösteriyor
birini bana yollasana adres.... viriyim hemen yani
inşallah cnm benim inşallahhhhhhhhhhhhh.
bi acayip oluyolar gerçekten.
bana kaynanam her zaman sen bu evin kzısın der.
ama söz konusu ev işi olunca "başaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkk şunu yap başaaaaaakkkkkk bunu yap"
oturyoruz mesela. kapı çalıyor kapıya bendan daha çok yakın olanlar varken herkes bana bakıyo.
kocam bile dün gece herkesin içinde "sen gelin değil misin baksana" dedi
valla bende "gelinsem köle miyim bakmıyorum" dedim.
kalktı kocam baktı kapıyaa ohh canıma değsin.
azıcık dişini göstermezsen tepene binerler vallah,
yaww karacal nolur yaa enazından bi sütyen tak kız
tüfekhaneye mi gittingünaydınnn kızlarrr bugun cokkk mutluyum ve umutluyummmmdün gece annemlerde kaldım annemle konuyoruz bu ay diyo icine öyle doguyo hamilesin gibi geliyo diyo bana iki kız kardesimde rüyada görmüşler beni bebekle bende gecen gördüm rüyamda br erkek bebegi ama pembe battaniyeye sarılmış nedense anlamadım benim kayınpederim 3çüz oldugu icin ikizim olucak herhalde kardesimde dalga geciyo pop olucaktır sonra yatarken tüfekhaneye gittim peceteme cok az kahvemsi acızık kırmızı akıntı gibi birsey geldi ama daha 5günüm var adetime dedim adetmi oluyorum diye düsündüm üzüldüm bugun geldim arastırdım tutunma kanamasıymıs 5gün önceden oluyomus sizinde fikrinizi almak istedim canlarım bilmiyorum ama banada sanki hamileymişim gibi geliyo bazenn ayyy insallahh
1. sayfada cnm BU DA BİZİM LİSTEMİZ yaıyor cnm görmedin miiyiyim tatlım sen nasılsınnnn
iyiyim canım sen nasılsınnn? nerdeki listedee 1. sayfadaki listede bişey göremedim ama :44:
sen de şu karının üstüne bi ceket hırka mırka bişi at.yaww karacal nolur yaa enazından bi sütyen tak kız
cnm 1. sayfadaokumadım canım yaa,bi güncellesene,geçmiş çok birikmiş oluyo,genelde son yazdığım mesajın olduğu sayfayı okuyorum,kusura bakmayın nolur?
dolunaycım benim listemde sabah 2,öğlen 3,akşam 3 ve akşamdan iki saat sonra bir dilim ekmek(tercihen kepek ve dilim ufak olmak kaydıyla)vardı tabi et veya yumurta süt,yoğurt ağırlıklı beslenerek,sebzeyle dengeleyerek ayda iki kilo vermiştim ve daha fazlasını uygun görmemişti dr um,zaten bi süre bırakınca da ayda bi kilo vermeye devam etmiştim canım.
sen de baya bi diş varmış demekki.öyle canım ben dişimi gösterdim 1 senenin sonunda 2 sene görüşmedik sonraiyi yapıyosun dişini göstermezse tepene çıkıyolar
şimdi gayet iyiler benleeçünkü bişi diyemiyolarrr
1. sayfada cnm BU DA BİZİM LİSTEMİZ yaıyor cnm görmedin mi
iyiym canım bende sağolSIN tek başıma kahvaltı yapmaya çalışıyorummmiyiyim tatlım sen nasılsınnnn
senin allah iyiliğini versin emi..kız boş ver... burda değil ama normalde onun ipleri sürekli sallanıyor
kocan mı yanında cnm anlamadmgördüm canım. yanlış anlama oldu azcıkkkk. kocam benimle uğraşıyoda yazılanları tam okumadan yorum yazdım bana yazmamışın
iyiym canım bende sağolSIN tek başıma kahvaltı yapmaya çalışıyorummm
tost yaptım bariii onu yiyim
kızlar hadi toplanın bana kahvaltıya gelinnnn
ayol o nasıl bir avatardır:)bide sallanırlarken düşünemiyorum
iyiym canım bende sağolSIN tek başıma kahvaltı yapmaya çalışıyorummm
tost yaptım bariii onu yiyim
kızlar hadi toplanın bana kahvaltıya gelinnnn
arkamdaki kırmızı evde oturuyonuz deme dur keki çırpayım geliyom
kuzum hoş geldin safalar getirdn.günaydın kızlar ben de geliyorum aranızaa izin varmı :26:
benim de bi topik var bu konuda ama topikimdeki hatunlar çalışıyorlar arada uğrayıp kayboluyolar
bende çalışıyorum ama pc başında oldukça vakit geçiriyorum laf muhabbet lazım
baktım burası sıcak göründü bıcır bıcır herkes tam ağzıma layık yanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?