Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

gel gel yanıma sığış gel sıkış bende çalışıyorum ama burdan da ayrılamıyorum zaten ayrılıp başka yere gittin mi uyarı alıyon söyleyim bir şıkıdım hatun var laf aramızda basakkss o kurcalıyor...

hoşşşgeldinnn canımmmm ni demek ni demek izin aaaa bak kızlar kalktı sana yer bile verdiler hadi otur keyfine bakkk

başakçımmm iznin olursa işlerime dönem ben:)
yine gelirin ama zaten hasretinize dayanamam

heeeeee erenayım gelirse ona yazdığım menüyü gösterirsin tamam mı?

hadi üptümmmm hepinizi.....
size iyi sohbetler.....

SON DAKİKA!
Kızlar arada bir t.k.b tarafından "son dakika haberi" adı altında topikte olan son gelişmeler size bildiriliyor.
Lütfen sizinde t.k.b den istekleriniz önerileriniz ve şikayetleriniz olursa lütfen çekinmeyiniz.
t.k.b çok cana yakın bir kuruluştur...
saygılar T.K.B

ok baby gösteririm

hoşgeldin canımmmm

başakcım,listen çok hoş olmuş canım,ellerine sağlık,baya da kalabalıksınız,inşallah o kalabalık liste hamile listesiyle değişir en kısa zamanda.
bu arada benim de üç kimyasal gebeliğim oldu,bilgilerine arz edeyim
ya ben tkb yi anlamadım desem acaba güler misiniz?

gell bacım atarız bişecikler 3 vakte kadar kuş börtü böcük hepsini sayarımmmmm

çok severim ben fal baktırmayı. kayınvalidem çok güzel bakar haftada 2-3 baktırırım. bide bi arkadaşım bakıyo onada baktırıyom hep

tabii ki gülmeyiz kuzum. dün çıktı bu t.k.b
Topik Kurulu Başkanı
bazıkişiler listeden silindi falan bazı olaylar oldu. onları bildiriyor t.k.b
ayrıca "bayağı kalabalık olmuşsunuz" demene kırıldım. kalabalık olduk demeni beklerdim

pinaaaaarrrrrrrrr yavruuuuuuuummmmmmm kuzzuuuuuuuuuuuuummmmmm
lülülülüülülülülülüülülülülülülüüllülülüülül
nereye gittin kız haber vermeden cazgır karıııııı

evet evet farkındayım şeker hoşbuldum bu arada baş köşe için de tşk ederim ben oturdum mu kalkmam ama bilesin

şaka bi yana pek bi hızlısınız gerçekten benim topik kasımda açıldı 160 larda filan uyuyoruz bi halen

bu arada kendimi tanıtayım ismim neşe 25 yaşındayım 14 aylık evlilik maceram var ve halen devam etmekte

yeni yeni velet çalışmaları yapmaya başladık ilk denememiz kasım ayındaydı olumsuz sonuçlandı kırmzı kartı fena gördük

hemde hiç gecikmeyen reglim 3-4 gün gecikmesine rağmen bu ay nasıl sonuçlanacak bakalım son hızla çalışıyoruz sabahlar olmuyor

çok severim ben fal baktırmayı. kayınvalidem çok güzel bakar haftada 2-3 baktırırım. bide bi arkadaşım bakıyo onada baktırıyom hep

bende bende hem kahveyide çok severimmm
aa BAŞAKKK kahve iç kıss uykun açılır belkimmmm
ama bana burda kimse fal bakmıyorr

bende bende hem kahveyide çok severimmm
aa BAŞAKKK kahve iç kıss uykun açılır belkimmmm
ama bana burda kimse fal bakmıyorr
sağol bebeşim ama kimse fal bakmıyor mu yaaaaaaa.
birinizi t.k.b fal bakma kursuna göndercek haberiniz olsun
canım ya nedense öyle oluyor. benim de hiç gecikmeyen adetim bebek düşünmeye başladıktan sonra teklemeye başladı. psikolojikmdr nedir anlamadım.
baş köşeden kalkmaman sorun diil cnm 3gün misafirsin doya doya otur.

Son düzenleme:

hehehehe uyarı için teşekkürler canım kulaklarımı çekmesinler sonra

hoşşşgeldinnn canımmmm ni demek ni demek izin aaaa bak kızlar kalktı sana yer bile verdiler hadi otur keyfine bakkk

oy oy oy saolun varolun

hoşgeldin canımmmm

hoşbuldummm çok tatlısınız tam adım gibi neşe dolu burasııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…