Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kuzum özür dilerim,seni kırmak istemezdim ama bu topicde sen ve erenaydan başka kimse selamıma bile cevap vermediğinden kendim topic ahalisi hissedemedim sanırım.

sanırım öyle psikolojik diye düşündüm bende o yüzden takılmıyorum artık bebiş fikrine hayatıma olduğum şekilde devam ediyorum

yemek içmem sporum uykum herşeyin ilk haliyle gelirse sürpriz yapar bize ona endeksli yaşamıyoruz şu anda eşim de ben de

tamammm kızlar bu kız ayılmış belli başladı sataşmaya

ilahi çok güldüm

bende isterim kahve çok severim işyerinde çaycımız yapıyo ama sizinkinin tadınada bakmak isterim, kızlar tam aradığım topik çok şekersiniz hepinizde, hadi tanışalım bende bebek çalışmalarını devam ettiriyorum 2 gün gecikmeli geldiler eşim ve benim hevesimiz kursamızda kaldı ama bu ara yımırtlama günlerindeyim gıdaklıyorumm anlıcanız durmak yok yola devammm

hoşgeldin tatlımmmm..
gel sanada hemen yapayım
hıımm hadi bakem sen kahveyi akşam halvetten 1 2 saat önce kocişine içir tatlımmm süpermenleri canlandırıyomuş
ben öyle yaptım buay bakalım benim bat dündü gelen yok gerçi geçen ay erken oldum ama buay normal olur belkim yarınıda beklicem perşembede test yapcam gelmezse tabiiii kırmızılarrr
sen bol bol çalış canım bugünlerdeee durmaaa

slmmm kızlar nasılsınızzzz nasıl gidiyorrrrrrrrrrr

ayh hadi inşallah kız gelmesinde test yap çalışmamızın karşılığını görürüz inşallah be kuzum bi hamile kalıyım varya şükürler edecem Allahım tüm isteyenlere nasip et banada

ayh hadi inşallah kız gelmesinde test yap çalışmamızın karşılığını görürüz inşallah be kuzum bi hamile kalıyım varya şükürler edecem Allahım tüm isteyenlere nasip et banada

inşallah canım hem kırmızılar gelmez hem hamiş olayım hemde sağlıklı olsun bu sefer doğrup kucağımda göreyimmmmm
hemdeee tüm isteyenlere en kısa zamanda nasip etsin rabbimmm canımmm
iyi çalış ama haaaaa yumurtlama zamanı 3 gün üst üste

kafama cok takıldı kuzum ya hala arastırıyorum burdan senden baska kimse cevap vermeyince bende baska topige baktım öyle ne kızıyon hemen valla burda senin kadar kimse cazgır olamazzzz seninle boy ölcüsemem bileee

pınargrkn

:amin: :amin. :amin: :amin: :amin:

saol bitanemmm insallah hepimiz bu sekilde oluruz allahım anne olmayı bütün isteyen şu topikteki herkese yasat yarrabbimmm :AMİN::AMİN::AMİN:

pinargrkn, canım perşembe test yapacak olan senmiydinnn? batın ne zamandı belirtin falan var mı ay çok soru sordummm

hhehehee evet 11. günü yaptık 13 ve 14. günler bu hafta çok yoğun geçecek inşallah Allahım tutar kız hadi hayırlısı,sen ne kadardır evlisin benim 1,5 yıl oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…