Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

tamammm kızlar bu kız ayılmış belli başladı sataşmaya
evet sataşmaya çalışıyorum ki ayılayım ayollllll

kuzum özür dilerim,seni kırmak istemezdim ama bu topicde sen ve erenaydan başka kimse selamıma bile cevap vermediğinden kendim topic ahalisi hissedemedim sanırım.
sen fazla gelmiyon ya annem o yüzden kızlar seni bilemiyolar. ama bu listeye isminle renk verdiysen demkki senin de topikin demektir.

bebeke endeksli yaşamyışınıza sevndm cnm. en doğrusu bu

ayy benii göndersinnn t.k.b. canımm kendi kendime kahve yapar falımada bakarım
ööle oturupta kendi falına bakmak yok hatun bütün topikin falına bakcan

hoş geldin kzum. bende bu ara gıdaklıyorum sanırım ama ilgilenen yok maaleseffffff

slmmm kızlar nasılsınızzzz nasıl gidiyorrrrrrrrrrr
slm hatuncum nasılsın yaa. senin geçen günki misafirler kimdi yatılımıydı
kafama cok takıldı kuzum ya hala arastırıyorum burdan senden baska kimse cevap vermeyince bende baska topige baktım öyle ne kızıyon hemen valla burda senin kadar kimse cazgır olamazzzz seninle boy ölcüsemem bileee
vaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyy erenayıııııııııınnnnnnnn yerini almşsın çoktan maaşallah . çenenle erenayı aratmıyorsunn!
ama cazgırlıkta erenayı geçen olamaz bu topikte

selam kızlar...

öğle tatilindne sonra görüşürük,hepinize afiyet bal şeker olsun......:)

geçmiş olsun yetercim..bol meyve ye canım,bünyeni kuvvetlendirki pis mikyoplaya diren canım..inşallah hasta olmassın:)

canım grip olcakmış gibi yorgun hsediyorumm

Son düzenleme:
pinargrkn, canım perşembe test yapacak olan senmiydinnn? batın ne zamandı belirtin falan var mı ay çok soru sordummm

canım benim reglim persembe günü dün gece cok az silerken peceteme kahvemsi kırmızı akıntı gibi birsey geldi daha önce hiç erken olmamıstım birde hafta sonu akıntılarım vardı reglime yakın akıntım olmaz normalde bu ay baş dönmesi falan yasadım bakalım bekliyorum dünkü gelen kahve rengi akıntımı arastırıyorum yerlesme kanaması diyolar ve suan hic brsey yok regli olucam dedim herhalde bugun hic tık yok yani valla bilmiyorumm tatlımmm persembeye kadar beklesemm test yapmasmmı acaba?:44::44::44:

Evimi süpürdüm sildim, çamaşırlarımı serdim makinaya yenilerini attım kocayı işe yolladım ve geldimmm

hayırlısı olsun inşalah canım. eğer adet günün bir kaç gün geçtiyse yap ama geçmediyse geçene kadar bekle bence. ama kan testi yaptırcaksan ona bişey diyemem. idrarda bazen erken olunca çıkmıyo.

selam kızlar nasılsınız...ya bu aralar her kez rüya görüyo hayırlara cıkar inş...bende gecen rüyamda bebişim olmuş gördüm onu emziriyodum beşigine yatırıyodum cok güzeldi ya hic uyanmak istemedim...dün gecede rüyamda birsürü hamilelik testi yapıyorum hep cift cizgi cıkıyo cok seviniyorum...rabbim hayırlara cıkarır inş...bakalım bu ay ilk hamişimiz kim olcak...

hhehehee evet 11. günü yaptık 13 ve 14. günler bu hafta çok yoğun geçecek inşallah Allahım tutar kız hadi hayırlısı,sen ne kadardır evlisin benim 1,5 yıl oldu

hadi kolay gele canımmmm
biz 3 yılı devirdik canım evliliktee
bide bebişimiz gelirse tam süper olacakkkk
inş. tutar canım kahveyi unutma yap kocişine

pınar yaaaaaa test yapda rahatlıyak kızzzzz çatladım burdaaaaa:18::18::18:
acaba hediyeler gitcek mi krdi çekicek miyim meraktan öldüm.
eğer ööle bişi varsa bankayı arayım:102:

hayırlısı olsun canım. geçen akşam bende bir rüya gördüm kuzenim hamile kızım olcak diyodu (daha çok yeni cinsiyeti belli değil) sonra bana sordu senin nasıl gidiyo diye bende 6 haftayı geçtik çok şükür dedim. sabah kalktım aynen böyleyim Ama boşuna sevinmişim yumurtalarım bile büyümemiş bu ay

hadi hayırlısı olsun tatlımmm
gel kısss perşembe olmazsak birlikte test yapalım ne dersinnn
ama kahve akıntın varsa bencede yerleşme olabilir çünkü hep öyle duydum ben
bendede akıntı var bikaçgündür ama normalde takip etmezdim normalmi bilmem
ayy bbeklemek ne zor dimi

Kızlar topikimizin ilk hamişine biliyorsunuz ki bir takım hediyelermiz var. Güncellemek istedim:

Hastahane masraflarını karşılıyoruz,

bebişine 2 çift çorap,
2 adet zıbın,
1 çift bebek telsizi,
gerekirse eğer manuel süt pompası
bebek banyo seti
bebek cıp cıp yaparken canı sıkılmasın diye bilumum banyo oyuncakları
1 pakette en kalitelisinden bebek bezi
bi de minik yeni doğmş bebek beşiği alıyoruz
Ayrıca
http://www.kadinlarkulubu.com/aylara-gore-genel-paylasim-f510/anne sütünü bıraktıktan sonra ilk 1 yıl boyunca tüm mama masrafı da bizden!
Bir de bunların yanında mız mız, stresli, heyecanlı, sabırsız hatunlarımızın kahrını çektiği için bu bebişin mimarı olan babaya araba hediyemiz var.

bende beklemekten yanayım ama sanki birsey beni dürtüyo git test al diye bu zamana kadar 1kere test yaptım bakalım cok korkuyorumm aslında test yapmaya hayal kırıklıgına ugramaya tek çzgiyi görmeye:18::18::18:sanki kasıklarımda agrı var hep degil ama ara sıra oluyo gögüslerim siş feci dokunamıyorum bile bugun birde sol bacagımda kasılma oluyo neden bilmiyorumm:44::44::44:

inş canım senin rüyanda hayırlara cıksın inş... evet ya rüyamdaki sevincim uyandıgımda yüzüme yansımıştı ama insan sonra üzülüyo...canım ya üzülme lütfen inş bu ay bir mucize olur ve bebişin sürpriz yapar ama olmassada bidaki ay gelir inş bebişin...

pınar yaaaaaa test yapda rahatlıyak kızzzzz çatladım burdaaaaa:18::18::18:
acaba hediyeler gitcek mi krdi çekicek miyim meraktan öldüm.
eğer ööle bişi varsa bankayı arayım:102:
sen bankayı aramana gerek yok kuzum biz insallah yesil33 aynı gün yani persembe günü yapıcaz test ikimizde görücez çif çizgiyi paylasırız biz aramızda demi
evet canım ya beklemek beni cok sıkıyo icimde kötü bir his var bir heyecan var cok karmakarısıgım bu sefer cok umutluyum ama insallah persembe günü ikimizde sabah yapmış çift cizgiyi görmüş ve burda paylasıyo havalarda ucuyo oluruz kuzumm aminn

hediyeleri ben kapıcammm benim onlarrr benimmmmmmmm

canım benim inşallah hamilesindir inanki kalben çok dua ediyorum senin ve topikteki diğer kızlar için. bence bekle o zaman eğer perşembe de gelmezse o zaman yaparsın. ben ağustos ayından beri test yapmayı bıraktım hüsrana uğramaktan çok korkuyorum. geçen ay 5 gün gecikti evde test olmasına rağmen yapmadım. eğer evinde derece varsa yarın sabah 7-8 arası ateşini ölçsene 37 ye yakınsa var bişeyler diye biliyorum :)

inşallah tatlım. hepimiz için hayırlısı olsun, ama bir an önce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…