- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 44
aaaa geçmiş olsun canım aman bişi olmasında size sen tekirdağdamı oturuyon beya benim bi sevgilim vardı tekirdağlı ama ankarada astsby dı bazen trakyalılar gibi konuş derdim konuşurdu çok hoşuma giderdi beya.
sağol tatlm evet önemli olan içindeki mutluluk. artık derte tmiyorum. sadece börülcenin şu koltukları çıksa rahatlıycam
kıs sen ne zaman doğurcan oğluşunuiçindemi saklıycan anlamadımki
belinay kuzum sen niye o saatte kalkıyon:26::26:
dün gece bizde hissettik. belkim sabahta olmşur
Allah korusun beyaaa geçmiş olsun
nedenini bilmiom patoloji çıkmış birazdan almaya gidicem ağustosta kaybettim yeni çıktı sonucu....5.5 aylıktı gelişimi yavaştı...bakalım patolojide ne cıkmış...:18::18:hııı bide 3 lü testte nöral tüp defekti çıkmıştı...
ben hamileyken eşimle hiç gitmedim sorun cıktıgında amniyosentez olacagım zaman beraber gittik ilk ozaman gördü bebişi...ii fikir aslında beraber gitmekte fayda var...ben oda muayene olsun istiom...içim rahat eder en azından....doğal yolla gebe kaldım ben cnmm...süsleniom kuzucumm yapıom hepsini...bakalım adet bitti sanırım bugün bıcı bıcı yapar süslenirim yine...
molalarda gelinmiyo vallla bi gelince kalıyosun
ne kızıyon yaa temeeem yapceeeemaaa üstüme gelmeee ağlayım baaak üf yaa taşınma telaşındanda nasıl yapcem ne zaman başlayacam bilemediim :26: sende ibraam saraçoğlunun tarifi gibimmi yapmayı düşünüyon ilkinde 7.günmğ ne başlanıyo diyodu sankim :26::44:
evet bidaha hergün gelmeyecem madem yıldızlarımı sarartı
valla herşey olacağına varır biz kendimizi boşuna yıpratıyoruz nasıl olacak diye
haklısın canım ama düşünmemekte elde diil naapayım 2 yıl oturcaz sonuçta o evdee :26::18: neyse ben 2 dakkada mercimek çorbamı yaptım koydum ocağa gidiyim yaş pastamın kekinide çırpamda koyam fırınada gelem bekleyin beniii
canım hazır pandispanya alsaydın hiç uğraşmazdın vala
sevinç alemsin kız vala
pen sevmiyom onları yaa kuru oluyo onlar benim kekim yumuşacık mis gibim oluyo kolay yapmasıda niye alıyımki kendim yapmak varken kim bilir neler katıyolar içine onlar yaparkeencanım hazır pandispanya alsaydın hiç uğraşmazdın vala
dimi yaa kendim yapabiliyoken niye alayııımaa bengisuya hakarettir o becerikli hatun hazır kekmi alır
moddddd nasılsın bacımm
erenay gelmiş
bittimi temizlik şubatta yaz temizliği yapan karııı
:18::18: cok korktummmm basakla ugradmasam naparim bennnkıs sevinçç nisandaki bahar temizliğine yaz temizliği diye bizi kandırıyonda benim şubattaki yaz temizliğime niye taktınn kısss
-bide senin oğlunda benim oğlum aynı yaşta olcekmişti demekki,benim yyavrumda yaşamış olsaydı bu eylülde 1. sınıfa başlıcaktııı
-ayrıca kankama sataşıp durma sahipsiz değil bak ona göre...
ona sataşan karşısında beni bulurrr
bakma bööle sakin kibar güzel efendi hanımhanımcık durduğuma tersim pistir ona göreeee
kızım kadın ancak ev karısı oldu çalışıyodu o evi yokken ,kaynana evde iş yapıyodu,yeni öğreniyo ev hanımlığı mesleğini
naapsın masumcuk kankammm aaa
dedikodusunu yapanı döverim heee(benim yaptıklarım sayılmaz ...)
neyse kıslar ben kaçıyommm
hemen yazayımm
yatak odam bitti bi süpürüp silcem o kadar
salonuma geçtimmm
aslında evim temiz ama içim rahat etmiyor tozunu alıyomm ondan çabucak bitiyor işimmm
bi halılarım yıkanacak iş bu aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?