hediyeleri ben kapıcammm benim onlarrr benimmmmmmmm
kızlar ben öglen yemegine gdiyorumhepnizi cok özlücem hepinizi görüsürüzz
yeşill senin durumun ne annem
kızlarm ben geldım
guatrm cıktı yumurtalarım catlamms pko mu ne ovarmıs cook kotuyum ve hala kocam eve gelmedı
sen bankayı aramana gerek yok kuzum biz insallah yesil33 aynı gün yani persembe günü yapıcaz test ikimizde görücez çif çizgiyi paylasırız biz aramızda demi
evet canım ya beklemek beni cok sıkıyo icimde kötü bir his var bir heyecan var cok karmakarısıgım bu sefer cok umutluyum ama insallah persembe günü ikimizde sabah yapmış çift cizgiyi görmüş ve burda paylasıyo havalarda ucuyo oluruz kuzumm aminn
hediyeleri ben kapıcammm benim onlarrr benimmmmmmmm
kızlarm ben geldım
guatrm cıktı yumurtalarım catlamms pko mu ne ovarmıs cook kotuyum ve hala kocam eve gelmedı
sen doktora mı gittin kuzum ah kıyamam. kızın bjurda haline bak adamın k.çında bile değil.kızlarm ben geldım
ohh aferim paylaşımcı hatunlarım. ayrı ayrı hediyeler istemiyorsunuz mersicanım valla korku içinde bekliyorum :18:
geçen ay 26 günde geldiydi şimdi erken gelmedi ben yarınıda beklicem inş. gelmezde
perşembe pınarla birlikte test yaparız çift çizgiyi görür hediyeleri bölüşürüzz
sen doktora mı gittin kuzum ah kıyamam. kızın bjurda haline bak adamın k.çında bile değil.
akşam gelince tavır yap sonucu da söyleme. hak etmiyorsun sen de.
bu ne kinmiş bee. sanki düşmanı karşısındaki.
ohh aferim paylaşımcı hatunlarım. ayrı ayrı hediyeler istemiyorsunuz mersi
senin pko lu olduğunju doktor mu söyledi. ne dedi.ablam aradı haber verdı gecmıs olsun yazdı gec gelırım yazmıss ben ne haldeyım o neyın derdınde cook kotuyum konusamyrm bıle babamda anlamıs gelıp alcam senı dıyo ama gtmek ıstemyrm ne yapacam bılmyrmmm bıde guatr cıktııı yumutam catlamyo hangı bırın drdıne yanayımmm
senin pko lu olduğunju doktor mu söyledi. ne dedi.
bana bişi demedi ama bende pkolu olduğumdan şüpeliyim.
babanlar gel di mi ki
canım üzülme cok gecmiş olsun bendede troit cıktı hapa basladım bütün organları troit etki edyomus hapa basladım bende doktorum dediki bu hapla hamile kalırsın iste dedi o gecince prolaktinim yüksekti benmde hepsi gecicek dedi üzülme olurmu morale ihtiyacımız var ama kendimizi yıpratıyoruz sadece herseye care var allah daha kötü kader vermesin kuzumkızlarm ben geldım
afiyet bal şeker olsun
evet kuzum birlikte yapıcaz insallah çiftti görücezzcanım valla korku içinde bekliyorum :18:
geçen ay 26 günde geldiydi şimdi erken gelmedi ben yarınıda beklicem inş. gelmezde
perşembe pınarla birlikte test yaparız çift çizgiyi görür hediyeleri bölüşürüzz
aynen canım bende öyle korku içindeyim bu 2 günde öyle geçecek ne olduğumu anlayana kadar herşeyin hayırlısı olsun hakkımızda inşallh
bende heran adet olmuş gibi koşuyom wc yeee ayyy
sana afiyet olsun canımm görüşürüzz
git bence seni düşünmeyen bi adamımı beklicen. çok istiyorsan gelsin alsın senikanda cıktı canım yumutalarım catlamıyomus dedı ultrasyona gırecem cuma gunu babam aradı telde dedı bıze gıt dedı anladı kavgalı olduugmuz ablam yanımda suanda benı tesellı etmeye calsıyo gıtsemı... kalsım mı bılemedım
canım üzülme cok gecmiş olsun bendede troit cıktı hapa basladım bütün organları troit etki edyomus hapa basladım bende doktorum dediki bu hapla hamile kalırsın iste dedi o gecince prolaktinim yüksekti benmde hepsi gecicek dedi üzülme olurmu morale ihtiyacımız var ama kendimizi yıpratıyoruz sadece herseye care var allah daha kötü kader vermesin kuzum
evet kuzum birlikte yapıcaz insallah çiftti görücezz
saol bitanem yedim geldim kostum hemenbende senin gibi gidip gidip bakıyom ama birsey yok bakalımm hayırlısı olsun hakkımızda allah saglıklı evlatlar versin
batın ne vakitti kuzumkıslarrrrr ben hala hastalanmadım...lavaboya taşınıcam az kaldı...kontrol edip duruyorum oldummu acep diyee....haırlısı olsun hakkımızda....
batın ne vakitti kuzum
13 aralık başağımmmmmmmmm bugünnn...:18:
canım akasama bir test yap bizide merakta bırakmainsallah hamilesinidirrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?