Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızlarm ben geldım
guatrm cıktı yumurtalarım catlamms pko mu ne ovarmıs cook kotuyum ve hala kocam eve gelmedı

yeşill senin durumun ne annem

canım valla korku içinde bekliyorum :18:
geçen ay 26 günde geldiydi şimdi erken gelmedi ben yarınıda beklicem inş. gelmezde
perşembe pınarla birlikte test yaparız çift çizgiyi görür hediyeleri bölüşürüzz

kızlarm ben geldım
guatrm cıktı yumurtalarım catlamms pko mu ne ovarmıs cook kotuyum ve hala kocam eve gelmedı

ahh canımm geçmiş olsun. o pko illetinden bende de var malesef yumurtalarımı ne büyütüyo ne çatlatıyo

aynen canım bende öyle korku içindeyim bu 2 günde öyle geçecek ne olduğumu anlayana kadar herşeyin hayırlısı olsun hakkımızda inşallh
bende heran adet olmuş gibi koşuyom wc yeee ayyy
sana afiyet olsun canımm görüşürüzz

kızlarm ben geldım

hoşgeldin canım ama üzüldüm şimdi
guatr da engel olurmuş hamiş kalmaya canım ama ilaçla idare edersin
soğan kürü mü ne varmış pko ya iyi geliyomuş onu araştır yap tatlım
üzülme hepsinin bi çaresi var yumurtaların içinde hayıt hapı kullanırsın hemencik çatlarlar
kocişinde gelir merak etmeee

kızlar sogolun sogan kurune baslayacam
ama su guatr ne yapacam bılmyrm yumurtalarm catlamıyormuss offffff yaa

kızlarm ben geldım
sen doktora mı gittin kuzum ah kıyamam. kızın bjurda haline bak adamın k.çında bile değil.
akşam gelince tavır yap sonucu da söyleme. hak etmiyorsun sen de.
bu ne kinmiş bee. sanki düşmanı karşısındaki.
ohh aferim paylaşımcı hatunlarım. ayrı ayrı hediyeler istemiyorsunuz mersi

ablam aradı haber verdı gecmıs olsun yazdı gec gelırım yazmıss ben ne haldeyım o neyın derdınde cook kotuyum konusamyrm bıle babamda anlamıs gelıp alcam senı dıyo ama gtmek ıstemyrm ne yapacam bılmyrmmm bıde guatr cıktııı yumutam catlamyo hangı bırın drdıne yanayımmm

senin pko lu olduğunju doktor mu söyledi. ne dedi.
bana bişi demedi ama bende pkolu olduğumdan şüpeliyim.
babanlar gel di mi ki

senin pko lu olduğunju doktor mu söyledi. ne dedi.
bana bişi demedi ama bende pkolu olduğumdan şüpeliyim.
babanlar gel di mi ki

kanda cıktı canım yumutalarım catlamıyomus dedı ultrasyona gırecem cuma gunu babam aradı telde dedı bıze gıt dedı anladı kavgalı olduugmuz ablam yanımda suanda benı tesellı etmeye calsıyo gıtsemı... kalsım mı bılemedım

kızlarm ben geldım
canım üzülme cok gecmiş olsun bendede troit cıktı hapa basladım bütün organları troit etki edyomus hapa basladım bende doktorum dediki bu hapla hamile kalırsın iste dedi o gecince prolaktinim yüksekti benmde hepsi gecicek dedi üzülme olurmu morale ihtiyacımız var ama kendimizi yıpratıyoruz sadece herseye care var allah daha kötü kader vermesin kuzum
afiyet bal şeker olsun

evet kuzum birlikte yapıcaz insallah çiftti görücezz

saol bitanem yedim geldim kostum hemenbende senin gibi gidip gidip bakıyom ama birsey yok bakalımm hayırlısı olsun hakkımızda allah saglıklı evlatlar versin

git bence seni düşünmeyen bi adamımı beklicen. çok istiyorsan gelsin alsın seni

kıslarrrrr ben hala hastalanmadım...lavaboya taşınıcam az kaldı...kontrol edip duruyorum oldummu acep diyee....haırlısı olsun hakkımızda....

canım akasama bir test yap bizide merakta bırakmainsallah hamilesinidirrr

inşallah canlarım benimmmm...yapcam akşama kadar bişi olmazsa...sizede yarın haber veririm artık...umaarım iyi haberlerle gelirimmmm...şimdi işe dönmem lazım...uğrarım yineeee....size ii sohbetlerr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…