evet ööle didim . doktor halvete girebilirsiniz veya yasak gibi bişi demedi. bende sormayı unuttum . kocam hep sormamı bekledi. baktıki ben unutuyom dayanamadı artıksor sor mutlaka,3 aydır halvetemi girebilirmiyik diyemi sorucan ne demişsin anlamadım yaahalvet yasakmı niye size tehlikeli bir durum yoksa girebilirsiniz..hıh senin tilotun benim tilotum önünde diz çöker..hadi sana kolay gelsin bende çimmeye gidiyom zaten...
niye hayal ediyon kuzucum sende yap bak gör nası oluyo. kaynanaderdin yoksa evde yapabilirsindur hayal ediyim bir bekle anam ettim hayali canım geçmişe bakamadım bu aralar canım sıkkın kafam dumanlıda
karı bizimle göerüşebilmek için zırt zırt kaynanasına gidiyo yazıkkızlarrr merhabaa nasılsınızz?benim otopsi sonucunu aldım bebek beyin kanaması geçirmiş ya anne karnında yada doğum sırasında dedi dr.ama dosyan gelsin iice bi inceleyelim toplantıyapar konusuruz dedi...hafta içi arıcaklar gidecem ararlarsa tabidiom bi 9 ay sonra ararlar kucagımda bebekle giderim artık öpüyom hepinizi evime gidiom ben
totona batmasın taşlarıayyyyyyyyyyy deli karıya bakben öle her tilotu giymem
hele başkasınınkini aslaaa
özellikle dantelli olacaktaşlı felan
kudurdu o hadiş karı resmen kudurduaha bu moddaaa
hergün halvette
belkim biz nişamlıyken gidik nolcak şimdikhalvete girdiğiniz tarihhhhhhh
beğeniyom
kardeşiminkide aynı
bu arada farkettim seçtiğin resim sayısıda 8
benim birde o var evlendikten 7 sene sonra girince insan unutmuyor
totona batmasın taşları
evde tilotla gezersen sende hergün halvette olursun. ama sende selülit vardır
belkim biz nişamlıyken gidik nolcak şimdik
totona batmasın taşları
evde tilotla gezersen sende hergün halvette olursun. ama sende selülit vardır
belkim biz nişamlıyken gidik nolcak şimdik
ne bileyim kimse gelmiyo ben gidiyorum diyince beni beğenmiyon diye düşündüm
:76::76: aa başak karısı gelmiş ne işler yaptın kız
dilini koparırım seninevi süpürdüm toz aldım mutfağı topladım yerleri sildim halımı balkondan düşürdüm geldimmmm karnım zil çaldı yemek yiyom
şaka yaptım canım azıcık senle uğraşayım dedim
biz hepisinide baz alıp kutlayalım en iyisi
yok kız senle yazıştık başkada kimsecikler yok dimek istedim datlım
nazo sen kaçmayımı düğünümü halvetimi baz alcan şimdik
kız başak benim adanada düğünüm oldu 2 gün sonra k.maraşta düğünüm oldu bu düğünde nikahım kıyıldı
2 gün sonra mevlüt yaptılar 3 defa gelinlik giydim
ama 08.08 halvet k. maraştaki düğün ve nikah tarihim
oldumu aydınlandınmı karı
heeeee 3 defa kutlamış olursunuz başakta çatlar patlar
yıkamaya verecem zaten
ablam yıkıyordu önceden ben suya girmiyodum üşütmiyim diye ama ablamında halıları yıkıyınca kurutacak yeri yok şimdiki oturduğu yerde
aslında arkadaşlarda yıkayalım kapının önünde verme yıkatmaya diyorlar ama ben kenardan bakıpta onlar benim halılarımı yıkayacaklar içim el vermiyor.. yıkatmaya verecem bende
senle aynı tarihte düğünü olan kardeşiminde iki kere düğünü oldu biri memlekette biride 6 ay sonra almanyada
4 kez kaçma+nikah+düğün+halvet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?