Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

evet ööle didim . doktor halvete girebilirsiniz veya yasak gibi bişi demedi. bende sormayı unuttum . kocam hep sormamı bekledi. baktıki ben unutuyom dayanamadı artıkçimerken banyoyu temiz tut tilotunu etrafa atmaaa
dur hayal ediyim bir bekle anam ettim hayalicanım geçmişe bakamadım bu aralar canım sıkkın kafam dumanlıda
niye hayal ediyon kuzucum sende yap bak gör nası oluyo. kaynanaderdin yoksa evde yapabilirsin
karı bizimle göerüşebilmek için zırt zırt kaynanasına gidiyo yazık

ayyyyyyyyyyy deli karıya bak ben öle her tilotu giymem
hele başkasınınkini aslaaa
özellikle dantelli olacak taşlı felan
totona batmasın taşları
kudurdu o hadiş karı resmen kudurdu aha bu moddaaa
hergün halvette
evde tilotla gezersen sende hergün halvette olursun. ama sende selülit vardır
halvete girdiğiniz tarihhhhhhh
belkim biz nişamlıyken gidik nolcak şimdik

totona batmasın taşları

evde tilotla gezersen sende hergün halvette olursun. ama sende selülit vardır

belkim biz nişamlıyken gidik nolcak şimdik

deli karııı toto tarafında deel taşlar
selilütim yok sana ne diyom çocuk doğurdum çatlağım bilem yok ben senmiyim çatlak patlak yusyuvarlak karı
he sen dayanamayıp nişanlıyken girmiş olabilirsin

kız başak benim adanada düğünüm oldu 2 gün sonra k.maraşta düğünüm oldu bu düğünde nikahım kıyıldı
2 gün sonra mevlüt yaptılar 3 defa gelinlik giydim
ama 08.08 halvet k. maraştaki düğün ve nikah tarihim
oldumu aydınlandınmı karı

dilini koparırım seninevi süpürdüm toz aldım mutfağı topladım yerleri sildim halımı balkondan düşürdüm geldimmmmkarnım zil çaldı yemek yiyom

kız balkondan aşağı halımı silkeliyon yoksa beceriksiz karı
daha kaaaç fırın ekmek yicen merak ettim seni

kız başak 16. haftadasın bebişin 10 cm olmuş maşallah hiç hareket felan hissetmiyonmu bacım
ben 16 haftada hissediyordum tık tık bişiler seyirirdi karnımda baloncuk var gibi garip bişiler
çikolata yede sağına yat bakem neler oluyo

senle aynı tarihte düğünü olan kardeşiminde iki kere düğünü oldu biri memlekette biride 6 ay sonra almanyada

yıkamaya vermek en mantıklısı zati su faturan o kadar gelir hemde yorulmazsın. bul şöyle iyi yıkayaan bi firma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…