ee nolcak şimdik o zaman ben belli bi gün istiyom.deli karııı toto tarafında deel taşlar
selilütim yok sana ne diyom çocuk doğurdum çatlağım bilem yok ben senmiyim çatlak patlak yusyuvarlak karı
he sen dayanamayıp nişanlıyken girmiş olabilirsin
niye yasakmı . ben silkeliyom. ama bu kez düşürdümkız balkondan aşağı halımı silkeliyon yoksa beceriksiz karı
daha kaaaç fırın ekmek yicen merak ettim seni
yıkamaya vermek en mantıklısı zati su faturan o kadar gelir hemde yorulmazsın. bul şöyle iyi yıkayaan bi firma
kız nazo ben senin kardeşin olmamayayım
ee nolcak şimdik o zaman ben belli bi gün istiyom.
benmde 13 haziranda ankarada dğüğn oldu
21haziranda istanbulda düğün oldu
16 haziran tam ortada nikah oldu
26 haziranda halvet oldu
valla ben resmen evlendiğimiz tarihi düşünüyorum
niye yasakmı . ben silkeliyom. ama bu kez düşürdüm
kız başak 16. haftadasın bebişin 10 cm olmuş maşallah hiç hareket felan hissetmiyonmu bacım
ben 16 haftada hissediyordum tık tık bişiler seyirirdi karnımda baloncuk var gibi garip bişiler
çikolata yede sağına yat bakem neler oluyo
doğru yorgunlukta cabası bakıyorum araştırıyorum ama pahalı geldi biraz bana
ama burada su çok pahalı değil büyükşehir gibi değil yani 2 ayda bir faturam 30 civarı geliyor
almanyadasında maraştayım diye kandırıyonmu yoksa onunda 2 yaşında oğlu var
hamileyken halı silkelenirmi ben adetime yakın yolluklarımı bile silkelemiyom
4 müş onun için çok pahalı geldi zaten
metrekaresi ne kadar ki. burda 2.5
ayy nazo taşınma esnasında öyle ağır işler yaptımki bunları önemsemiyorum aslında doğru yapmamlıyım ama bişey olmayınca insan anlamıyo illa başına bi iş gelecekarada karnıma sancı giriyo duraklıyorum
düşün ben bulaşık yıkıyorum yemek yapıyorum diye eşim kızıyodu neymiş kendimi yoruyomuşum doktor çünkü dinlen demişti ama onlarıda yapmayacamda kim yapacak
biz buraya taşındığımızda hamile olmadığım halde eşim tek bir eşya bile taşıtmadı bana ne olur ne olmaz diye
neyse ben çıkıyorum kardeşim geldi görüşürüz
ee nolcak şimdik o zaman ben belli bi gün istiyom.
benmde 13 haziranda ankarada dğüğn oldu
21haziranda istanbulda düğün oldu
16 haziran tam ortada nikah oldu
26 haziranda halvet oldu
valla ben resmen evlendiğimiz tarihi düşünüyorum
niye yasakmı . ben silkeliyom. ama bu kez düşürdüm
oyy yokkız pek bişi anlamıyom sadece karnım çıktı biras onu iyi biliyorum. ama sırt üstü yatıp karnıma bakıyom bişiler atıyo seyiriyo gibi. aslında o gebelik sityesinde elinize top gibi bi sertlk gelir diyor. bulamıyom o sertliği bastıramıyorum acır diye. çikolata yiyip sola yatsam nolur
karılar ya size bişi sorcam. ben musluk ve lavobolarda cif in çamaşır sulu olanını kullanıyorum şu an fakat hiç memnun değilim hemen su lekesi kalmaya devame diyor. sizin varmı önereceğiniz bişi
senin eşinde bi başka canım
nerye gittin kıssss. sevinçte kaçtı dweli karıııııı. kıs sevinç ne dolması yapmştın lahanamıııııı. kesin kötü olmştuır dökmeye gitmiştir
kız halvet tarihi olurmu hiç evlilikyıldönümü yaaaa26 haziran o zaman
silkeliyonmu aferin sanaaaaaaa
valla bööle sizden devamlı yardım alcam kusura bakmayın:102:cilit bang yeşil ve turuncusu var biri banyo biri mutfak için süperrrrrrrrr
bide marc kullanıyom ondanda memnunum cifi durulaması çok zor oluyorrr
yok deli karı hat gitti kaçmadım
kabak biber ve patlıcan dolması canım gel buyur
süper olmuşşşşşşşşşşşşş
ne güzel yaaaaaaa demek araya sıkıştırdınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?