Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

basak geldı ablam gttı bende kendımı odaya kapttım salya sumuk aglıym gectı ıcerde otryo umrumda degıl annemler sehır dısından dırek bıze gelcek konussunlar olmassa gıdecem g... kalkmıs resmen arayınca gerızıkalı ınsan cook kotyumm

kız kahve işe yarıyomu gerçekten varmı böyle bi etkisi bilmiyodum vallahi anam bizim herifi kahveye boğarım ben akşamları

SON DAKİKA!
topikimizin daimi müdavimleri olan pınargrkn ve yeşil33ünbirbirlerini kıskandıklarından mıdır bilinmez 2sinin birdenperşembe günü gebelik testi yapacakları kesinleşti.
Perşembe günü için topiki bir heyecan sardı.
T. K.B

Son düzenleme:

ben tesr yapmayacagım kı

canım insallah seninde görürüz hayırlısıyla test yapıcagın günleri bu arada yeni br sayafa yapsan herkes regli günleri söylese kiminki yaklasıyo kiminki uzak bilelim kuzu olmazmı genede sen bilirsin erenayefe nerelerde ?

kuzum anlamadım bu mesajında bişi ağşlıyomusun sen ağlamaktan yazmaıyosun galiba.
bi da anlat kuzum

ben tesr yapmayacagım kı
ayyyyyyyyyyy yanlışlıkla yazdım cnm özür dilerim siliyorum ok
eroşun kocası evdedir kesin. gelir heralde bi kaç saate.
lütfen kuzum t.k.b a istediklerinizi söyleyin lütfen rahaaaattttt rahaaaaaaaattttttt

o zaman şööle yapalım regli çok yaklaşıpta telaşa kpılanları sakinleştirmek adına küçük bir liste yapalım. herkes diil ama regli yaklaşanlar.
şimdi tarih verin bana annem aralık13 aralık31 arası olanlarrrrrr elleriiiiiiiiiiiiii göriiiiiiiiimmmmmmmmm

benimki 15 aralıkkk

Son düzenleme:
kankeytoooooooooooo,
sen mi geldiiiiiiiiinnnnnn

pınar da seni sorduydu şimdik.
tööbe estağfurullah söölemiyim diyom ama aklıma da bi atasözü geliyo ama söölesem mi bilemedim:44:

canım aglıyorum geldı eve beyfendının g.. kalmıs orayı ayıp olmsın dıye yazmadım ben de pc aldım elıme odaya kapttım kendımı oda ıcerde annemlerde sehır dısında gelınce dırek bana gelecekler ve babam benı gotrmek ıstyoo
ben tel agladım annem de hastalanmıss

ovvvvvv hiç bişi demedi mi sana tek laf etmedimi.
bensiz ne yaptın korktunmu falan

söyleee söyleee söyleeee:84::84::84::84:
söölimmi erenay hatun anlamıştır ama neyseee.....
tööbe tööbe pınarrım sööletçen bana illa.
dur söölemiyim kankam alınır soona. gönlünü almak çok uzun sürüyo. malum gönlü de cüssesi gibi bi hayli ağır zorlanıyorum sonra

ovvvvvv hiç bişi demedi mi sana tek laf etmedimi.
bensiz ne yaptın korktunmu falan

hayır normalde bole bırı degıl ne halı varsa gorsun umrumda degıl nasılsa yanıma gelırr ben aasla gıtmem benım uzuldugum test sonucları

kızlar bılıyosunuz vajınusmus tedavısı gordum 1.5 sene onla ugrastım sımdı baska yerde baska sorunlar cıkıyo bu benı yıpratyo bırseyyyyyy yoluna gıtmyoo

canım olayın tam olarak ne oldugunu bilmiyorum ama baban gelene kadar eşinle konusmayı denesen işine karısmak gibi olmasında istemiyosan geldigim gibi gitmesinide bilirim dersin gidersin canım ama keske ailene söylemeseydin olayı bilmiyorum ama cok kötü olmus daha cok büyüyecek hersey bence biras sakinleş ve icinden ne geliyosa onu yap canımm ilk aklına geleni yap ben öyle yapıyorum cünkü bende bir ara actım kapıyı gidiyordum aglayarak geri cevirdi beni barıstık ve bende cok zor günler gecirdim bir hafta konusmadık ayrı yattık ve ben anneme daha yeni anlatıyorum herseyi ailelerimize yansıtmamamız lazım bence canım üzme kendini olurmu yaz istedigini yazz buraya dökülki rahatla olurmu icine atma sakınn

canım bak daha çok erken yıpranmak için senin pko dediğin şeyi internetten bi araştır bakalım nasıl bir hastalıkmış. tedavisi %100 başarılı olan bir rahatsızlık. guatr da tedavsiz değik. bu kadar yıpranmana gerek yokki. hepsi geçicek. sadece bitraz sabır.
kocayı da boşver canı ne zaman isterse o zman gelsin beyefendi.
tavrını koyarsın ortaya

canım durum ne o kadar kötü bişey mi? annenlere gidecek kadar.
bence kendini buraya hapsetme git ve konuşun güzelce.mesela ben geçenlerde birşey için kızmıştım eşime. o da yaptığı hatadan dolayı çok üzüldü. ama ben affetsem de kırgın durdum kendisine. sonra ine konuyu ben açtım deşeledim yani. sonra bi baktım ki eşimin bi suçu yokmuş. tabi sonra yine suçlu o oldu niye kendini düzgün ifade etmiyorsun akşama kadar boşuna üzdüm seni dedim. bence adam akıllı konuşun.

bıtanem ben soylemedım kı ben dun gıdecektım herkezn ıcınde azarladı benı kapıda onumde durdu zorla ıcerı soktu buda gıtcem sanıp annemı aramıs ne dedı bılmyrm ama aılem esımı kırmaz sozunu dınler buda fırsat bıldı annem benı aradı yok ole bıey dedım sabah babam aradı eve gt dedı eve gelmedgını sabah kızmıs bıde tek yattım canım gıdıp konusmam gelsın ken dı ben gıdersemm daha cook kuser oyuzden umrumda degıl benı uzennn sonucum kotu ve yanımda degıl elım bardak kestı dıye ısten gelıp hastaneye gotren ınsannnnnn sımdıııı yanımda degıllll

hoş geldin hatunn bu ne enerjii.hoş geldin cnm cım.
nuykum var nuykumu açsın biri

gece dörde kadar dedikodu yaparsan uykusuz kalırsın tabi

inşallah gelmez sanki %80 gelmeyecek gibi geliyor

slmmm kızlar nasılsınızzzz nasıl gidiyorrrrrrrrrrr

selam

ayh hadi inşallah kız gelmesinde test yap çalışmamızın karşılığını görürüz inşallah be kuzum bi hamile kalıyım varya şükürler edecem Allahım tüm isteyenlere nasip et banada

amin

:60ALLAH İYLİĞİNİ VERSİNNNNNN kız yorgunum anlamında söyledim gripmi olcam neeeeeeeee

geçmiş olsun inşallah hafif atlatırsın kendine dikkat et

bende görüyorum öyle rüyalar bide diyorum kendime aç tavuk kendini darı ambarında sanırmış diye kendim için üzerinize alınmayın

kıslarrrrr ben hala hastalanmadım...lavaboya taşınıcam az kaldı...kontrol edip duruyorum oldummu acep diyee....haırlısı olsun hakkımızda....

hadi inşallah hamile patlaması olacak topikde

alemsin hee güldürdün beni bayaaaalınmaz kız o sonu sevdigini bilir canlarım benim iyiki sizi tanımısım görmesemde okdar cok alıstımki size ben hep dost kazıgı yedigim icin arkasımda yok kimseyle görüsmüyorumm sizler varsınız hayatımda sizden baskasına anlatamıyrum derdimi iyiki varsınız sizi doguran analara kurban oluyum bülent ersoya bagladım ben iyiceee

nazemir adeim %80 gelcek demişsin ya.. nasıl hesap ettin öyle ayrıntılı alemsin güldürdün beni :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…