hoşgeldin tatlımmmm..
gel sanada hemen yapayım
hıımm hadi bakem sen kahveyi akşam halvetten 1 2 saat önce kocişine içir tatlımmm süpermenleri canlandırıyomuş
ben öyle yaptım buay bakalım benim bat dündü gelen yok gerçi geçen ay erken oldum ama buay normal olur belkim yarınıda beklicem perşembede test yapcam gelmezse tabiiii kırmızılarrr
sen bol bol çalış canım bugünlerdeee durmaaa
SON DAKİKA!
topikimizin daimi müdavimleri olan pınargrkn, yeşil33 ve belinay'ın birbirlerini kıskandıklarından mıdır bilinmez 3ünün birdenperşembe günü gebelik testi yapacakları kesinleşti.
Perşembe günü için topiki bir heyecan sardı.
T. K.B
SON DAKİKA!
topikimizin daimi müdavimleri olan pınargrkn, yeşil33 ve belinay'ın birbirlerini kıskandıklarından mıdır bilinmez 3ünün birdenperşembe günü gebelik testi yapacakları kesinleşti.
Perşembe günü için topiki bir heyecan sardı.
T. K.B
kuzum anlamadım bu mesajında bişi ağşlıyomusun sen ağlamaktan yazmaıyosun galiba.basak geldı ablam gttı bende kendımı odaya kapttım salya sumuk aglıym gectı ıcerde otryo umrumda degıl annemler sehır dısından dırek bıze gelcek konussunlar olmassa gıdecem g... kalkmıs resmen arayınca gerızıkalı ınsan cook kotyumm
ayyyyyyyyyyy yanlışlıkla yazdım cnm özür dilerim siliyorum okben tesr yapmayacagım kı
eroşun kocası evdedir kesin. gelir heralde bi kaç saate.canım insallah seninde görürüz hayırlısıyla test yapıcagın günleri bu arada yeni br sayafa yapsan herkes regli günleri söylese kiminki yaklasıyo kiminki uzak bilelim kuzu olmazmı genede sen bilirsin erenayefe nerelerde ?
kuzum anlamadım bu mesajında bişi ağşlıyomusun sen ağlamaktan yazmaıyosun galiba.
bi da anlat kuzum
ayyyyyyyyyyy yanlışlıkla yazdım cnm özür dilerim siliyorum ok
eroşun kocası evdedir kesin. gelir heralde bi kaç saate.
lütfen kuzum t.k.b a istediklerinizi söyleyin lütfen rahaaaattttt rahaaaaaaaattttttt
o zaman şööle yapalım regli çok yaklaşıpta telaşa kpılanları sakinleştirmek adına küçük bir liste yapalım. herkes diil ama regli yaklaşanlar.
şimdi tarih verin bana annem aralık13 aralık31 arası olanlarrrrrr elleriiiiiiiiiiiiii göriiiiiiiiimmmmmmmmm
kankeytoooooooooooo,
sen mi geldiiiiiiiiinnnnnn
pınar da seni sorduydu şimdik.
tööbe estağfurullah söölemiyim diyom ama aklıma da bi atasözü geliyo ama söölesem mi bilemedim:44:
ovvvvvv hiç bişi demedi mi sana tek laf etmedimi.canım aglıyorum geldı eve beyfendının g.. kalmıs orayı ayıp olmsın dıye yazmadım ben de pc aldım elıme odaya kapttım kendımı oda ıcerde annemlerde sehır dısında gelınce dırek bana gelecekler ve babam benı gotrmek ıstyoo
ben tel agladım annem de hastalanmıss
söölimmi erenay hatun anlamıştır ama neyseee.....söyleee söyleee söyleeee:84::84::84::84:
ovvvvvv hiç bişi demedi mi sana tek laf etmedimi.
bensiz ne yaptın korktunmu falan
canım aglıyorum geldı eve beyfendının g.. kalmıs orayı ayıp olmsın dıye yazmadım ben de pc aldım elıme odaya kapttım kendımı oda ıcerde annemlerde sehır dısında gelınce dırek bana gelecekler ve babam benı gotrmek ıstyoo
canım bak daha çok erken yıpranmak için senin pko dediğin şeyi internetten bi araştır bakalım nasıl bir hastalıkmış. tedavisi %100 başarılı olan bir rahatsızlık. guatr da tedavsiz değik. bu kadar yıpranmana gerek yokki. hepsi geçicek. sadece bitraz sabır.hayır normalde bole bırı degıl ne halı varsa gorsun umrumda degıl nasılsa yanıma gelırr ben aasla gıtmem benım uzuldugum test sonucları
kızlar bılıyosunuz vajınusmus tedavısı gordum 1.5 sene onla ugrastım sımdı baska yerde baska sorunlar cıkıyo bu benı yıpratyo bırseyyyyyy yoluna gıtmyoo
canım aglıyorum geldı eve beyfendının g.. kalmıs orayı ayıp olmsın dıye yazmadım ben de pc aldım elıme odaya kapttım kendımı oda ıcerde annemlerde sehır dısında gelınce dırek bana gelecekler ve babam benı gotrmek ıstyoo
canım olayın tam olarak ne oldugunu bilmiyorum ama baban gelene kadar eşinle konusmayı denesen işine karısmak gibi olmasında istemiyosan geldigim gibi gitmesinide bilirim dersin gidersin canım ama keske ailene söylemeseydin olayı bilmiyorum ama cok kötü olmus daha cok büyüyecek hersey bence biras sakinleş ve icinden ne geliyosa onu yap canımm ilk aklına geleni yap ben öyle yapıyorum cünkü bende bir ara actım kapıyı gidiyordum aglayarak geri cevirdi beni barıstık ve bende cok zor günler gecirdim bir hafta konusmadık ayrı yattık ve ben anneme daha yeni anlatıyorum herseyi ailelerimize yansıtmamamız lazım bence canım üzme kendini olurmu yaz istedigini yazz buraya dökülki rahatla olurmu icine atma sakınn
SON DAKİKA!
Kızlar arada bir t.k.b tarafından "son dakika haberi" adı altında topikte olan son gelişmeler size bildiriliyor.
Lütfen sizinde t.k.b den istekleriniz önerileriniz ve şikayetleriniz olursa lütfen çekinmeyiniz.
t.k.b çok cana yakın bir kuruluştur...
saygılar T.K.B
hoş geldin hatunn bu ne enerjii.hoş geldin cnm cım.
nuykum var nuykumu açsın biri
hoşgeldin tatlımmmm..
gel sanada hemen yapayım
hıımm hadi bakem sen kahveyi akşam halvetten 1 2 saat önce kocişine içir tatlımmm süpermenleri canlandırıyomuş
ben öyle yaptım buay bakalım benim bat dündü gelen yok gerçi geçen ay erken oldum ama buay normal olur belkim yarınıda beklicem perşembede test yapcam gelmezse tabiiii kırmızılarrr
sen bol bol çalış canım bugünlerdeee durmaaa
slmmm kızlar nasılsınızzzz nasıl gidiyorrrrrrrrrrr
ayh hadi inşallah kız gelmesinde test yapçalışmamızın karşılığını görürüz inşallah be kuzum bi hamile kalıyım varya şükürler edecem Allahım tüm isteyenlere nasip et banada
:60ALLAH İYLİĞİNİ VERSİNNNNNN kız yorgunum anlamında söyledim gripmi olcam neeeeeeeee
selam kızlar nasılsınız...ya bu aralar her kez rüya görüyo hayırlara cıkar inş...bende gecen rüyamda bebişim olmuş gördüm onu emziriyodum beşigine yatırıyodum cok güzeldi ya hic uyanmak istemedim...dün gecede rüyamda birsürü hamilelik testi yapıyorum hep cift cizgi cıkıyo cok seviniyorum...rabbim hayırlara cıkarır inş...bakalım bu ay ilk hamişimiz kim olcak...
kıslarrrrr ben hala hastalanmadım...lavaboya taşınıcam az kaldı...kontrol edip duruyorum oldummu acep diyee....haırlısı olsun hakkımızda....
söölimmi erenay hatun anlamıştır ama neyseee.....
tööbe tööbe pınarrım sööletçen bana illa.
dur söölemiyim kankam alınır soona. gönlünü almak çok uzun sürüyo. malum gönlü de cüssesi gibi bi hayli ağır zorlanıyorum sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?