alemsin hee güldürdün beni bayaaa alınmaz kız o sonu sevdigini bilir canlarım benim iyiki sizi tanımısım görmesemde okdar cok alıstımki size ben hep dost kazıgı yedigim icin arkasımda yok kimseyle görüsmüyorumm sizler varsınız hayatımda sizden baskasına anlatamıyrum derdimi iyiki varsınız sizi doguran analara kurban oluyum bülent ersoya bagladım ben iyiceee
bıtanem ben soylemedım kı ben dun gıdecektım herkezn ıcınde azarladı benı kapıda onumde durdu zorla ıcerı soktu buda gıtcem sanıp annemı aramıs ne dedı bılmyrm ama aılem esımı kırmaz sozunu dınler buda fırsat bıldı annem benı aradı yok ole bıey dedım sabah babam aradı eve gt dedı eve gelmedgını sabah kızmıs bıde tek yattım canım gıdıp konusmam gelsın ken dı ben gıdersemm daha cook kuser oyuzden umrumda degıl benı uzennn sonucum kotu ve yanımda degıl elım bardak kestı dıye ısten gelıp hastaneye gotren ınsannnnnn sımdıııı yanımda degıllll
kızlar batı 13 aralık - 31 aralık olanlar parmağını gözüne soksun lütfeeeeennnnnn.
kayıt yapıyoruz
benim kocam bilebunun hesabını yapmaz size ne oluyor deseydinçok bilmiş cep telefonu operatörü
3 aydır limitimi aşıp 56 dakika fazla konuşuyormuşum şu kadar tutmuşmuş.
bi üst limite geçmemi öneriyormuş..
hıh başka şeyi böyle ayrıntılı vermezler.
bu ay aşmıycam siz de görceksiniz gününüzü
nazemir adeim %80 gelcek demişsin ya.. nasıl hesap ettin öyle ayrıntılı alemsin güldürdün beni :))
tamam kuzum akşam partican var yine jartiyerini de giykızlar ben bı dusa gırıyorumm sankınlesmeye calısayım sonra gorsrzzz
kızlar sogolun sogan kurune baslayacam
ama su guatr ne yapacam bılmyrm yumurtalarm catlamıyormuss offffff yaa
canım aglıyorum geldı eve beyfendının g.. kalmıs orayı ayıp olmsın dıye yazmadım ben de pc aldım elıme odaya kapttım kendımı oda ıcerde annemlerde sehır dısında gelınce dırek bana gelecekler ve babam benı gotrmek ıstyoo
ben tel agladım annem de hastalanmıss
inşallah bu sefer çıkmaz sen de hamiş haberi verirsinben bazı şeyler için yüzdeyle konuşurum yanıldığım olur ama çoğunlukla hislerim doğru çıkar inşallah
benim kocam bilebunun hesabını yapmaz size ne oluyor deseydin
bıtanem ben soylemedım kı ben dun gıdecektım herkezn ıcınde azarladı benı kapıda onumde durdu zorla ıcerı soktu buda gıtcem sanıp annemı aramıs ne dedı bılmyrm ama aılem esımı kırmaz sozunu dınler buda fırsat bıldı annem benı aradı yok ole bıey dedım sabah babam aradı eve gt dedı eve gelmedgını sabah kızmıs bıde tek yattım canım gıdıp konusmam gelsın ken dı ben gıdersemm daha cook kuser oyuzden umrumda degıl benı uzennn sonucum kotu ve yanımda degıl elım bardak kestı dıye ısten gelıp hastaneye gotren ınsannnnnn sımdıııı yanımda degıllll
naber canlarım ben bugün adet oldum.biliyordum zaten olmayacağını hissetmiyordum.bir tohumla olmuyormuş demekki.hele ki yumurtlama günlerinden sonra imkansız gibi birşey.neyse bu sefer olur inşallah.gitti hediyeler.en çok onlara yandım.tüh tüh tüh!
kızlar batı 13 aralık - 31 aralık olanlar parmağını gözüne soksun lütfeeeeennnnnn.
kayıt yapıyoruz
sağol da ben bu saatte daha uyuyodum dolunayımmErenaycım kahvaltı menünü yazıyorum hayatımm...
1dilim kepek ekmeği...
1dilim beyaz peynir(light)
1salatalık(çengelköy makbulü:))
1dometes(miniklerden varsa 3-4 de olabilir)
4-5 zeytin
sıcacık çay(şekersiz)
sen hele bi uyanda kahvaltıını yaptıktan 2saat sonra meyve faslın olacak...acıkmaya fırsat vermeden miden yine bişeylerle oyanlanacak..
önemli olan meyveyi yerken yanında ne tükkettiğin...bugün 5-6 adet fındıkla iki mandalina süper olabilir...
yerken zayıflıcan tatlım görücen:)
inşallah ilk hamişimiz sen olcan heraldegünaydınnn kızlarrr bugun cokkk mutluyum ve umutluyummmmdün gece annemlerde kaldım annemle konuyoruz bu ay diyo icine öyle doguyo hamilesin gibi geliyo diyo bana iki kız kardesimde rüyada görmüşler beni bebekle bende gecen gördüm rüyamda br erkek bebegi ama pembe battaniyeye sarılmış nedense anlamadım benim kayınpederim 3çüz oldugu icin ikizim olucak herhalde kardesimde dalga geciyo pop olucaktır sonra yatarken tüfekhaneye gittim peceteme cok az kahvemsi acızık kırmızı akıntı gibi birsey geldi ama daha 5günüm var adetime dedim adetmi oluyorum diye düsündüm üzüldüm bugun geldim arastırdım tutunma kanamasıymıs 5gün önceden oluyomus sizinde fikrinizi almak istedim canlarım bilmiyorum ama banada sanki hamileymişim gibi geliyo bazenn ayyy insallahh
gel gel hatun çeneye gellgünaydın kızlar ben de geliyorum aranızaa izin varmı :26:
benim de bi topik var bu konuda ama topikimdeki hatunlar çalışıyorlar arada uğrayıp kayboluyolar
bende çalışıyorum ama pc başında oldukça vakit geçiriyorum laf muhabbet lazım
baktım burası sıcak göründü bıcır bıcır herkes tam ağzıma layık yanii
ne demek sende bizdensin tatlımkuzum özür dilerim,seni kırmak istemezdim ama bu topicde sen ve erenaydan başka kimse selamıma bile cevap vermediğinden kendim topic ahalisi hissedemedim sanırım.
beni cırlatan sensin başka kimseye cırlamammevet sataşmaya çalışıyorum ki ayılayım ayollllll
sen fazla gelmiyon ya annem o yüzden kızlar seni bilemiyolar. ama bu listeye isminle renk verdiysen demkki senin de topikin demektir.
bebeke endeksli yaşamyışınıza sevndm cnm. en doğrusu bu
ööle oturupta kendi falına bakmak yok hatun bütün topikin falına bakcan
hoş geldin kzum. bende bu ara gıdaklıyorum sanırım ama ilgilenen yok maaleseffffff
slm hatuncum nasılsın yaa. senin geçen günki misafirler kimdi yatılımıydı
vaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyy erenayıııııııııınnnnnnnn yerini almşsın çoktan maaşallah . çenenle erenayı aratmıyorsunn!
ama cazgırlıkta erenayı geçen olamaz bu topikte
allah şifanı versin tatlım benimmkızlarm ben geldım
guatrm cıktı yumurtalarım catlamms pko mu ne ovarmıs cook kotuyum ve hala kocam eve gelmedı
hayırlısı bakalım hadiii düşsün hamişler tek tekkkıslarrrrr ben hala hastalanmadım...lavaboya taşınıcam az kaldı...kontrol edip duruyorum oldummu acep diyee....haırlısı olsun hakkımızda....
burdayım burda geldim bişi kaçımıyım diye geçmiş okudummcanım insallah seninde görürüz hayırlısıyla test yapıcagın günleri bu arada yeni br sayafa yapsan herkes regli günleri söylese kiminki yaklasıyo kiminki uzak bilelim kuzu olmazmı genede sen bilirsin erenayefe nerelerde ?
söleme bence sölemeeeeeekankeytoooooooooooo,
sen mi geldiiiiiiiiinnnnnn
pınar da seni sorduydu şimdik.
tööbe estağfurullah söölemiyim diyom ama aklıma da bi atasözü geliyo ama söölesem mi bilemedim:44:
oof kavgalar aileye sıçradımı böle oluyo işte,niye annene sölüyo özel kavgalarınnızı yaaacanım aglıyorum geldı eve beyfendının g.. kalmıs orayı ayıp olmsın dıye yazmadım ben de pc aldım elıme odaya kapttım kendımı oda ıcerde annemlerde sehır dısında gelınce dırek bana gelecekler ve babam benı gotrmek ıstyoo
ben tel agladım annem de hastalanmıss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?