Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

evet cnm zaten yüzyüze görüşüyo olsaydık bu kadar rahat konuşamazdık valla.

Eki Görüntüle 306335

gece dörde kadar dedikodu yaparsan uykusuz kalırsın tabi

haklısın ablacım valla çok pis dedikodu yaptık bırakamadım dedikoduyu

bu arada çok güzel uykumu açtın yaniiiiii

canım tedavini bi olmaya başla sanki tedavin yokmuş gibi kendini üzme...
kocanıda boşver annenler gelince zaten etekleri tutuşacak yaptığı hatayı anlayacak

kızlar batı 13 aralık - 31 aralık olanlar parmağını gözüne soksun lütfeeeeennnnnn.
kayıt yapıyoruz

çok bilmiş cep telefonu operatörü
3 aydır limitimi aşıp 56 dakika fazla konuşuyormuşum şu kadar tutmuşmuş.
bi üst limite geçmemi öneriyormuş..
hıh başka şeyi böyle ayrıntılı vermezler.
bu ay aşmıycam siz de görceksiniz gününüzü

benim kocam bilebunun hesabını yapmaz size ne oluyor deseydin

belinaysu canım,madem sende bebek istiyosun hemen guatr tedavine başlamalısın canım...

bide bebekten önce eşinle evliliğinizi bir rayına oturtmanız lazım...
lütfen kaprislerle caaanım evliliğinizi tüketmeyin..

ne yaptı kocan sana ?Allah korusun milletin içinde küfürmü etti?el mi kaldırdı?yada seni aldattı mı?

ciğeri 5para etmez komşularına bi selam vermemiş,agresif davranmış noluucak be canım??hadi mesele haline getirdin bunları
bari ikiniz arasında kalsa...

anneni üzmene değermi?siz artık eşinle bir ailesiniz..aile sırrınızı niye dışarı sızdırıyosun..annen bile olsa DUYMAYACAK!!
heee olmuyor yürütemiyorum dersen ara babanı anneni alsın kurtarsın seni...kusura bakma sizin kaprislerinizle üzülecek kadar
ömürleri yok onların...bırakın zaten sizi binlerce zorlukla büyütmüşler...evlatlarımız mutlu diye sevinsinler yazık...

ben inanıyorum ki eşinle birbirinizi çok seviyorsunuz...ama böyle şeyler sevgiyi tüketir tatlım...birgün bakarsın ki

o evlendiğin adam senden bıkmış...yada sen ondan bıkmışsın...birbirinizin kıymetini bilin...ve sımsıkı sarılın...

şimdi kocanı arıyosun ve sesini duymak istediğini söylüyosun...akşama ne yemek istersin bitanem diyede soruyosun
hadi bekliyorummm yaz......

kızlar sogolun sogan kurune baslayacam
ama su guatr ne yapacam bılmyrm yumurtalarm catlamıyormuss offffff yaa

pınarcım sende testi yapmak için oyalanma tatlım,biliyosun sende troid var ve bebiş gelmişse eğer biran önce ilacına başlaman lazım...lüften bu akşama kadar testi yap bitanem...eğer çift çizgin çıkarsa bide kan testi yapıcan çünkü geç olmadan ilacına başla aşkların engüzeli...

Son düzenleme:
naber canlarım ben bugün adet oldum.biliyordum zaten olmayacağını hissetmiyordum.bir tohumla olmuyormuş demekki.hele ki yumurtlama günlerinden sonra imkansız gibi birşey.neyse bu sefer olur inşallah.gitti hediyeler.en çok onlara yandım.tüh tüh tüh!

canım bazen gercekten karsındakini anlamak zor oluyo bakıyosun aynı problemde cok tepkililer bir bakıyosun hic tepki vermiyolar bir laf vardın canım (hayvanlar koklasa koklasa anlasır insanlar konusa konusa) derler.konusucaksın kendini topla onun gelmesini bekleme icinde daha cok biriktiriyosun cünkü senin hesap sorucak konun olur hem kendini suclu hissetmesini saglarsın bilmiyorum genede sen bilirsin kuzum aglayarak elimize birsey gecmiyo kendimizi yıpratmaktan baksa birsey yapmamıs olursun canımcıgım sen konusma o konusmasın nereye kadar gidicek bak ailende geliyo konusun halledin hadi kendini topla aglama artıkk

ben heran çıkabilirim eşim izinli bugün arada bakarım sizlere
kendinize iyi bakın üzmeyin sakın... kimse için üzülmeye değmez

sağlık olsun canım:)ne derler bilirsin önümüzdeki maçlara bakıcaz artık:)

sağol da ben bu saatte daha uyuyodum dolunayımm
bensana menümü yazayım 1 dilim ekmek
2 patates haşlama küçük
2 bardak çay
zeytin,peynir

inşallah ilk hamişimiz sen olcan heralde
gel gel hatun çeneye gell
kuzum özür dilerim,seni kırmak istemezdim ama bu topicde sen ve erenaydan başka kimse selamıma bile cevap vermediğinden kendim topic ahalisi hissedemedim sanırım.
ne demek sende bizdensin tatlım

beni cırlatan sensin başka kimseye cırlamamm
kızlarm ben geldım
guatrm cıktı yumurtalarım catlamms pko mu ne ovarmıs cook kotuyum ve hala kocam eve gelmedı
allah şifanı versin tatlım benimm
üzme kendini
kıslarrrrr ben hala hastalanmadım...lavaboya taşınıcam az kaldı...kontrol edip duruyorum oldummu acep diyee....haırlısı olsun hakkımızda....
hayırlısı bakalım hadiii düşsün hamişler tek tekk
burdayım burda geldim bişi kaçımıyım diye geçmiş okudumm
kankeytoooooooooooo,
sen mi geldiiiiiiiiinnnnnn

pınar da seni sorduydu şimdik.
tööbe estağfurullah söölemiyim diyom ama aklıma da bi atasözü geliyo ama söölesem mi bilemedim:44:
söleme bence sölemeeeeee
oof kavgalar aileye sıçradımı böle oluyo işte,niye annene sölüyo özel kavgalarınnızı yaaa
çıkın şimdi işin içindenn

başakcım gözüne soksun esprini tuttum öğrencilerim üzerinde deniycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…