Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sağol da ben bu saatte daha uyuyodum dolunayımm
bensana menümü yazayım 1 dilim ekmek
2 patates haşlama küçük
2 bardak çay
zeytin,peynir

inşallah ilk hamişimiz sen olcan heralde
gel gel hatun çeneye gell
kuzum özür dilerim,seni kırmak istemezdim ama bu topicde sen ve erenaydan başka kimse selamıma bile cevap vermediğinden kendim topic ahalisi hissedemedim sanırım.
ne demek sende bizdensin tatlım

beni cırlatan sensin başka kimseye cırlamamm
kızlarm ben geldım
guatrm cıktı yumurtalarım catlamms pko mu ne ovarmıs cook kotuyum ve hala kocam eve gelmedı
allah şifanı versin tatlım benimm
üzme kendini
kıslarrrrr ben hala hastalanmadım...lavaboya taşınıcam az kaldı...kontrol edip duruyorum oldummu acep diyee....haırlısı olsun hakkımızda....
hayırlısı bakalım hadiii düşsün hamişler tek tekk
burdayım burda geldim bişi kaçımıyım diye geçmiş okudumm
kankeytoooooooooooo,
sen mi geldiiiiiiiiinnnnnn

pınar da seni sorduydu şimdik.
tööbe estağfurullah söölemiyim diyom ama aklıma da bi atasözü geliyo ama söölesem mi bilemedim:44:
söleme bence sölemeeeeee
oof kavgalar aileye sıçradımı böle oluyo işte,niye annene sölüyo özel kavgalarınnızı yaaa
çıkın şimdi işin içindenn

başakım maonya ile ilgili yazdıklarımı okudunmuu??
öbür topikte oku bi çok üzgün
bi çok rahatsızlığı varmışşş

afiyet olsun tatlımm:)

karnın acıkmaya başlayınca da meyve ye tatlım ama yanında az birazda ayran iyi olur..alabilisen kefir al dicem:)

ayy neyse bunaltmıyım seni:)

topik bi sessizleşti nooldu yaf?

ablacım ben zaten basladım hapa 10gündür iciyorumm persembeyi bekliyorum bakalım olmazsam yapıcam yesille birlikte yapıcaz persembe günü testimizi birde dün gece benden kahvemsi kırmızı gibi bir leke geldi kagıt havluma yerlesme kanaması diyolar ama bugun birsey yok sen ne diyosun ablacım bu duruma?

bugün yine hüzünlüyümm ben ...
neden bu ara bu kadar sık böyle oluyom anlamdımm.....
bende anne olmak,cırlamalar duymak istiyorumm....
allahım duy sesimiziiiiiii
annelik sıfatıyla ödüllendir bizi...

afiyet olsun tatlımm:)

karnın acıkmaya başlayınca da meyve ye tatlım ama yanında az birazda ayran iyi olur..alabilisen kefir al dicem:)

ayy neyse bunaltmıyım seni:)

topik bi sessizleşti nooldu yaf?

ööle birden sıkı diyete girersem hemen vaz geçerim o yüzdeen yavaştan başladım
ama dediğini yapmaya çalışıyomm
az yiyom ara öğün yapıyom abartmıyomm
alışıcam yavaş yavaşş
az gitsin geç gitsin ama gitsinn....

amin....ben geldim
hoşgeldinnn
h.g canım özlettin kendini bu basak var ya sen yokken bana cirkefleniyoo alamadı hızını maonyanın neyi varmıs kuzum:18:

bende özledim ama eşim evdeyken girmiyom canımm
zehirli guatr pko kadınsal hormonları düşükmüşş
öbür topiğe bak ayrıntılı yazmışşş üzüldüm ona yaaa

kızlar sıcakksu ıyıle geldı sakınlestım dolunay yazdıkların ıcın sagul kuzum da ben aıleme soylemedım esım korkusundan aramıs benım 1.5 senellık evlılıgımde hıc bı zman esımı kotulemedım aramdm kavga ettık dıye hepp esım arar tutusunca ha bu arad arayamam ıcırde uyuyo
kalkınca tavrına bakar yanına gıderım gercektenn cook sevıyrm oda benı cook sevıyo ama hepp aılesı yuzunden kavga cıkıyo uzaklastım hala hepsı bı ayrı suratsız

erenayımmmmm nasılsın kuzummmm sen barıstıkmı

öbür topiğe bak ayrıntılı yazmışşş üzüldüm ona yaaa[/QUOTE]
öbür topiğe nasıl geçiliyor

canım sen yapsana testi,ciddi ciddi bekliyeceksin yani...yapta bilelim be tatlım..

ufak kanamalar yerleşme kanaması gibi duruyor ama birgünden çok oluyormu onu bilmiyorum...henüz deneyimim yok:)

2gün daha beklerim diyosan pes diyecem amma sabırlısın:)

ahh hayatım ben daha geçen hafta psikoloğamı gitsem diye düşünüyodum:)

ara ara banada oluyor..özellikle yumurtlama dönemlerinde günleri tutturacazmı yumurta çatladımı bide eşimin işleri yoğun onun saatlerine adepte olacak olmanın fikri bile bunalıma sokuyordu beni..
ciddi ciddi antideprasan alıyım diyodum ama bu hafta iyiyim...

bide adet tarihim yaklaşınca bi kriz gelecek onuda atlatırsam ,önümüzdeki aya kadar rahatım:)

bugün yine hüzünlüyümm ben ...
neden bu ara bu kadar sık böyle oluyom anlamdımm.....
bende anne olmak,cırlamalar duymak istiyorumm....
allahım duy sesimiziiiiiii
annelik sıfatıyla ödüllendir bizi...

Son düzenleme:
dolunay fıstıkım sana bişey soracağım kuzum şimdik ben yımırtlama günümdeyim de,sağ kasığımda ağrı oluyo bu ne demek yumurta sağdamı demek kız bilgin varmı,aman kafayı yicem artık ne zormuş tutturmak :18:

iyiyin annem küsmedim sana
sen iyimisinn önemli olan o
nolur dönülmeyecek şeyler yapma bak seviyom diyosun

öbür topiğe bak ayrıntılı yazmışşş üzüldüm ona yaaa
öbür topiğe nasıl geçiliyor[/QUOTE]
valla ben kontrol panelinden abone olduğum konulara bakıyom ordan giriyom ama daha kolay yolu varsa onu bilmem

aynen benimde bu ara sataştııııııı
bakalım nasıl atlatıcamm

sıhatler olsun prensesime:)

aaa bak adamın seni çok seviyoo adam korkudan aramış:)
kıymetinizi bilin aşk kelebekleri sizi:)

her ne konu olursa olsun tartışma yada kavgalarınız tatlıya bağlanır ama ailesi sözkonusuysa tatlım o tehlikeli sularda
pek gezinme derim..araya mesafe koy o insanlarla..aslında çocuklarının mmutluluğu için benim bildiğim

k.valideler ellerinden geldiğinde şirin olurlar(bakınız erenayın kayınvalidesi)bazılarıda böyle huzursuzluk yapmaktan kendilerini
alamazlar...sen sen ol..hanımlığını hep koru canım...asla sinirle eşine gidip anlatma..sakinleşince konuşursunuz.bırak eşin seni onlardan korusun..yada uzakta tutsun..

Son düzenleme:

ayy sağol benim kayınannem başkadırrr zatennn
serayın kide başkaaaa

ya madem psikolojik neden benimki gel deyince gelmiyoo:26:
yalvarıyom gelmiyo bende ilaçla zorla getirtiyomm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…