Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

varyaaaaaa
şimdii şöölee bol kakaolu bi kek olacak üzerinde çikolata sosluuu offfffff.... canım çektiiii
tatlı krizim var bugünn...... akşamdan kaldıııı

ayy benı kayınv alıde ardı soguk sguk konustu daha kadın tavır yapıyo onlar ıcın kocamla kavga edyrmm bende aglıyrdum uzulme baska has gotrek dedı sankı cook ılgılendı bende ınandım
kocıs zaten gıtmemı ıstemıyo ve kendıde gıtmıyo banada tavır yapıyolar bu yuzden gıtm ek zorunda kalıyrumm

kocan tedaviye mi gitmeni istemiyooo:26::26::26:
ama artık tedavi olmak zorundasın çocuk için olmasada sağlığın için...
annesine mi gitmeni istemiyo anlamadım

varyaaaaaa
şimdii şöölee bol kakaolu bi kek olacak üzerinde çikolata sosluuu offfffff.... canım çektiiii
tatlı krizim var bugünn...... akşamdan kaldıııı

gel yapayımda yıyek barısma hedıyem olur:125::125::125::125::125:
cıdden haytım sen kaynanla gusel anlasıyonmu:44::44:

evet düz var napiim ilaçlarla idare ediyom bendeeee.....
zorla oluyoooooo

nasıl eğiteceğim onuuu.... banada söle nolur nolurrr

ayy kıyamam kız hep böyle olursa doğurganlık olmaz tabi, yumurtalama günlerini bilemiyorsan benim gibi ovulasyon testi alabilirsin dün aldım 25 tl çıbığa işiyon ağşama oynaşıyon sonra hadi bakalım dua etcen bağa inşallaahhh...kocakarılar gibi konuştum

aşkımmm valla bilmiyorum ama napıcan kız ister sağ ister sol yumurta bişekilde buluşsunda sipermenlerle:)

yumurtan olgun ise 3 gün boş geçmeden ondan sonra gün aşırı çalışma yapın..hadi hayılrı haberlerle gel annemmm:)

gel yapayımda yıyek barısma hedıyem olur:125::125::125::125::125:
cıdden haytım sen kaynanla gusel anlasıyonmu:44::44:

ewwet
kaynanam ve eltimle gayet iyi anlaşırımm
2 sene beraber oturduk çıtımız çıkmamıştırr,
eşim bile şaşırıyoduu n biçim kaynanasın diyodu annesineee
düşünki en son geldiğinnde: ben buryaa yazıyodum mutfakta bulaşık vardı
ben atarım makineye kızım sen otur keyine bak dediii
olmaz dedim olu didi
kalktım beraber topladık bide kahve yaptık beraber oturduk ben yazdım o okudu güldük falann

şükürkii çok mutlu aile yaşantımız varrr
eşim ben eşimin ailesi benim ailemm

zehirli guatr pko kadınsal hormonları düşükmüşş
öbür topiğe bak ayrıntılı yazmışşş üzüldüm ona yaaa
öbür topiğe nasıl geçiliyor[/QUOTE]

ben yer imlerine ekliyorum yada sabırla bebeğini bekleyenler topiğine giren arkadaşların profiline tıkla yazmış olduğu cevaplara tıkla orada yazdığı mesajların dan girebilirsin

ya bide bişey duymuştum dohtorlardan tabi..

haftada enaz 3ilişkisi olan çiftlerinde hamilelik şansı %25

yani yumurtlama takibi bizim gibi çalışan amele kesimi için daha kestirme olsun diye icat edilmiş..

hahahhaaaaa
kızım yumurtlaama oluyomu bakalım kiiii
bide bunu çatlaması varrr
ooo yol uzuznnn
cocuk ıstyo kuzum aılesıne gıtme dıyo
hmmm sende oğlunuz göndermiyo diye bahane yap ona tavır alsınlarr sende arada kalmazsınn
ya bide bişey duymuştum dohtorlardan tabi..

haftada enaz 3ilişkisi olan çiftlerinde hamilelik şansı %25

yani yumurtlama takibi bizim gibi çalışan amele kesimi için daha kestirme olsun diye icat edilmiş..

hmm ben haftada 4 hatta 5 i bulduruyomm 7 sene oldu tık yokk

ay ne gusel
hep bole bı hayım olsın ıstemısımdır ya gorumem olmasa ve kaynam benı dınlese dıbınden ayrılmam onlada otururum ama bı surat bı surat cekemıyrrum ben guler yuzlu onlar suratsız ben pc oturacam bana ole dıyecek haa

ayh kuzummm saolasın inşallah hepberaber hayırlı haberlerle geliriz, bu ay olmasını istiyom ben ama yaş gidiyo 32 oluyom kızz benden küçüklerin oldu eline aldı amaaan hayırlısı olsun demi ama ağzımız tatlı olsun, senin durumun ne tatlımm

valla arada bir gün ara versenizde kocacın sipermen üretseee

ewt ya benim görümcem yok 3 erkek kardeşlerrr
benim kayınannem numune tamammı?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…