ya madem psikolojik neden benimki gel deyince gelmiyoo:26:
eğitimi verememişsin şekerim =)))) canım benim düzensizlik mi var vaktin de gelmiyor mu?
sıhatler olsun prensesime:)
aaa bak adamın seni çok seviyoo adam korkudan aramış:)
kıymetinizi bilin aşk kelebekleri sizi:)
her ne konu olursa olsun tartışma yada kavgalarınız tatlıya bağlanır ama ailesi sözkonusuysa tatlım o tehlikeli sularda
pek gezinme derim..araya mesafe koy o insanlarla..aslında çocuklarının mmutluluğu için benim bildiğim
k.valideler ellerinden geldiğinde şirin olurlar(bakınız erenayın kayınvalidesi)bazılarıda böyle huzursuzluk yapmaktan kendilerini
alamazlar...sen sen ol..hanımlığını hep koru canım...asla sinirle eşine gidip anlatma..sakinleşince konuşursunuz.bırak eşin seni onlardan korusun..yada uzakta tutsun..
eğitimi verememişsin şekerim =)))) canım benim düzensizlik mi var vaktin de gelmiyor mu?
ayy benı kayınv alıde ardı soguk sguk konustu daha kadın tavır yapıyo onlar ıcın kocamla kavga edyrmm bende aglıyrdum uzulme baska has gotrek dedı sankı cook ılgılendı bende ınandım
kocıs zaten gıtmemı ıstemıyo ve kendıde gıtmıyo banada tavır yapıyolar bu yuzden gıtm ek zorunda kalıyrumm
varyaaaaaa
şimdii şöölee bol kakaolu bi kek olacak üzerinde çikolata sosluuu offfffff.... canım çektiiii
tatlı krizim var bugünn...... akşamdan kaldıııı
evet düz var napiim ilaçlarla idare ediyom bendeeee.....
zorla oluyoooooo
nasıl eğiteceğim onuuu.... banada söle nolur nolurrr
dolunay fıstıkım sana bişey soracağım kuzum şimdik ben yımırtlama günümdeyim de,sağ kasığımda ağrı oluyo bu ne demek yumurta sağdamı demek kız bilgin varmı,aman kafayı yicem artık ne zormuş tutturmak:18:
kocan tedaviye mi gitmeni istemiyooo:26::26::26:
ama artık tedavi olmak zorundasın çocuk için olmasada sağlığın için...
annesine mi gitmeni istemiyo anlamadım
gel yapayımda yıyek barısma hedıyem olur:125::125::125::125::125:
cıdden haytım sen kaynanla gusel anlasıyonmu:44::44:
gel yapayımda yıyek barısma hedıyem olur:125::125::125::125::125:
cıdden haytım sen kaynanla gusel anlasıyonmu:44::44:
öbür topiğe nasıl geçiliyor[/QUOTE]zehirli guatr pko kadınsal hormonları düşükmüşş
öbür topiğe bak ayrıntılı yazmışşş üzüldüm ona yaaa
ayy kıyamam kız hep böyle olursa doğurganlık olmaz tabi, yumurtalama günlerini bilemiyorsan benim gibi ovulasyon testi alabilirsin dün aldım 25 tl çıbığa işiyon ağşama oynaşıyon sonra hadi bakalım dua etcen bağa inşallaahhh...kocakarılar gibi konuştum
hahahhaaaaaayy kıyamam kız hep böyle olursa doğurganlık olmaz tabi, yumurtalama günlerini bilemiyorsan benim gibi ovulasyon testi alabilirsin dün aldım 25 tl çıbığa işiyon ağşama oynaşıyon sonra hadi bakalım dua etcen bağa inşallaahhh...kocakarılar gibi konuştum
hmmm sende oğlunuz göndermiyo diye bahane yap ona tavır alsınlarr sende arada kalmazsınncocuk ıstyo kuzum aılesıne gıtme dıyo
ya bide bişey duymuştum dohtorlardan tabi..
haftada enaz 3ilişkisi olan çiftlerinde hamilelik şansı %25
yani yumurtlama takibi bizim gibi çalışan amele kesimi için daha kestirme olsun diye icat edilmiş..
ewwet
kaynanam ve eltimle gayet iyi anlaşırımm
2 sene beraber oturduk çıtımız çıkmamıştırr,
eşim bile şaşırıyoduu n biçim kaynanasın diyodu annesineee
düşünki en son geldiğinnde: ben buryaa yazıyodum mutfakta bulaşık vardı
ben atarım makineye kızım sen otur keyine bak dediii
olmaz dedim olu didi
kalktım beraber topladık bide kahve yaptık beraber oturduk ben yazdım o okudu güldük falann
şükürkii çok mutlu aile yaşantımız varrr
eşim ben eşimin ailesi benim ailemm
başakkk nerdesinnn annesinin kuzusuuu:)
bende tüfekhaneye bi gidiyorum belkim orda rastlaşırız
aşkımmm valla bilmiyorum ama napıcan kız ister sağ ister sol yumurta bişekilde buluşsunda sipermenlerle:)
yumurtan olgun ise 3 gün boş geçmeden ondan sonra gün aşırı çalışma yapın..hadi hayılrı haberlerle gel annemmm:)
hahahhaaaaa
kızım yumurtlaama oluyomu bakalım kiiii
bide bunu çatlaması varrr
ooo yol uzuznnn
hmmm sende oğlunuz göndermiyo diye bahane yap ona tavır alsınlarr sende arada kalmazsınn
hmm ben haftada 4 hatta 5 i bulduruyomm 7 sene oldu tık yokk
ay ne gusel
hep bole bı hayım olsın ıstemısımdır ya gorumem olmasa ve kaynam benı dınlese dıbınden ayrılmam onlada otururum ama bı surat bı surat cekemıyrrum ben guler yuzlu onlar suratsız ben pc oturacam bana ole dıyecek haa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?