ayh kuzummm saolasın inşallah hepberaber hayırlı haberlerle geliriz, bu ay olmasını istiyom ben ama yaş gidiyo 32 oluyom kızz benden küçüklerin oldu eline aldı amaaan hayırlısı olsun demi ama ağzımız tatlı olsun, senin durumun ne tatlımm
ayh kuzummm saolasın inşallah hepberaber hayırlı haberlerle geliriz, bu ay olmasını istiyom ben ama yaş gidiyo 32 oluyom kızz benden küçüklerin oldu eline aldı amaaan hayırlısı olsun demi ama ağzımız tatlı olsun, senin durumun ne tatlımm
valla arada bir gün ara versenizde kocacın sipermen üretseee
ewt ya benim görümcem yok 3 erkek kardeşlerrr
benim kayınannem numune tamammı?????
hacerim yaşıtız canım:)ahh sorma yeni evlenen tüm tanıdık tanımadıkların hamile haberlerini aldık..
bebek istemeyen ablam bile hamile kaldı..ulen biyerde dağıtıyolarda bizmi bulamıyoruz anlamıyorum:)
neyse millet ikinciyi yapmadan bari biz bi tane yapsak
olurr da fabrikası kapandı annem onlarınnnnnnseri üretime geçince haber verde birer tane alalım
kızlar anidem misafirim geldi :)
neti kapatamdım bile
şimdi gittilerrrr
benim bat 14 aralık yarın yani 28 güne göre ama geçen ay 26 günde geldi
ya bide benim akıntım çok olmaya başladı acaba adet olacam diyemi hep adet oldum sanıyorum akıntı oluncapeçete korkuyla bakıyom ayyy ne zormuşşşş:18::18::18::18::18::18:
pınar sen napıyon kuzum evde test olsa dayanamayıp yapcak haldeyim
okudum bilem geçmiş olsun diledim çiçeğimi verdim geldimbaşakım maonya ile ilgili yazdıklarımı okudunmuu??
öbür topikte oku bi çok üzgün
bi çok rahatsızlığı varmışşş
cıp cıp iyi gelmş kuzumaaaaaaaaaaaaaaakızlar sıcakksu ıyıle geldı sakınlestım dolunay yazdıkların ıcın sagul kuzum da ben aıleme soylemedım esım korkusundan aramıs benım 1.5 senellık evlılıgımde hıc bı zman esımı kotulemedım aramdm kavga ettık dıye hepp esım arar tutusunca ha bu arad arayamam ıcırde uyuyo
kalkınca tavrına bakar yanına gıderım gercektenn cook sevıyrm oda benı cook sevıyo ama hepp aılesı yuzunden kavga cıkıyo uzaklastım hala hepsı bı ayrı surats
varyaaaaaa
şimdii şöölee bol kakaolu bi kek olacak üzerinde çikolata sosluuu offfffff.... canım çektiiii
tatlı krizim var bugünn...... akşamdan kaldıııı
evetewwet
kaynanam ve eltimle gayet iyi anlaşırımm
2 sene beraber oturduk çıtımız çıkmamıştırr,
eşim bile şaşırıyoduu n biçim kaynanasın diyodu annesineee
düşünki en son geldiğinnde: ben buryaa yazıyodum mutfakta bulaşık vardı
ben atarım makineye kızım sen otur keyine bak dediii
olmaz dedim olu didi
kalktım beraber topladık bide kahve yaptık beraber oturduk ben yazdım o okudu güldük falann
şükürkii çok mutlu aile yaşantımız varrr
eşim ben eşimin ailesi benim ailemm
gel kuzum gell tüfek hanede buluşak senle.başakkk nerdesinnn annesinin kuzusuuu:)
bende tüfekhaneye bi gidiyorum belkim orda rastlaşırız
başak sataşıyon da annem azcık sevgi göstereydin eyiidiiiiokudum bilem geçmiş olsun diledim çiçeğimi verdim geldim
marketler zinciri senin boğazına yetişebiliyo mu?
evet
biz siz onlar
aynen ya biz 7 kardeşiz hepisinin çocuğu var hatta ablamın torunu bile oldu içlerinden birtek benim olmadı ama zamanı gelince olacak ben inanıyorum
400.ü çoktan geçeriz bugün ama geeye 450 olurmu bilmem:44:kızlar bu 400 partisi akşama kalmıcak galiba da isterneniz 450 yaparız gece yaparız n dersinizz
bu gün durgun bu topik yaa
400.ü çoktan geçeriz bugün ama geeye 450 olurmu bilmem:44:
bak ben kıslara didim ki : şööle bişi didim:
Lütfen sizinde t.k.b den istekleriniz önerileriniz ve şikayetleriniz olursa lütfen çekinmeyiniz.
t.k.b çok cana yakın bir kuruluştur...
pınarda didi ki: t.k.b batı yaklaşanların listesini yayınlasak mı didi.
en azından biliriz kiminki yaklaşıyo diye.
ben de şööle düşündüm:
herkesin ki diil sadece batı yaklaşanlarınkinden oluşan küçük bir liste yapalım. şu an mesela 13 aralık-31 aralık
olanları alalım.
fazla karmaşa çıkarmayalım. didim.
hem biz burda batı yaklaşanları sakinkleştiririz ne dirsin
Bak ben kıslara didim ki : şööle bişi didim:
lütfen sizinde t.k.b den istekleriniz önerileriniz ve şikayetleriniz olursa lütfen çekinmeyiniz.
pınarda didi ki: T.k.b batı yaklaşanların listesini yayınlasak mı didi.
En azından biliriz kiminki yaklaşıyo diye.
Ben de şööle düşündüm:
Herkesin ki diil sadece batı yaklaşanlarınkinden oluşan küçük bir liste yapalım. şu an mesela 13 aralık-31 aralık
olanları alalım.
Fazla karmaşa çıkarmayalım. Didim.
Hem biz burda batı yaklaşanları sakinkleştiririz ne dirsin
hacerim yaşıtız canım:)ahh sorma yeni evlenen tüm tanıdık tanımadıkların hamile haberlerini aldık..
bebek istemeyen ablam bile hamile kaldı..ulen biyerde dağıtıyolarda bizmi bulamıyoruz anlamıyorum:)
neyse millet ikinciyi yapmadan bari biz bi tane yapsak
bak ben kıslara didim ki : şööle bişi didim:
Lütfen sizinde t.k.b den istekleriniz önerileriniz ve şikayetleriniz olursa lütfen çekinmeyiniz.
pınarda didi ki: t.k.b batı yaklaşanların listesini yayınlasak mı didi.
en azından biliriz kiminki yaklaşıyo diye.
ben de şööle düşündüm:
herkesin ki diil sadece batı yaklaşanlarınkinden oluşan küçük bir liste yapalım. şu an mesela 13 aralık-31 aralık
olanları alalım.
fazla karmaşa çıkarmayalım. didim.
hem biz burda batı yaklaşanları sakinkleştiririz ne dirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?