ay başakk varyaa bin ton duamı alırsınız valla..
benim batım yaklaşınca çok pis delleniyom beni m tarihimi bilinde ona göre bi sistem geliştirin bana
ohhhhhhhhh bizim çatlak hatunlar dellendi hemenbeniiiii sakinleştiriiinnnnnnn yarınnn batttt
hayırlı zamanda hayırlı evlat versin öle dua etmek lazım, vakti zamanı var dimekki ayh bide filmlerde çıkıyo bebekler, eşim ne tatlıymış diyo kıskanıyom vala hıhh diyorum benimde olcak bigün inanıyorum ben yha onun için gece uyumam eşime bile demem ben bakıcam kıymetlim olcak benim ne hayaller ne hayaaller bekliyorum ve bekliyoruz bekleyeceğizz
hacer31 canım sende yaz bilgilerini Başağım senide listemize eklesin..
listemizi görmek için ilk sayfayı tıklayabilirsin ttalımm
hahahhaaaaa
kızım yumurtlaama oluyomu bakalım kiiii
bide bunu çatlaması varrr
ooo yol uzuznnn
kız nasıl bu valla anlamadım
kızlar bişi dicek varmı ben kaçarrr
mrb arkadaşlar bugün benden beyaz peynir kesiği gibi bir akıntı geliyor acaba yumurlama günümmü bugün yoksa intihap felanmı yoksa mantarmı oldum iç çamaşırımda akıntı vr
güle güle canım inşallah senin bebeğinin kıyafetlerinede biz bakarız en kısa zamandaaa
ohhhhhhhhh bizim çatlak hatunlar dellendi hemen
dolunayım senin tersin pis zaten seni biliyoz. ona göre önlem alırız.
adaşım sakin olkuzum yavrum anneeeemmmmmm minnoşuuuummmmmmm annesinin kuzusuuuuu. haniymiş benim kızımın gıdısııııııııı
ohhhhhhhhh bizim çatlak hatunlar dellendi hemen
dolunayım senin tersin pis zaten seni biliyoz. ona göre önlem alırız.
adaşım sakin olkuzum yavrum anneeeemmmmmm minnoşuuuummmmmmm annesinin kuzusuuuuu. haniymiş benim kızımın gıdısııııııııı
mrb arkadaşlar bugün benden beyaz peynir kesiği gibi bir akıntı geliyor acaba yumurlama günümmü bugün yoksa intihap felanmı yoksa mantarmı oldum iç çamaşırımda akıntı vr
[table="class: Grid, width: 500"]
[tr]
[td]yeşil33[/td]
[td]14 aralık[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pınargrkn[/td]
[td]15 aralık[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dolunay[/td]
[td]23 aralık[/td]
[/tr]
[tr]
[td]karanfilce[/td]
[td]24 aralık[/td]
[/tr]
[/table]
anneeeeeeeemmmmmmm ne püslüüüünüü görcem senin gıcır gıcır karısın.bana habire geç döllenme olacak falan diye telkinde bulunun tamam mı?
yerleşme kanamasıda olabilir diyin
ne pislüğümü gördün gız?
EVET BAŞAKLARDA BİR BÜYÜ VARRRRRRRRayyy sağoll canıımm başağım işte başaklar hep böyle oluyor şeker şey seniiii:13:
son 3aylık adet tarihlerini yazarsan yumurtlama günlerini söyleyebiliriz canım...
hacer31 canım sende yaz bilgilerini başağım senide listemize eklesin..
Listemizi görmek için ilk sayfayı tıklayabilirsin ttalımm
canım ben duphaston kullanıyorum adet taqrihlerim her ayın 28de başlar 4 gün sürer
eğer bu ayın 28inde adet olacaksan büyük ihtimalle (14gün çıkarıyoruz)yumurtan ayın 14ünde çatlıyor..yani yarın:13:
benden tavsiye bugün yarın ve perşembe çalışmalarınızı yapın...ondan sonrada birer gün arayla devam edin..
hadi bakalımmmm inşallahhh bebişiniz bi yolunu bulup gelir
hacer31 canım sende yaz bilgilerini Başağım senide listemize eklesin..
listemizi görmek için ilk sayfayı tıklayabilirsin ttalımm
ayy kıyamam kız hep böyle olursa doğurganlık olmaz tabi, yumurtalama günlerini bilemiyorsan benim gibi ovulasyon testi alabilirsin dün aldım 25 tl çıbığa işiyon ağşama oynaşıyon sonra hadi bakalım dua etcen bağa inşallaahhh...kocakarılar gibi konuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?