Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ay başakk varyaa bin ton duamı alırsınız valla..
benim batım yaklaşınca çok pis delleniyom beni m tarihimi bilinde ona göre bi sistem geliştirin bana

beniiiii sakinleştiriiinnnnnnn yarınnn batttt
ohhhhhhhhh bizim çatlak hatunlar dellendi hemen
dolunayım senin tersin pis zaten seni biliyoz. ona göre önlem alırız.

adaşım sakin olkuzum yavrum anneeeemmmmmm minnoşuuuummmmmmm annesinin kuzusuuuuu. haniymiş benim kızımın gıdısııııııııı

inşallahhh canımmm inşallahhh:)bak görücen herşey kalbimize göre olacak..
epeydir bebişi bekleyince ee tabi biraz sinirler laçkalaşıyo ama en doğru zamanda Allahım hepimizin kucağına verecek bebelerimizi...

hacer31 canım sende yaz bilgilerini Başağım senide listemize eklesin..
listemizi görmek için ilk sayfayı tıklayabilirsin ttalımm

mrb arkadaşlar bugün benden beyaz peynir kesiği gibi bir akıntı geliyor acaba yumurlama günümmü bugün yoksa intihap felanmı yoksa mantarmı oldum iç çamaşırımda akıntı vr

bana habire geç döllenme olacak falan diye telkinde bulunun tamam mı?
yerleşme kanamasıda olabilir diyin

ne pislüğümü gördün gız?

Son düzenleme:

ayyy sağoll canıımm başağım işte başaklar hep böyle oluyor şeker şey seniiii:13:

[table="class: Grid, width: 500"]
[tr]
[td]yeşil33[/td]
[td]14 aralık[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pınargrkn[/td]
[td]15 aralık[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dolunay[/td]
[td]23 aralık[/td]
[/tr]
[tr]
[td]karanfilce[/td]
[td]24 aralık[/td]
[/tr]
[/table]

son 3aylık adet tarihlerini yazarsan yumurtlama günlerini söyleyebiliriz canım...

mrb arkadaşlar bugün benden beyaz peynir kesiği gibi bir akıntı geliyor acaba yumurlama günümmü bugün yoksa intihap felanmı yoksa mantarmı oldum iç çamaşırımda akıntı vr

karanfilceeeeeeee elini ver gız...sinerji yapakkk:):13:

bana habire geç döllenme olacak falan diye telkinde bulunun tamam mı?
yerleşme kanamasıda olabilir diyin

ne pislüğümü gördün gız?
anneeeeeeeemmmmmmm ne püslüüüünüü görcem senin gıcır gıcır karısın.
Bu arada gıcır kimin kuşunun adıydııııııııı
ayyy sağoll canıımm başağım işte başaklar hep böyle oluyor şeker şey seniiii:13:
EVET BAŞAKLARDA BİR BÜYÜ VARRRRRRRR

eğer bu ayın 28inde adet olacaksan büyük ihtimalle (14gün çıkarıyoruz)yumurtan ayın 14ünde çatlıyor..yani yarın:13:

benden tavsiye bugün yarın ve perşembe çalışmalarınızı yapın...ondan sonrada birer gün arayla devam edin..

hadi bakalımmmm inşallahhh bebişiniz bi yolunu bulup gelir

canım ben duphaston kullanıyorum adet taqrihlerim her ayın 28de başlar 4 gün sürer

inşallah canım allah isteyen herkeze versin tşk ederim

ovulasyon her eczanede bulunmuyor sanırım bikaç yere sordum yok dediler sen nerden aldın canım?:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…