[table="class: Grid, width: 500"]
[tr]
[td]yeşil33[/td]
[td]14 aralık[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pınargrkn[/td]
[td]15 aralık[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dolunay[/td]
[td]23 aralık[/td]
[/tr]
[tr]
[td]karanfilce[/td]
[td]24 aralık[/td]
[/tr]
[/table]
haklısın yaa taşradamı oturuyoruz acaba yaa??bence bizim ordaki eczanelere soruyorum ov.testi varmı diye ..o da ne diye bön bön bakıyolar..iki saat açıklama yapıyorum sonra:)tamam ekliyin benide teş ederim fıstıkım benim bat taaa 29 aralık gelemez olasıcaa
ovulasyon her eczanede bulunmuyor sanırım bikaç yere sordum yok dediler sen nerden aldın canım?:26:
bat listemiz hayırlı uğurlu olsun arkidişlerinşallah burda adı yazan herkes hamiş kalır ve arkası gelirr
ovulasyon her eczanede bulunmuyor sanırım bikaç yere sordum yok dediler sen nerden aldın canım?:26:
canım niye oyle düşünüyosun...gercekte yaşayamadıgımız şeyleri rüyamızda yaıyoruz...bide ben boyle rüyaalar gördügüm ay hamile kalıyorum iki kerede öyle olmuştu inş yine oyle olur hayırlısıyla...Eki Görüntüle 306335
gece dörde kadar dedikodu yaparsan uykusuz kalırsın tabi
inşallah gelmez sanki %80 gelmeyecek gibi geliyor
selam
amin
geçmiş olsun inşallah hafif atlatırsın kendine dikkat et
bende görüyorum öyle rüyalar bide diyorum kendime aç tavuk kendini darı ambarında sanırmış diye kendim için üzerinize alınmayın
hadi inşallah hamile patlaması olacak topikde
amin canım rabbim dualarımızı duyar inş...bugün yine hüzünlüyümm ben ...
neden bu ara bu kadar sık böyle oluyom anlamdımm.....
bende anne olmak,cırlamalar duymak istiyorumm....
allahım duy sesimiziiiiiii
annelik sıfatıyla ödüllendir bizi...
400.ü çoktan geçeriz bugün ama geeye 450 olurmu bilmem:44:
bak ben kıslara didim ki : şööle bişi didim:
Lütfen sizinde t.k.b den istekleriniz önerileriniz ve şikayetleriniz olursa lütfen çekinmeyiniz.
t.k.b çok cana yakın bir kuruluştur...
pınarda didi ki: t.k.b batı yaklaşanların listesini yayınlasak mı didi.
en azından biliriz kiminki yaklaşıyo diye.
ben de şööle düşündüm:
herkesin ki diil sadece batı yaklaşanlarınkinden oluşan küçük bir liste yapalım. şu an mesela 13 aralık-31 aralık
olanları alalım.
fazla karmaşa çıkarmayalım. didim.
hem biz burda batı yaklaşanları sakinkleştiririz ne dirsin
parti var tabiii annem olmaz mı biizm gibi çatlak hatunlar partiyi atlar mı hiçhepinize slmlarrr arkadaşlarr nasılsınız bugünn??
400.sayfaya gelmişsiniz bilee parti warmıı partii :)
oyyy inşallahhh meleğim inşallah:)
eee siftahı senden bereketi Allahtan ozaman
inşallahhh canımhamiş olursam bide ayağımı sürürüm arkası gelir kesilmez inşallahhhhhh
çok pis şımarcam dolunaaaaayyyyyyyyyyyyyyylisteye eklesin seni topiğimizin nadide gülü başağımız:)
hoş geldin topikimizn sütlü tatlısıııııııııııııııııcanım niye oyle düşünüyosun...gercekte yaşayamadıgımız şeyleri rüyamızda yaıyoruz...bide ben boyle rüyaalar gördügüm ay hamile kalıyorum iki kerede öyle olmuştu inş yine oyle olur hayırlısıyla...
amin canım rabbim dualarımızı duyar inş...
başagım benim batım 25 aralık inş hepimiz bu ay hayırlısıyla hamiş kalırız...
selam kızlar ben geldim
canım kaç yıllık evlisin,nekadar süredir bebek istiyosun?çalışıyomusun ,ev hanımımısın bi anlatta listeye eklesin seni topiğimizin nadide gülü başağımız:)
batlarımız yakınmış canım...inşallah gelmez o kırmıslar yaff..bıktıkk bu sefer gol olsun hakim amcaaa
haklısın yaa taşradamı oturuyoruz acaba yaa??bence bizim ordaki eczanelere soruyorum ov.testi varmı diye ..o da ne diye bön bön bakıyolar..iki saat açıklama yapıyorum sonra:)
canım kaç yıllık evlisin,nekadar süredir bebek istiyosun?çalışıyomusun ,ev hanımımısın bi anlatta listeye eklesin seni topiğimizin nadide gülü başağımız:)
batlarımız yakınmış canım...inşallah gelmez o kırmıslar yaff..bıktıkk bu sefer gol olsun hakim amcaaa
haklısın yaa taşradamı oturuyoruz acaba yaa??bence bizim ordaki eczanelere soruyorum ov.testi varmı diye ..o da ne diye bön bön bakıyolar..iki saat açıklama yapıyorum sonra:)
nerde oturuyorsun
çok pis şımarcam dolunaaaaayyyyyyyyyyyyyyy
hoş geldin topikimizn sütlü tatlısııııııııııııııııı
çok pis şımarcam dolunaaaaayyyyyyyyyyyyyyy
hoş geldin topikimizn sütlü tatlısııııııııııııııııı
eee yokluğunda burda çöldeki mecnun gibi leylamızı(seni) arıyosak
ee var sende bişiler:)
hepinizi çooooooooook seviyorummm ben
iyiki bulduk birbirimizi kızlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?