Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hoşbulduk canım ne güzel karşılama bu böyle sütlü tatlıda olurum hani beyaz tenli oldugum icin
içime doğdu senin sütlü tatlı olabileceğin.
Kocan da çok şanslı her gece sütlü tatlının yanında yatıp tadına bakıyooooooo

bende alsammı diye düsünüp duruyom valla sıkıntı sardı benide hem korkuyom hem bi sevinc var icimde kuzumm
iyi olur kuzummm sakinlesmeye ihtiyacımız var valla
süper olmus hayırlı ugurlu olsun vatana ve milleteeee
eee yokluğunda burda çöldeki mecnun gibi leylamızı(seni) arıyosak
ee var sende bişiler:)

hepinizi çooooooooook seviyorummm ben

iyiki bulduk birbirimizi kızlar....

bizde seni cokk seviyozzz iyiki valla bulmusuzz diyom bende heppp sükür rabbime sizin gbi tatlı hos sohbetli sakacı seksi hatunlar az bulurrrdegmesin kuzularım benimmmm

ben izmir'in hani meşhur güzel kızları var ya işte onlardan biriyim (aaayy aaaayyy)avatarım tamamen yalan...
ben medicalciden aldım şu orpetik malzeme satan kimyevi malzeme satan yerler den ama zor oldu pek bulundıran yok bunu zaten kendileri imal ediyorlarmış bende bulamamıştım..başka bir topicte kızlar int sipariş vermişler aynı fiyata olduğunu anladım

eee yokluğunda burda çöldeki mecnun gibi leylamızı(seni) arıyosak
ee var sende bişiler:)

Hepinizi çooooooooook seviyorummm ben

Iyiki bulduk birbirimizi kızlar....
evet ya iyiki bulduk
Ben deçok seviyom sizi
Ama öyle hamile kalıp doğurunca köşelre çekilmek yok haaa

izmirin de havası suyu başka be canım güzelliğinden şüphem yok şimdi vallah

balıkesirde okudum bende üniyi her haftasonu izmirde kordonda fink attık aahhh aahhh hatıralarım depreşti bak iyi mi

şimdi anlaşıldı sen orda bukadar zor bulduysan ben burda hiç bulamam int sipariş en iyisi sanırım

Son düzenleme:
bencede bencede bende çok sevdim buarayı sohbeti sizleriiii
başakta burayı şenlendiriyo vallaaa
Herkes öyleeeee sımsıcaklar
sağol anneeeeeeemmmmmmmm
annesinin kuzusu elimden geldiğince organizasyonlar, değişik yorumlar, farklı bakış açıları getirmeye çalışıyorum ki eğlenceli hale gelsin topik.
Diğer topikler gibi sıradan bi bat listesi kurup herkesi kendi haline bırakmak istemiyorum
Devamlı topikimiz için farklı ne yapabilirim diye düşünüyorum düşünüyorum.
Türkün aklı ya kaçarken ya da tüfekhanede gelirmiş misali,
wc de işimi hallederken aklıma güzel fikirler geliyo

evet ya iyiki bulduk
Ben deçok seviyom sizi

bende seviyorum sizi bendeeee hamile kalalım hergün burda olurum ben sizinle harika geçer vala yarını iple çekicem haberiniz olsun evimde int yok sizi seviyorum fıstık ezmelerim

içime doğdu senin sütlü tatlı olabileceğin.
Kocan da çok şanslı her gece sütlü tatlının yanında yatıp tadına bakıyooooooo
ayyy canım ya cok sagol sende kızların dedigi gibi topigimizin nadide gülüsün...bu arada hepimize bir lakap takalım ne güzel olur

pelincim resmine bayıldım ne şekermiş ayh özendim bebişim olsun bende böle foto çektircem

sagol canım bende severek koydum o avatarı... dedgin gibi inş bebişlerimizde bizlerde öyle resimler cektiririz hayırlısıyla

ciddi olamazsın sadece kordon için mi o kadar yol yapıyordunuz

bende seviyorum sizi bendeeee Hamile kalalım hergün burda olurum ben sizinle harika geçer vala Yarını iple çekicem haberiniz olsun evimde int yok sizi seviyorum fıstık ezmelerim
sen de bizimle burda neşeyle yumurtlayıp zevkle doğurcan mııııııııı
bizi ihmmal etçen miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
seni de listeye ekleyelim her gün gel olur mu
ayyy canım ya cok sagol sende kızların dedigi gibi topigimizin nadide gülüsün...bu arada hepimize bir lakap takalım ne güzel olur
evet ya lakp benimde aklıma geldi zamanı geldikçe onu da yaparız biz

Daha aşermelerimizi konuşucaz burda:)
bende seviyorum sizi bendeeee hamile kalalım hergün burda olurum ben sizinle harika geçer vala yarını iple çekicem haberiniz olsun evimde int yok sizi seviyorum fıstık ezmelerim

kız biz nereye gidersek gidelim sen bulursun bizi:)
evet ya iyiki bulduk
Ben deçok seviyom sizi

Pınarım burda tanıdığım ilk arkadaşlarımdansın..benim için yerin bambaşka bitanem:)
inşallah bu topikte çook mutlu haberlerimizi anlatırız birbirimize:)

ayh başakcım neşeyle yumurtlamak sözüne çok güldümmm ahahahhahhepberaber doğuralım şekerim artık hergün burdayım,başakcım bilgilerimi yazdım

haydiiii teyyyyyyy teyyyyyyyy parti zamanı kızlarrrrr jartiyelleri giyelimmm calısmalara devamm edelimm güzel kafiye oldu bak tuttum bunu:124:

nadide topikimiz
"neşeyle yumurtlayıp zevkle doğuracağız" felsefesiyle
tam gaz devam etmekte!!!!!

400. Sayfamız kadın doğum doktorlarına,
bebeklerimizin mimarı kocalarmıza
ve tüm türk milletine hayırlı uğurlu olsun inşallahhhhhhhh

iyide başakcım,ben topiğe geldiğimde herkeze selam yazıyorum,erenay ve başağa selam yazmıyorum ki,illa ki konuşarak kaynaşcaz,kimse cevap vermeyince nasıl bilcez ki birbirimizi.
neyse herkezin kendi tercihi tabiki.

ayh başakcım neşeyle yumurtlamak sözüne çok güldümmm ahahahhahhepberaber doğuralım şekerim artık hergün burdayım,başakcım bilgilerimi yazdım
ok annem tamam.
Hadi partiye devaaaaaaammmmmmm..votka vişne votka vişne votka vişneeeee
[att

Eklentiler

• $smilietanz058vf6.gif
    37 KB · Görüntüleme: 20
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…