içime doğdu senin sütlü tatlı olabileceğin.hoşbulduk canım ne güzel karşılama bu böyle sütlü tatlıda olurum hani beyaz tenli oldugum icin
bende alsammı diye düsünüp duruyom valla sıkıntı sardı benide hem korkuyom hem bi sevinc var icimde kuzummkızlar anidem misafirim geldi :)
neti kapatamdım bile
şimdi gittilerrrr
benim bat 14 aralık yarın yani 28 güne göre ama geçen ay 26 günde geldi
ya bide benim akıntım çok olmaya başladı acaba adet olacam diyemi hep adet oldum sanıyorum akıntı oluncapeçete korkuyla bakıyom ayyy ne zormuşşşş:18::18::18::18::18::18:
pınar sen napıyon kuzum evde test olsa dayanamayıp yapcak haldeyim
iyi olur kuzummm sakinlesmeye ihtiyacımız var valla400.ü çoktan geçeriz bugün ama geeye 450 olurmu bilmem:44:
bak ben kıslara didim ki : şööle bişi didim:
Lütfen sizinde t.k.b den istekleriniz önerileriniz ve şikayetleriniz olursa lütfen çekinmeyiniz.
t.k.b çok cana yakın bir kuruluştur...
pınarda didi ki: t.k.b batı yaklaşanların listesini yayınlasak mı didi.
en azından biliriz kiminki yaklaşıyo diye.
ben de şööle düşündüm:
herkesin ki diil sadece batı yaklaşanlarınkinden oluşan küçük bir liste yapalım. şu an mesela 13 aralık-31 aralık
olanları alalım.
fazla karmaşa çıkarmayalım. didim.
hem biz burda batı yaklaşanları sakinkleştiririz ne dirsin
süper olmus hayırlı ugurlu olsun vatana ve milleteeee[table="class: Grid, width: 500"]
[tr]
[td]yeşil33[/td]
[td]14 aralık[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pınargrkn[/td]
[td]15 aralık[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dolunay[/td]
[td]23 aralık[/td]
[/tr]
[tr]
[td]karanfilce[/td]
[td]24 aralık[/td]
[/tr]
[/table]
eee yokluğunda burda çöldeki mecnun gibi leylamızı(seni) arıyosak
ee var sende bişiler:)
hepinizi çooooooooook seviyorummm ben
iyiki bulduk birbirimizi kızlar....
tekirdağ/çorlu gerçi biraz ara sokaklardaki eczanelere sordum belki o sebeple bulamamış olabilirim nerden baksan en az 100 tane eczane vardır burda ama tuhaf geldi bilmemeleri ya da bizim burdaki hatunlar yumurtluyo çatır çatır da gerek duymadılar getirtmek için sanırım
tekirdağ/çorlu tatlım küçük bi yer değil ama bulamadım ya da bana denk gelmedi
evet ya iyiki buldukeee yokluğunda burda çöldeki mecnun gibi leylamızı(seni) arıyosak
ee var sende bişiler:)
Hepinizi çooooooooook seviyorummm ben
Iyiki bulduk birbirimizi kızlar....
hoşbulduk canım ne güzel karşılama bu böyle sütlü tatlıda olurum hani beyaz tenli oldugum icin
ben izmir'in hani meşhur güzel kızları var ya işte onlardan biriyim (aaayy aaaayyy)avatarım tamamen yalan...
ben medicalciden aldım şu orpetik malzeme satan kimyevi malzeme satan yerler den ama zor oldu pek bulundıran yok bunu zaten kendileri imal ediyorlarmış bende bulamamıştım..başka bir topicte kızlar int sipariş vermişler aynı fiyata olduğunu anladım
sağol anneeeeeeemmmmmmmmbencede bencede bende çok sevdim buarayı sohbeti sizleriiii
başakta burayı şenlendiriyo vallaaa
Herkes öyleeeee sımsıcaklar
evet ya iyiki bulduk
Ben deçok seviyom sizi
Ama öyle hamile kalıp doğurunca köşelre çekilmek yok haaa
ayyy canım ya cok sagol sende kızların dedigi gibi topigimizin nadide gülüsün...bu arada hepimize bir lakap takalım ne güzel oluriçime doğdu senin sütlü tatlı olabileceğin.
Kocan da çok şanslı her gece sütlü tatlının yanında yatıp tadına bakıyooooooo
pelincim resmine bayıldım ne şekermiş ayh özendim bebişim olsun bende böle foto çektircem
izmirin de havası suyu başka be canım güzelliğinden şüphem yok şimdi vallah
balıkesirde okudum bende üniyi her haftasonu izmirde kordonda fink attık aahhh aahhh hatıralarım depreşti bak iyi mi
şimdi anlaşıldı sen orda bukadar zor bulduysan ben burda hiç bulamam int sipariş en iyisi sanırım
sen de bizimle burda neşeyle yumurtlayıp zevkle doğurcan mıııııııııbende seviyorum sizi bendeeeeHamile kalalım hergün burda olurum ben sizinle harika geçer vala Yarını iple çekicem haberiniz olsun evimde int yok sizi seviyorum fıstık ezmelerim
evet ya lakp benimde aklıma geldi zamanı geldikçe onu da yaparız bizayyy canım ya cok sagol sende kızların dedigi gibi topigimizin nadide gülüsün...bu arada hepimize bir lakap takalım ne güzel olur
bende seviyorum sizi bendeeeehamile kalalım hergün burda olurum ben sizinle harika geçer vala yarını iple çekicem haberiniz olsun evimde int yok sizi seviyorum fıstık ezmelerim
evet ya iyiki bulduk
Ben deçok seviyom sizi
Ama öyle hamile kalıp doğurunca köşelre çekilmek yok haaa
bende alsammı diye düsünüp duruyom valla sıkıntı sardı benide hem korkuyom hem bi sevinc var icimde kuzumm
iyi olur kuzummm sakinlesmeye ihtiyacımız var valla
süper olmus hayırlı ugurlu olsun vatana ve milleteeee
bizde seni cokk seviyozzziyiki valla bulmusuzz diyom bende heppp sükür rabbime sizin gbi tatlı hos sohbetli sakacı seksi hatunlar az bulurrr degmesin kuzularım benimmmm
ciddi olamazsın sadece kordon için mi o kadar yol yapıyordunuz
çok pis dedektifim dimidaha aşermelerimizi konuşucaz burda:)
kız biz nereye gidersek gidelim sen bulursun bizi:)
sen de bizimle burda neşeyle yumurtlayıp zevkle doğurcan mııııııııı
bizi ihmmal etçen miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
seni de listeye ekleyelim her gün gel olur mu
evet ya lakp benimde aklıma geldi zamanı geldikçe onu da yaparız biz
evet sataşmaya çalışıyorum ki ayılayım ayollllll
sen fazla gelmiyon ya annem o yüzden kızlar seni bilemiyolar. ama bu listeye isminle renk verdiysen demkki senin de topikin demektir.
bebeke endeksli yaşamyışınıza sevndm cnm. en doğrusu bu
ööle oturupta kendi falına bakmak yok hatun bütün topikin falına bakcan
hoş geldin kzum. bende bu ara gıdaklıyorum sanırım ama ilgilenen yok maaleseffffff
slm hatuncum nasılsın yaa. senin geçen günki misafirler kimdi yatılımıydı
vaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyy erenayıııııııııınnnnnnnn yerini almşsın çoktan maaşallah . çenenle erenayı aratmıyorsunn!
ama cazgırlıkta erenayı geçen olamaz bu topikte
ok annem tamam.ayh başakcım neşeyle yumurtlamak sözüne çok güldümmm ahahahhahhepberaber doğuralım şekerim artık hergün burdayım,başakcım bilgilerimi yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?